sojr

تغییر رنگ قالب

10 پست در این موضوع

آیا میشه رنگ آمیزی قالب و تغییر بدم

و رنگ دل خاه خودمو بزارم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید روی تصاویر و کدها کار کنین و به طور کلی قالب رو ویرایش کنین.بعضی قالب ها پس زمینشون رنگه و کد رنگو باید تغییر بدین و بعضی تصویره باید در بخش تصاویر تغییر بدین

در پناه حق

شما قالبتونو اگه تجاری نیست قرار بدین و همچنین آدرس سایتتون تا بهتر بتونم راهنمایی کنم

شما از قالب پیشفرض جوملا نسخه انجمن جوملای ایران(shaper_simplicity_ii)استفاده میکنین که بطور پیشفرض سه حالت رنگ داره و شما میتونید از توی بخش مدیریت قالب با تغییر استایل از سایر رنگ ها استفاده کنین

اما اگه بخواین از رنگ های دیگه استفاده کنین باید عکسهای یکی از استایل ها را از فولدر shaper_simplicity_ii\images\styles با فتوشاپ ویرایش و تغییر رنگ بدین و سایر بخش ها رو هم از طریق ویرایش کد رنگ در فایل استایل مورد نظر در مسیر shaper_simplicity_ii\css\styles ویرایش کنین.

کد های رنگ رو هم میتونین با فتوشاپ آزمایش کنین و ببینین چه رنگیه و رنگ جدید رو انتخاب و کدشو جایگزین کد رنگ در قالب کنین.به همین سادگی

یه نکته ی دیگه که هست توی پوشه images/styles دکمه های منو هست.سایر بخش ها در css/styles هستن

موفق باشین

دوست عزیز بخاطر اینکه مجبور بودم از این قالب استفاده میکنم

اگه میشه راهنماییم کنید یه قالب خوب بزارم که بتونه تامینم کنه

راهنمایی کردم دیگه شما اون مسیر ها و فایلها رو دیدین؟؟الان مشکل شما کجاست؟

خوب بگردین و قالبی که مناسبه رو پیدا کنین و استفاده کنین دیگه اینکه نیاز به راهنمایی نداره :37:

قالبتونو پیدا کنین نیاز به ویرایش بود در خدمتیم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری