mirzakhani

مشکل در خروجی جوم شاپینگ

5 پست در این موضوع

با سلام

جوم شاپینگ رو از جاهای مختلف از جمله سایت اصلیش دانلود و نصب کردم اما هنوز فایل پی دی افی که به عنوان خروجی برای مشتری می فرسته و در قسمت کاربری سایت هم از طریق پنل مدیریتی موجوده بهم ریخته است و فونت های فارسی روی ساپورت نمی کنه

لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم درستش کنم و یا درست شدش وجود داره؟

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

حاجی زیاد زحمت نکش

هم من خیلی مطرح کردم هم رفقا

یک کم همت می خواهد که البته من ندارم و یه مقدار زیاد هم وقت که باز من ندارم

خلاصه یه نفر باید پا پیش بذاره و یا علی را بگه:13::didi:

با سلام

آیا از فروشگاه ساز قاصدک و یا باران که نسخه جدید آن می باشد استفاده کردید

می تونید از سایت زیر دانلودشون کنید و استفاده کنید.

حتما تست کنید با توجه به استفاده زیادی که از این فروشگاه ساز ها شده و کار حرفه ای که آقای مهندس دلجو روشون انجام دادند فکر نکنم مشکل مورد نظر را داشته باشند

eshopcms.ir

درود

این همت رو واقعا موافق هستم . و با کمبود وقت نیز منم موافق هستم. این مشکل نیست. فقط فونت هایی که برای پی دی اف استفاده شده از جمله فونت هایی هست که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه .

من واقعا خیلی سرم شلوغ ولی به دوستان راهنمایی میکنم. که جوم شاپ یا قاصدک رو نصب کنند. به بخش کاربری و ادرس lib\tcpdf در پوشه کامپوننت بروند . و فقط کافی اونجا فونت tahoma را در ارایه مربوط بتونند جایگزین کنند. حتی تنظیمات و یونیکد و rtl برای زبان فارسی انجام شده. فقط کافی فونت تفییر کنه . شما باید یا در خود پوشه پی دی اف دنبال تیکه کد مربوط بگردید یا در دیگر فایل هایی که در پوشه lib قرار داده شده است. اگر کمی همت کنید مشکل خودتان را حل خواهید کرد .

موفق پایدرا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری