designer

نحوه گذاشتن مکان جدید در قالب برای ماژول ها

9 پست در این موضوع

سلام

میبخشید مکان جدیدی برای سئوالم بازم کردم

اولین ارسال بنده:

بیوگرافی : بنده امین باویران - تبریز - چندین سال هست که طراح هستم طراح گرافیک هستم و تازه به این کارهای سایت علاقه پیدا کردم که بخشی از تجربه هام باشه - قبلاً از تمامی دوستانی که در حق بنده کمکی میکنند یا جوای سئوال من رو میدن واقعاً تشکر میکنم. گفتن این مطالب بیشتر برای آشنایی با دوستان جدید هست

مشکل من :

من در سایت به یک مشکلی برخوردم ، اینکه نمیدونم آیا به غیر از جاهایی که خود طراح سایت برای ماژول ها مکانی رو تعریف کرده تا ماژول ها در اون قسمت قرار بگیرن ، میشه من در جایی که خودم دوست دارم به ماژول اختصاص بدم ؟

مثلاً دکمه ای رو بزارم یا یک ماژول رو بهش اختصاص بدم که طراح سایت تعریفش نکرده باشه؟

امکانش هست کمکم کنید؟

من در یکی از قسمت های این انجمن هم دیدم که نوشته بودن طراحی کامل قالب از اول تا لحظه نصب - بعدش چقدر گشتم اون ماژول رو پیدا نکردم دوستان؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ایجاد موقعیت جدید در قالب نیاز به دانستن کدهایی خاصی دارید و باید با نوحه استایل دادن و positioning اشنا باشید

در انجمن در خصوص ایجاد موقعیت در قالب قبلا موارد زیادی توضیح داده شده جستجو کنید نتیجه میگیرید

برای ایجاد موقعیت جدید در قالب نیاز به دانستن کدهایی خاصی دارید و باید با نوحه استایل دادن و positioning اشنا باشید

در انجمن در خصوص ایجاد موقعیت در قالب قبلا موارد زیادی توضیح داده شده جستجو کنید نتیجه میگیرید

ممنونم دوست عزیز

این کدها موجود نیست تا ازش بتونم استفاده کنم؟ماژولی نداره که بشه با اون حل کرد این مشکل رو؟

اگه لطف کنید برین به سایت نگاهی کنید شاید مشکل اصلی من رو بدونید مثلاً همین ساعتی که من گذاشتم تو اون قسمت اصلاً جاش درست نیست ، اما بالای صفحه جایی ندارم!!! و خود منو هام رو نگاه کنید؟ یکیش اومده پایین!!!

http://azar-p.ir/

امکانش هست که سئوال ذومم رو جواب بدید ؟ ممنون میشم از لطفتون

دوست من امکان تعریف پوزیشن جدید و هر کاری در قالب وجود داره کافیه یه آشنایی نسبی با php داشته باشید فایل index.php قالب رو باز کنید بررسی کنید متوجه میشید چی به چیه. یه فایل xml هم توی پوشه قالب هست که اگه با notpad باز کنی آخرش میبینی که موقعیت هایی رو که میخوای توی فایل قالب تعبیه کنی معرفی شده.اگه شما میخوای قالبی اضافه کنی اونجا من همون خطها یه خط جدید اضافه میکنی بعد میری توی فایل php دایو مربوطه رو در جای مورد نظرت اضافه میکنی. این کد پایین رو درنظر بگیر الگوی کلی ساخت موقعیت اینه:

<div id="div_name">
<jdoc:include type="modules" name="user3" style="xhtml" />
</div>

اگر دقت کنی با این سه خط کد تونستیم یه دایو بسازیم با ID دلخواه div_name که توی اون محل موقعیت user3 قرار میگیره. حالا اگه میخوام مثلا طول عرض و بقیه موارد رو واسش تعریف کنیم باید توی فایل css قالب استایلی تعریف کنیم و اختصاص بدیم به این دایو

دوست من امکان تعریف پوزیشن جدید و هر کاری در قالب وجود داره کافیه یه آشنایی نسبی با php داشته باشید فایل index.php قالب رو باز کنید بررسی کنید متوجه میشید چی به چیه. یه فایل xml هم توی پوشه قالب هست که اگه با notpad باز کنی آخرش میبینی که موقعیت هایی رو که میخوای توی فایل قالب تعبیه کنی معرفی شده.اگه شما میخوای قالبی اضافه کنی اونجا من همون خطها یه خط جدید اضافه میکنی بعد میری توی فایل php دایو مربوطه رو در جای مورد نظرت اضافه میکنی. این کد پایین رو درنظر بگیر الگوی کلی ساخت موقعیت اینه:

<div id="div_name">
<jdoc:include type="modules" name="user3" style="xhtml" />

</div>

اگر دقت کنی با این سه خط کد تونستیم یه دایو بسازیم با ID دلخواه div_name که توی اون محل موقعیت user3 قرار میگیره. حالا اگه میخوام مثلا طول عرض و بقیه موارد رو واسش تعریف کنیم باید توی فایل css قالب استایلی تعریف کنیم و اختصاص بدیم به این دایو

واقعاً ممنونم از این صبور بودنتون که کامل توضیح دادین

اما موقعیتش رو تو این کدی که فرمودید رو ندیدم - مثلاً من میخوام بالای هدر یه جایی برای جستجو و ورود کاربران و ساعت بزارم!!! اینجاش منو گیج کرده دوست عزیز؟

درضمن من بازم معذرت میخوام از شما دوستان اما الان یک فلشی رو هم ساختم و آپلود کردم تو قسمت هاست سایت / الان واسه اون هم نمیتونم انتخاب محل کنم

فک کنم الان دیگه ازم عصبی بشید و قطع امید کنید / ببخشید بدجور تو این موضوع موندم و برام خیلی مهمه که بتونم کارم رو راه بندازم

بخاطر همین موضوع من ادیت کردن قالب آماده رو نگاه داشتم تا بتونم اول قسمت ماژول هام رو تغییر بدم بعد قالب رو ادیت کنم / در غیر این صورت تعطیل میشم کلاً

ویرایش شده در توسط designer

از دوستان کسی نیست کمکم کنه ؟

واقعاً بد جور منو سرکار گذاشته / نمیدونم با من چه پدر کشته گی داره این قالب از هر طرفش میگیرم از اون طرف یه مورد دیگه میزاره تو دامن بنده!!!

http://azar-p.ir/

تغییر در قالبهای حرفه ای به این شکل که از یک فریم ورک اختصاصی استفاه میکنند کمی متفاوت تر از قالبهای معمولی است و چون شما آشنایی زیادی ندارید برای شما حداقل غیر ممکنه که پوزیشن به قالب اضافه کنید..

با این حال برای اینکه تمام موقعیت های قالب خودتون رو ببینید میتونید لینک زیر کلیک کنید:

http://azar-p.ir/?tp=1

تغییر در قالبهای حرفه ای به این شکل که از یک فریم ورک اختصاصی استفاه میکنند کمی متفاوت تر از قالبهای معمولی است و چون شما آشنایی زیادی ندارید برای شما حداقل غیر ممکنه که پوزیشن به قالب اضافه کنید..

با این حال برای اینکه تمام موقعیت های قالب خودتون رو ببینید میتونید لینک زیر کلیک کنید:

http://azar-p.ir/?tp=1

سلام

ممنونم از جواب سئوال

موقعیت های سایت رو کاملاً میدونم چی کجاست - دوست عزیز حداقل میشه با فرونت پیج یا دریم وی ور جای همین موقعیت هارو عوض کرد؟!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری