ok_siavash

بهم ريختگي قالب

27 پست در این موضوع

سلام به دوستان.

من روي هاستم جوملا نصب كردم و قالب خبري نيز براي سايتم قرار دادم ولي وقتي كه خبر درون سايت قرار ميگيره قالب بهم ميريزه .

اگه ميشه راهنمايي كنيد و بگيد كه مشكل از كجاست؟

آدرس سايت:http://neginjonoub.ir/

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود دوست عزيز اول اينكه خوش اومدي به جوملا فروم

دوم شما دايركشن يا direction قالبتو الان در حالت ltr يا چپ چين گذاشته شده كه شما بايد از تنظيمات قالبتون اونو بر روي rtl يا راست چين قرار بديد

و نكته سوم اينه كه شما موقعيت هاي قالب رو پر نكردي و چيزي تو شون قرار ندادي !!!!!

ویرایش شده در توسط masood111

قسمت قالب رو راست چين كرده بودم نميدونم چرا باز اينجوري ميشه و نكته سوم هم اگه ميتونيد توضيح بيشتري بدين كه چكار انجام بدم و چجوري موقعيتهاش رو پر كنم؟

خوب معلومه دیگه.باید با افزونه های که در سایت نمایش داده میشن (همون ماژول ها) موقعیت سایت ها رو پر کنین (البته نه همشون رو) و به سایتتون زیبایی ببخشین.

اگه ميشه بگيد چه افزونه هايي براي اين سايت خبري لازمه و چه موقعيت هايي رو پر كنم؟

اووووه شما چقد حولي

همه كه بيكار ننشستن ببينن شما چي ميگي يا چه مشكلي داري خو صب داشته باش گلم

ببين شما براي نمايش اخبارت ميتوني از گلوبال نيوز يا qmini استفاده كني ميتوني ماژوا اوقات شرعي استفاده كني يا ماژول اخرين اخبار يا محبوب ترين ها اينا رو كه ديگه ما نبايد به شما بگيم شما خودت ببين چي نياز داري در كل اين عكس رو ببين براي نمايش اخبار خيلي به دردت ميخوره

ممنون دوست عزيز كه جوابم رو دادي اگه ميشه بگيد كه از كجا ميتونم ماژولهاي مورد نياز رو پيدا كنم و اگه زحمتي نيست لينكش رو برام بذاريد.

دوست عزيز ي نگاه به اين سايت بنداز من ميخوام ي سايت مثل اين و حتي بهتر از اين درست كنم:http://sook.ir/

دوست عزيز ميشه نحوه ي كار باهاش رو بگين آخه من نصبش كردم و فعالش كردم ولي تغيري داخل قالب بوجود نيامد.

شما ازمنو افزونه برید به مدیریت مازول ها و مازول گلوبال نیوز انتخاب کنید ازبالای صفحه بهش یه موقعیت بدید و اونو درحالت انتشارقرار بدید وازپایین صفحه هم صفحه مورد نظر رو بهش اختصاص بدید

شما برید به مدیریت قالب ارمنو افزونه ها گزینه انتخاب ها و اون رو فعال کنید بعد آدرس رو اینجوروارد کنید

www.site.com/?tp=1

به چای site.com ادرس سایت خودتون بگذارید

اگه براتون امكتن داره واظحتر و اگر هم تونستيد با عكس نشون بديد من متوجه نشدم.

از مدیریت افزونه ها >>> برید به <<<مدیریت قالب <<< ازاونجا بالا صفحخ سمت چپ<< روی گزینه انتخابها کلیک کنید <<<تب قالب >> رو فعال کنید

بعد آدرس رو مثل پست بالا درمروگر خود تایپ کنید تا موقعیت های قالب رو به شما نشون بده

خوب اینها موقعیت های قالبتون هست ازاین بعد هر وقتی مازول چیزی خواسته نصب کنی می تونید ببیند که اونو کجا بگذارید به سلیقه خود

حالا من گلوبال نيوز رو نصب كردم چجوري بايد كاري كنم تا خبر ا داخل سايتم درست نمايش بده و بهم نريزه؟

مثل اين سايت:http://sook.ir

ماژول گلوبال رو در موقعیتی مناسب در قالب قرار میدید

در تنظیماتش میگید از کدوم مجموعه شما مطالب رو بخونه و نمایش بده

همچنین در تنظیمات میتونید تعریف کنید مطالب رو به چه شکلی نشون بده و...

ميشه بگيد چجوري ماژول گلوبال رو داخل موقعيت مناسب قرار بدم؟و در كدوم موقعيت قرار بدم؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری