rezabaghaie

درخواست کمک برای ریکاور اطلاعات

5 پست در این موضوع

سلام.

با اینکه این انجمن مربوط به این مسایل نمیشه ولی مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه چون واقعا به مشکل خوردم....

امروز می خواستم حجم درایو C رو اضافه کنم - بنابراین از یک نرم افزار استفاده کردم . نکته ای که توی افزایش حجم هست اینه که برای این کار باید درایو مبدا و مقصد کنار هم باشن . یعنی c و d یا d و e....

من چون درایو ِD پر بود مجبور شدم از درایو e به درایو d فضا منتقل کنم که با موفقیت انجام شد . بعد خواستم از d به c فضا منتقل کنم . وقتی وارد صفحه انتقال شد یه سری چیزای عجیب دیدم که به نظرم مشکل میومد - طبق دستور نرم افزار با ESC عملیات رو لغو کردم - وقتی سیستم ری استارت شد و رفتم توی mycomputer و خواستم درایو d رو باز کنم دیدم پیغام میده که درایو خراب شده و باید فرمت بشه!!!!!!!!!

منم مجبور شدم درایو رو فرمت کردم - به امید اینکه بعد ریکاور کنم!!!

از بعدازظهر تا الان با سه تا نرم افزار قدرتمند که قبلا باهاشون جواب گرفته بودم درایو رو اسکن کردم - ولی همه نرم افزار ها توی خروجی جواب اسکن درایو E رو نشون میدن!!!!!!!!!!!!!!!

کسی هست بدونه باید چکار کنم؟

210 گیگ آرشیو پروژه های شرکتیه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست من

1- نام نرم افزاری که اول استفاده کردید چی بوده؟

2- نام نرم افزارهایی که باهاش ریکاوری کردید؟

3- فرمت فایل هایی که گفتید پروژه هاتون بوده چی بوده؟

از نرم افزار های:

easy recovery

power data recovery

get data back for ntfs

استفاده کردم.

از آخر مجورشدم کل هارد رو دوباره با get data back for ntfs اسکن کنم که تونست پیدا کنه فایل های فرمت شده رو ولی....

mp3 ها که بزور پیدا شد ولی خراب ریکاور شد

فرمت های تصویری که مربوط به فیلم های پروژه ها میشد تقریبا 80 درصد ریکاور داشت

فایل های zip هم که کلا ریکاور نشد.

خوبه که اطلاعاتت بیشترش رو برگردوندی

برای فایل های زیپ هم توی گوگل یه سرچ بزن ، نرم افزارهای مخصوص بازیابی فایل های Zip هستش مثل: Recovery My File

موفق باشی

از نرم افزار های:

easy recovery

power data recovery

get data back for ntfs

استفاده کردم.

از آخر مجورشدم کل هارد رو دوباره با get data back for ntfs اسکن کنم که تونست پیدا کنه فایل های فرمت شده رو ولی....

mp3 ها که بزور پیدا شد ولی خراب ریکاور شد

فرمت های تصویری که مربوط به فیلم های پروژه ها میشد تقریبا 80 درصد ریکاور داشت

فایل های zip هم که کلا ریکاور نشد.

سلام.

با اینکه این انجمن مربوط به این مسایل نمیشه ولی مشکلم مطرح کردم شاید فرجی بشه چون واقعا به مشکل خوردم....

امروز می خواستم حجم درایو C رو اضافه کنم - بنابراین از یک نرم افزار استفاده کردم . نکته ای که توی افزایش حجم هست اینه که برای این کار باید درایو مبدا و مقصد کنار هم باشن . یعنی c و d یا d و e....

من چون درایو ِD پر بود مجبور شدم از درایو e به درایو d فضا منتقل کنم که با موفقیت انجام شد . بعد خواستم از d به c فضا منتقل کنم . وقتی وارد صفحه انتقال شد یه سری چیزای عجیب دیدم که به نظرم مشکل میومد - طبق دستور نرم افزار با ESC عملیات رو لغو کردم - وقتی سیستم ری استارت شد و رفتم توی mycomputer و خواستم درایو d رو باز کنم دیدم پیغام میده که درایو خراب شده و باید فرمت بشه!!!!!!!!!

منم مجبور شدم درایو رو فرمت کردم - به امید اینکه بعد ریکاور کنم!!!

از بعدازظهر تا الان با سه تا نرم افزار قدرتمند که قبلا باهاشون جواب گرفته بودم درایو رو اسکن کردم - ولی همه نرم افزار ها توی خروجی جواب اسکن درایو E رو نشون میدن!!!!!!!!!!!!!!!

کسی هست بدونه باید چکار کنم؟

210 گیگ آرشیو پروژه های شرکتیه

سلام

my file recover رو نصب کن .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری