ارسال شده در مهر 95 سلام ایا میشه سایت مثل سایت زیر با جوملا راه اندازی کرد چون فکر کنم قدرت جوملا بهتر باشه . فروشگاه فایل Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 با سلام چون درونش ساز و کار اختصاص پنل درج محصول در بخش کاربری به کاربران داره الزاماً میبایست از فروشگاه سازی استفاده کنید که قابلیت ارائه وندور یا نمایندگی و فروشندگی رو بده برای این مورد Hikashop و Hikamarket MultiVendor پیشنهاد میشه. این دو سورس تجاری هستند. موفق باشید و سربلند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 درود دز زمینه فروشگاه جوملا پیشرفت خوبی داشته خصوصا افزونه ای که مهندس مردانه زاده معرفی کردند بسیار افزونه خوبیه ولی از وردپرس و ووکامرس غافل نشید . سایتی که لینک دادید ب ووکامرس اجرا شده و بنده توصیه میکنم از همین افزونه برای راه اندازی فروشگاه استفاده کنید موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 95 در 22 ساعت قبل، amir_seddighi گفته است : درود دز زمینه فروشگاه جوملا پیشرفت خوبی داشته خصوصا افزونه ای که مهندس مردانه زاده معرفی کردند بسیار افزونه خوبیه ولی از وردپرس و ووکامرس غافل نشید . سایتی که لینک دادید ب ووکامرس اجرا شده و بنده توصیه میکنم از همین افزونه برای راه اندازی فروشگاه استفاده کنید موفق باشید البته چیزی که بنده متوجه شدم!! مثل اینکه صرفاً این تاپیک یک تاپیک تبلیغاتی بوده!! چون ایشون خودشون صاحب اون سایت هستند!!!(در فوتر سایت آیدیشون همین یوزر انجمن هست!) امیرجان واقعا, دوستان؛ چه روشهایی واسه تبلیغات و بک لینک ترتیب میبینند!!! حقیقتاً خداوند قوتشون بده!!! Share this post Link to post Share on other sites