ارسال شده در مهر 95 سلام خسته نباشید دوستان من یه قالب از سایت *** خریدم میخوا ستم برام جای یکی از ستون هاشو عوض کنید وهدرشو درست کنید ویه اسلایدر داره برام تغییرش بدید جاش یه اسلایدر نصب کنید که بتونم عکس کتاب هایی که عموم تالیف کرده بزارم داخلش با خلاصه از متن کتاب رو نشون بده(اخه من این سایتو برای عموم که نویسندست دارم درست میکنم) لطفا کسی هست برام این کارا رو بکنه ٰژولهم زیاد ندارم قیمت هاتونو بگید ببینم میتونم پرداخت کنم. آدرس سایت : http://www.choghasepid.ir/ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 باسلام بنده انجام می دهم majidkeramatjahromi@gmail.com تلگرام : 09906181975 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 می تونم واستون انجام بدم جهت هماهنگی با شماره بنده در تماس باسید ضمنا بنده یه بسته آسان نصب طراحی کردم با موضوع شهر کتاب که در صورت نیاز می تونید از اون هم استفاده کنید 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 در در ۱۳۹۵/۷/۶ ه.ش. در 13:28، clik8000 گفته است : می تونم واستون انجام بدم جهت هماهنگی با شماره بنده در تماس باسید ضمنا بنده یه بسته آسان نصب طراحی کردم با موضوع شهر کتاب که در صورت نیاز می تونید از اون هم استفاده کنید ببخشید شماره تلفنتون رو نزاشتین؟ Share this post Link to post Share on other sites