smani

ایجاد صفحه جدید برای هر مطلب بدون اختصاص منو

11 پست در این موضوع

سلام دوستان

من می خوام هر مطلبی که منتشر میشه تو صفحه جداگانه باز شه و دیگه تو صفحه اصلی باز نشه

یک صفحه اصلی دارم ک ه استیل اصلی سایت هست نمی خوام مطلب جدیدی داخلش باز شه

برای این کار پایین سایت یک موقعیت و جود داشت که نوشتم آخرین اخبار سایت به این طریق مطالب تازه منتشر شده رو اونجا قرار دارم ولی مشکلم اینجاست که این مطلب بعد از کلیک به صفحه اصلی باز میشند. نمیشه کاری کرد بدون اینکه به منو های بالای سایت وصل شند در صفحه اصلی سایت قرار بگیرند؟

سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگرمنظورت اینه که می خوای مطلب تو صفحه جدیدی باز بشه برو منوها <<آیتم منو مورد نظر رو انتخاب کن >>پایین صفحه پنجره هدف رو روی پنجزه جدید با هدایتگرقرار بده

نه دوست عزیز، منظورم لینک جداگانه هست. وقتی در آیتم منو منوی جدیدی تعریف کنیم یک صفحه به نام ان بوجود می آد ، می خوام بدونم نمی شه بدون تعریف منو کاری کنیم که به همه مطلب ها یک صفحه جداگانه اختصاص پیدا کنه؟

وقتی مطلبتون رو منتشر میکنین یه صفحه برای اون اختصاص داده میشه.اگر اشتباه نکرده باشم میخواین مطالبی که منتشر میکنین در صفحه اول نیان.

برای این کار میتونین یه منو به عنوان مجموع بلاگ بسازین و اختصاص بدین به یک مجموعه ای که از قبل ساختین و مطالبتون رو به عنوان زیر مجموعه هایی از آن منتشر کنید.البته میتونین در صفحه مجموعه مطالب رو بصورت لیستی نمایش بدین

امیدوارم که منظورتونو درست فهمیده باشم و پاسخی که بدنبالش بودین گرفته باشین

وقتی مطلبتون رو منتشر میکنین یه صفحه برای اون اختصاص داده میشه.اگر اشتباه نکرده باشم میخواین مطالبی که منتشر میکنین در صفحه اول نیان.

برای این کار میتونین یه منو به عنوان مجموع بلاگ بسازین و اختصاص بدین به یک مجموعه ای که از قبل ساختین و مطالبتون رو به عنوان زیر مجموعه هایی از آن منتشر کنید.البته میتونین در صفحه مجموعه مطالب رو بصورت لیستی نمایش بدین

امیدوارم که منظورتونو درست فهمیده باشم و پاسخی که بدنبالش بودین گرفته باشین

مشکل من اینجاست که وقتی همین کار رو میکنم روی هرکدوم از اون مطالبی که به منو اختصاص ندادم تو صفحه اصلی باز میشه. یعنی هر مطلبی که منتشر می شه باید یک منو جداگانه بهش اختصاص داد؟

ببینین گر مطلب رو بصورت ویژه منتشر کنین توی صفحه میاد.حالا اگر بخوایم همشون به جای صفحه اصلی توی یه صفحه دیگه باشن میتونید از مجموعه استفاده کنید

یعنی بجای این که برای تک تک مطالب منو اختصاص بدین به محموعه مطالب منو اختصاص بدین.برای این کار هم میتونین نوع منو رو روی مجموع بلاگ تعریف کنین

سپاس دوست عزیز. یعنی با این کار هر مطلب که داخل این مجموعه مطالب باشه تو یک صفحه جداگانه قرار می گیره؟

بله قرار میگیره و نیازی به ویژه کردن و اختصاص منو هم نیست.همونطور هم که گفتم میشه مجموعه رو به حالت لیستی بسازین و فقط عنوان صفحات نمایش داده بشه و هم میتونین همونطور که در صفحه اصلی نمایش داده میشه در اونجا هم نمایش داده بشه(وبلاگی)

در پناه حق

سپاس دوست عزیز. یعنی با این کار هر مطلب که داخل این مجموعه مطالب باشه تو یک صفحه جداگانه قرار می گیره؟

نمیشه اصلا منو اختصاص ندم و در صفحه دیگری باشه؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

نمیشه اصلا منو اختصاص ندم و در صفحه دیگری باشه؟

اونوقت چطور میخواین مطالب رو نمایش بدین؟به نظرم به منو اختصاص بدین مجموعه رو بهتره

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری