reza_mirzapour2002

طراحی برنامه آفلاین

5 پست در این موضوع

سلام

ما میخوایم یه برنامه آفلاین با جوملا طراحی کنیم و روی سرور نصب بشه وبقیه کلاینت ها بدون اینکه برنامه روی اونها نصب بشه بتونن وارد برنامه بشن ( مثل اتوماسیون اداری)

چیکار باید بکنیم ؟ دیتا بیس و سورس برنامه رو که روی سرور نصبه چطوری بقیه کامپیوترها باهاش ارتباط برقرار کنن ؟

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سوالتون رو خیلی کلی مطرح کردید دوست عزیز

شما باید یک سرور یا با استفاده از زمپ یا نرم افزارهای مشابه راه اندازی کنید و سرویس های مورد نظرتون رو در اون پیاده سازی کنید

و یا اینکه یک سرور لینوکسی راه اندازی کنید و سرویس های مورد نیاز برای راه اندازی سایت جوملایی تون رو که عبارتند از وب سرور آپاچی و پی اچ پی و پایگاه داده مای اسکیو ال و پی اچ پی مای ادمین رو راه اندازی کنید

سپس سایتتون رو راه اندازی کنید

تو شبکه اینترانت داخلیتون سیستم های متصل به شبکه با استفاده از آی پی میتونند سایت رو ببینند و از خدمات اون استفاده کنند

برای اینکه بتونند با نام خاصی هم مشاهده کنند باید VirtualHost تعریف کنید و اگر در شبکه داخلی تون DNS Server دارید اونو براش معرفی کنید

علی ایها الحال بحث در این زمینه بسیار است

اگر لازم هست میتونم بیشتر راهنمایی و کمکتون کنم

موفق باشید و پایدار

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه من درست متوجه شده باشم شما قصد دارید کاربرانتون (از هرکجای دنیا چه آشنا و چه غریب) اگه به سایت شما بیان بتونن برنامه ای خاص که شما طراحی کردید رو حتی بدون اتصال اینترنت استفاده کنند. در این حالت نیازی به ساخت شبکه مشابه شبکه های اینترانت نیست و راه های متفاوتی برای این کار هست که شما بر حسب نوع برنامه ای که دارید باید اونو انتخاب کنید. باید ببینید چه چیزی رو از سرور میگیره و برنامه رو طراحی کنید. از اونجایی که دقیقا نفرمودید برنامه که میخواید بنویسید چه برنامه ای هست من یه مثال میزنم واستون.

تصور کنید من در سایتم برنامه ای میخوام بسازم که مدار الکتریکی رو با وارد کردن اطلاعات طراحی کنه که در حال انتخاب المانهای کیت کاملا خارج از شیوه متداول اینترنت یعنی ارسال و دریافت دیتا انتخاب و تغییر داده بشه(چیزی شبیه نرم افزارها بشه نه اینکه برای هر اطلاعاتی ارسال صورت بگیره)

در این حالت باید ببینید برنامه چه چیزهایی رو از دیتابیس میگیره و همه اونا رو در ابتدا که صفحه برنامه لود میشه بگیره تا دیگه لازم نباشه توی طول طراحی مدار باز کوئری ارسال کنیم بعدش تمام فرمولها و استفاده از اون دیتابیس رو باید با جاوا اسکریپت طراحی کنید(یا دات نت). به این صورت شما برنامه ای خواهید داشت که در سمت کلاینت کار میکنه و همه اطلاعات لازم روی سایت در همون ایتدا لود صفحه دریافت کردید و دیگه میتونید اینترنت رو قطع کنید و استفاده کنید(البته این تا وقتی صفحه رو نبستید میتونه کار کنه وقتی صفحه بسته شد لازمه باز یک لحظه به اینترنت وصل بشه تا فرمها و دیتاهای مورد نیاز از دیتابیس گرفته بشه)

البته همون ابتدا گفتم چون شما دقیقا نگفتید برنامه مورد نظر چیه نمیشه جوابی دقیق داد بهتون.اما امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم

موفق باشید

ویرایش شده در توسط bestboy7

با جوملا یک اتوماسیون مانند برای شرکتمون راه اندازی کردم می خواهم اینو الان کانفیگ کنم روی سرور که win2003 است چه باید کرد

نمیشه روی یک سیستم غیر از سرور نصب کرد

اگه امکانش هست به ترتیب کارهایی که بایستی انجام بشه را ذکر بفرمایید :dadad4:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری