ارسال شده در شهریور 95 سلام و درود من برای سایتم چند تا گروه کاربری مختلف دارم حالا میخوام کاربر هر مجموعه بتونه نسبت به اشتراکش تعدادی صفحه خاص ببینه به عنوان مثال : کاربر گروه 1 = تعداد بازدید صفحه 500 صفحه کاربر گروه 2 = تعداد بازدید صفحه 1000 صفحه و اینکه بعد از اتمام بازدید تعداد صفحاتش کاربریش غیر فعال و مجددا نیاز به تمدید اشتراک داشته باشه ؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 با سلام خدمت شما به نظرم کارتون با آر اس ممبرشیپ راه بیفته. فرمودید دیتاهاتون صرفاً لینک هستند دیگه؟ یا آیتم خاصی از یک افزونه ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 درود بر استاد عزیز من میخوام صفحات سایتم که اطلاعات مشاغل هست و دارای تلفن و مشخصات هست رو بر اساس تعداد بازدید محدود کنم یعنی کاربر به ازای اشتراک هر گروهی که میخره بتونه به تعداد مشخصی صفحه بازدید کنه و بعد از اون تعداد اشتراکش تموم بشه ؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 با سلام مجدد سایت اصلیتون با جوملاست؟ محتواست یا کامپوننت خاصی هست؟یا سایتتون مستقله؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 سایتم با جوملا هست و با k2 هست کامپونت اطلاعاتش Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 اینکار همینطوری با افزونه های آماده نمیشه باید یه سری کدنویسیها انجام بشه و پلاگینهای اختصاصی برای اینکار نوشته بشه قبلا کار تقریبا مشابهی رو روی یه سایتی انجام داده بودیم که براش افزونه های اختصاصی نوشتیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 اینکار همینطوری با افزونه های آماده نمیشه باید یه سری کدنویسیها انجام بشه و پلاگینهای اختصاصی برای اینکار نوشته بشه قبلا کار تقریبا مشابهی رو روی یه سایتی انجام داده بودیم که براش افزونه های اختصاصی نوشتیم سلام صابر عزیز ممنون میشم اگر میشه قیمت برنامه نویسی این افزونه رو اعلام کنی بهم چیزی که نیاز دارم اینه که کاربرای سایت بتونن پکیج تعداد بازدید از صفحات رو بخرن و تعداد صفحاتشون بعد از اتمام تعداد بازدید نیاز به شارژ اکانت باشه ممنون Share this post Link to post Share on other sites