bestboy7

آیا افزونه های seo و sef مفید هستند؟

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

مبحث بهینه سازی سایت بحث گسترده ای هست که تاپیک مربوطه هم داره اما سوال من اینه که بعضی پلاگین هایی هستند واسه seo و یا sef آیا اینا مفید هستند و شما پیشنهادشون میکنید که توی سایت استفاده کنیم؟؟ و بهترینشون رو لطفا معرفی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

دوست عزیز سئوی خود جوملا خوب و کافی هستش و نصب افزونه ی اضافی برای سئو اصلا توصیه نمیکنم ، فقط باعث دردسر بیشتر و نداخل افزونه های میشه . سئو چیزی نیست که با نصب چهارتا افزونه اوکی بشه . محتوا همیشه پادشاهی می کند . ( The Content is King )

بهترین کار این هست که از جوملا 2.5 به بالا استفاده کنید و همچنین تنظیمات سئوی خود جوملا را انجام بدین و البته میتونید سایت هم در بخش سئوی انجمن بدین براتون بررسی کنن .

موفق و سربلند باشید

سعی کن از افزونه سئو استفاده نکنید از همون بهینه ساز خود جوملا و کوتاه سازی ادرسها استفاده کنید بعضی این افزونه ها خطا داره و به دلیل مشکلات ممکنه از صفحهات شما کدهای تکراری بسازه

درود

به نظر من بهتره از سئوی خود جوملا استفاده کنین.در هر مطلب وارد قسمت پارامترهای فراداده شوید و این عملیات رت انجام دهید

کلید واژه ها : متن را به صورت کامل بخوانین و دقیقا متوجه شین در چه حیطه ای صحبت میشه حالا نکات کلیدی متن را بنویسید.مثلا اگر در زمینه سئو هست، نکات کلیدی(سئو،seo، بهینه سازی،متا تگ.....)البته تلاش کنین تمام کلیدواژه ها در خود متن به کار رفته باشند.تعداد کلیدواژه بین 300 تا 500 هست

توضیحات کلی : در این قسمت میبایست یک عبارت،جمله عبارتی باشد که به کمک تمام کلیدواژه ها آن متن را توضیح دهید.در واقع خلاصه متن را به کمک کلیدواژه هاتون توضیح بدید. تعداد کمتر از 200 باید باشه

بیشتر از این باشه موتورهای جستجو نمیپسندند.دراصل یک توضیحی از متنتان برای موتور جستجو آماده میکنین

این آموزش هم به نظر من خوبه بخونید

پیروز باشین

من هم اصلا توصیه ای برای نصب افزونه ندارم

چون رو چندتا سایت جوملایی که تست سئو کردم بدون افزونه تونستم اونو تو صفحه اول گوگل با چندین کلمه کلیدی بیارم

البته البته بشرطی که......

قالبی که رو سایتت نصب کردی استاندارد و بهینه شده باشه و منطبق بر اصول طراحی وب و سئو

بدون خطا در کدنویسی - سبک - منطبق با الگوریتم های سئو و.....

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری