bestboy7

چگونگی فراخوانی مقدار پیش فرض پارامترهای یک ماژول

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

توی فایل xml ماژول مقدار دیفالت برای یک پارامتر تعریف شده. بعد مقدار اون پارامتر از توی تنظیمات تغییر کرده. حالا من میخوام با یک یت چند خط کد مقدار اون دیفالت اولیه رو بدونم

هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که جواب بده. کدهای زیر رو امتحان کردم که به جای مقدار دیفالت اولیه میاد مقداری که در حال حاضر داده شده برمیگردونه(که ممکنه مقدار دیفالت اولیه نباشه و تغییر کرده باشه

$moduleParams->get('pic_news', 'defaultValue')

$moduleParams->get('pic_news', '')

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

من نفهمیدم شما چیرو میخوای.. فایل xml رو نداری؟ یا داری... بعد مقدار اولیه رو میخوای ببینی چیه؟ من متوجه نشدم کامل عزیزم... بیشتر میگی؟

سلام نیما جان

ببین ماژول کامل نوشته شده و همه فایلها در اختیارمه. توی xml ماژول یه پارامتر تعذیف شده از نوع text مقدار دیفالت هم داده شده. حالا ماژول نصب شده و مقدار اون پارامتر هم یکبار از توی تنظیمات ماژول تغییر کرده. حالا من نمیخوام مقدار موجود رو برگردونم بلکه میخوام همون مقدار دیفالتی رو که توی فایل xml اولیه تعریف شده رو برگردونم(از طریق کدنویسی)

خوب شما شرط بذار... این کد رو قرار بده :

$condition=$moduleParams->get('pic_news');
$phrase="ebarate default";//oon ebarati ke default gerefte
if($condition==$phrase){

echo $phrase;
}
else{
   $condition;
}

نه نیما جان فک کنم هنوز منظورم رو نگرفتی

ببین من کدی میخوام که بتونم دیفالت یک پارامتر رو بدون اطلاع از اون فراخوانی کنم.مثل وقتی مقدار یک پارامتر رو با عبارت get میگیریم حالا میخوام عبارت دیفالت همون پارامتر رو بگیرم(در حالی که نمیدونم چیه و میخوام با کد اونو بگیرم)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری