shahinparsa1328

قرار دادن دکمه در مطالب سایت

8 پست در این موضوع

با سلام

این دکمه های طراحی شده با ارتیستر به طور پیش فرض برای دکمه ی ادامه ی مطلب و یا ماژول ورود به سایت در نظر می گیرد. می خواستم بدانم که چه طور می توان از این دکمه در هجا مثلاً در مطالب هم استفاده کنم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

کافیه که سورس یکی از دکمه ها رو بگیرین و کمی در اون تغییر ایجاد کنین و در هر جا که میخواین استفاده کنین

برای راهنمایی بیشتر و بهتر آدرس سایتتون رو قرار بدین

من تو سایت شما عکس ادامه مطلب ندیدم استفاده کرده باشین همونطور که وحید گفت توسورس ها میتونی تغییر بدی ..البته میتونی خودت دستی هم بذاری ادامه مطلب رو ..

خوب این کد دکمه ورود شماست:

<span class="art-button-r"> </span>
<input class="button art-button" type="submit" value="ورود" name="Submit">
</span>

که میتونین با کمی تغییر در اون هم متن دکمه و هم کار دکمه رو تغییر بدین و مثلا لینکش کنین برای یک فایل و ....

مشکلی باز داشتین در خدمتیم

موفق باشین

سلام

من این کد را قرار دادم اما ظاهرش ساده و مثل دکمه ی طراحی شده در ارتیستر نیست که رنگی باشد.

من روی یکی از قالب های آرتیستری امتحان کردم جواب داد.صفحه ای که توش از اون دکمه استفاده کردین بزارین بررسی کنیم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری