irannnnn

انتقال قالب جدید از جوملا به هاست

4 پست در این موضوع

سلام

به تازگی تمامی مراحل انتقال سایت از لوکال به هاست را یاد گرفتم و موفق به انجام آن شدم.

حالا قالب را در جوملا عوض کردم و میخوام باز در هاست انتقال بدم که اینکار را طبق آموزش های قبل پوشه جوملا را در هاست آپلود کردم و...

که متاسفانه همون قالب قبلی تو هاست بالا میاد!! برای عوض کردن قالب تو هاست و یا انتقال قالب جدید از جوملا به هاست باید چیکار کنم دوستان؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگه منظورتون ویرایش configurate.php هست اینکارو انجام دادم. اگه هر کسی چیزی میدونه توضیح کاملی بگه

ممنون

منظور ابوالفضل تنظیمات config نیست.بلکه دیتابیسی هست که توی لوکاله و باید از توی پی اچ پی مای ادمین لوکال اکسپورت یا خروجی بگیرین و توی پی اچ پی مای ادمین هاست ایمپورت یا وارد کنید.

چندتا سوال دارم.شما گفتین "برای عوض کردن قالب تو هاست و یا انتقال قالب جدید از جوملا به هاست باید چیکار کنم دوستان؟" مگر جوملا هم یک نوع سرور یا سرور مجازیه و یا اینکه هاست یه سیستم مدیریت محتوا؟سوالتون کمی عجیبه :auau:

سوال بعد چه تغییراتی توی قالب دادید که هنگام انتقال به هاست هنوز تغییر نکرده؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری