Morteza Fard Saffari

معرفی برترین سایت ها در ضمینه وکتور ها

1 پست در این موضوع

سلام به همگی مجددا

امشب میخوام دوباره مزاحم بشم و دو تا از سایت های برتر در ضمینه وکتور برای کار های گرافیکی رو معرفی کنم

همونطور که خودتونم میدونید یه طراح همیشه نیاز به طرح های آماده داره و همچی رو خودش از پایه طراحی نمیکنه بنابراین امروز میخوام دو تا از سایت هایی رو معرفی کنم که فکر کنم فوق العاده ترین ارشیو رایگان در این زمینه هستن و در هر زمینه ای که شما به طرح های آماده نیاز داشته باشین مشکلتون رو حل میکنن

سایت اول :

http://all-free-download.com

هست که در این سایت علاوه بر vector های فوق العاده و گوناگون طرح های PSD و icon های زیادی هم قرار داره که میتونید ازشون در کارهاتون استفاده کنید.

این سایت انگلیسی هست ولی کار باهاش خیلی راحته و کاملا گویاست

کافیه بخش مورد نظر خودتون رو از سمت راست سایت انتخاب کنید

برای مثال برای ورود به بخش وکتور های پس زمینه باید از مجموعه Free vector category زیر مجموعه Vector background رو انتخاب کنید

به همین راحتی

سایت دوم هم :

http://www.freevector.com

هست که این سایت هم از آشیو خیلی خوبی در زمینه وکتور ها برخورداره

کار با این وبسایت هم مثل وبسایت قبلی هست و باید از سمت راست و بالای سایت یکی از زیرمجموعه های مورد نیاز خودتون رو از مجموعه Free Vector Categories انتخاب کنید.

دقت کنید بهتره که از هردو این سایت ها در کنار هم استفاده کنید تا بانک بزرگتری از وکتور ها رو در اختیار داشته باشید

همگی موفق و پیروز باشید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری