ارسال شده در آذر 91 روز اول نمایشگاه در غرفه انجمن خواهم بود....امیدوارم دوستان عزیز و اساتید گرامی رو ملاقات کنیم.... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 سلامممممممممممممممممممممممم اینبار مجی داره میاد مج مج قندی چرا نمیخندی مجییییییییییییییییییییی داره میا تهران اما تهرانا بلد نیست چیکار کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 بنده هم روز اول رو ممئن نیستم اما روز دوم حتما حضور دارم امیدوارم دوستان باشن تا از نزدیک باهاشون بیشتر اشنا بشیم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 منم نمیتونم روز اول بیام فردا کلاس دارم ولی دوشنبه حتما میام Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 سلام من هم 3 شنبه میام ایران انشالله نمایشگاه هم میام فقط کدوم سالن هستیم ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 سلام من هم 3 شنبه میام ایران انشالله نمایشگاه هم میام فقط کدوم سالن هستیم ؟ نقشه نمایشگاه الکامپ 91 : http://joomlaforum.ir/showthread.php/7921-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE-91-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D8%AF%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86?goto=newpost Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 درود قرار عمومی بچه های انجمن فردا 21 آذر در محل غرفه انجمن جوملا ساعت 14 بعد از جمع شدن بچه ها به بیرون از سالن میریم و در فضای باز با حضور مدیران انجمن با هم از نزدیک آشنا و به بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخ انجام میشه سعی کنید حتما حضور داسته باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 درود انجمن برای الکامپ امسال ( 92) برنامه ای داره ؟ اگه داره چرا اطلاع رسانی نشده اگه هم نداره خوب چرا نداره ؟ bitarbiat Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 درود انجمن برای الکامپ امسال ( 92) برنامه ای داره ؟ اگه داره چرا اطلاع رسانی نشده اگه هم نداره خوب چرا نداره ؟ bitarbiat سلام و درود چرا فكر كنم داشته باشه آخه يك جا اطلاعيه اش رو خوندم كه 14 تا 17 توي الكامپ 92 انجمن حضور داره :auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 آخه سوالم همینه اگه حضور داشته باشه باید خیلی بیشتر از یه جایی در موردش اطلاع رسانی بشه . نا سلامتی مثل بازدید سال تحویل میمونه برای ما که همه خونواده رو یه جا ببینیم . من فقط تو امضای یکی از مدیران یه نوشته گنگ در این مورد دیدم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 آقا ما هم میاییم .. پذیرایی دارید یا نه ؟! :yeah: [ghahghah] Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 آقا من دو تا سوال دارم... یک اینکه اینجا چه خبره؟ اگه امسال نمایشگاه الکامپ حضور دارین، بهتره تو یه پست جدید اطلاع رسانی کنین... حالا یکی یه توضیح کامل میده؟ سوال دوم: آقا خداییش شما میخواین مثلا از کرمانشاه و شیراز و اصفهان و ... بیاین تهران واسه نمایشگاه؟ بابا خیلی کارتون درسته... خداییش من زورم میاد از اینجا بلند شم برم تهران. حالا اگه برنامه ای، چیزی هست مارم در جریان بزارین... باعث افتخارمه که زیارتتون کنم.:25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 درود ما هم مثل شما نمی دونیم انجمن شرکت کرده یا نه . پارسال شرکت کرده بود امسال هنوز اطلاع رسانی نشده . من به نوبه خودم حتما میام با اینکه مشغله کاریم زیاده و راهم دوره . تنها زمانیه که دوستان جوملایی دور هم جمع میشن و بی خیال جوملا و برنامه نویسی و ..... فقط و فقط رفاقت و صمیمیت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 عزیزان عجله نفرمایین.... اطلاع رسانی ها هم تو راهه...!!!:didi: شما شال و کلاه هاتون رو آماده کنین:4d564ad6: :28: :28::28::28: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 درود مهندس هفته دیگه نمایشگاهه خب زود تر بگید دیگه بلیط گیر نمیاد . می خوایم بیایم بترکونیم :did2::motat::4d564ad6:[ghelyion]:28::a2d3::thanks: Share this post Link to post Share on other sites