ارسال شده در بهمن 95 با سلام و احترام به یک جوملا کار حرفه ای جهت بروزرسانی و اعمال تغییرات روی بیش از ۲۰ سایت که مربوط به شرکت می شوندُ جهت استخدام نیازمندیم. متقاضیان محترم به بنده پیام بدهند. باتشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 95 در 6 ساعت قبل، alirezabarzin گفته است : با سلام و احترام به یک جوملا کار حرفه ای جهت بروزرسانی و اعمال تغییرات روی بیش از ۲۰ سایت که مربوط به شرکت می شوندُ جهت استخدام نیازمندیم. متقاضیان محترم به بنده پیام بدهند. باتشکر با سلام / بنده جوملا کار هستم / نمونه کار www.bimeh8472.ir تماس اگر راغب بودید 09333442102 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 95 در 11 دقیقه قبل، shakibuser گفته است : در 12 دقیقه قبل، shakibuser گفته است : با سلام / بنده جوملا کار هستم / نمونه کار www.bimeh8472.ir تماس اگر راغب بودید 09333442102 تغییرات مد نظر بنده در حد تغییر قالب آپدیت جوملا از ۲.۵ به ۳.۶ حل مشکلات رایج افزونه ها مث تاریخ شمسی و راستچین شدن و این هاست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 95 باسلام خدمت شما در صورت نیاز به اجرای کلیه ی موارد بهینه سازی اعم از ارتقا/شمسی سازی/توسعه پلاگین های پرداخت و... در خدمت خواهیم بود از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید. موفق باشید و سربلند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 95 با سلام و درود در صورت تمایل می توانیم بصورت دورکاری پروژه های شما رو انجام دهیم. در صورت تمایل لطفا از طریق سامانه مشتریان شرکت یول my.yool.ir و یا شماره تماس 04533713626 در ارتباط باشید. ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام، در صورت تمایل می تونم بصورت دورکاری در کلیه زمینه ها (تغییر قالب، رسیدگی کلی/جزئی به امور وبسایت، نویسندگی، ترجمه و راست چین کردن افزونه ها و . . .) همکاری کنم. Share this post Link to post Share on other sites