مسعود

چند مشکل با هم

16 پست در این موضوع

سلام دوستان

چند روزه با چند تا مشکل دارم سر و کله می زنم هیچ طوری نتونستم حلش کنم . مشکلات به این قراره :

1 - مطالبی که تو چند روز اخیر می ذارم نمایش داده نمیشه . مثلا در مجموعه های " نرم افزار Unity " و " نرم افزار UDK " مطلب گذاشته ام . با این که تعداد مقالات را قید می کند ولی وقتی به این مجموعه ها مراجعه می کنم هیچ مطلبی موجود نیست

2 - برای قسمت " درباره ما " چند زیر منو تعریف کردم . ولی حتی در قسمت " در باره ما " نیز نمایش داده نمی شوند .

3 - برای منو ها نیز زیر منو های آبشاری باز نمیشه . از هیچ افزونه ای استفاده نکردم بلکه منوی خود سایت هست

من از قالب 2.5.4 انجمن جوملا که در قسمت آموزش ها لینک داده شده بود استفاده کردم . لطفا کمک کنید

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام...

تاجایی که یادمه دقیقا همین سوالات رو با همین مضمون در یک تاپیک دیگه پرسیدین ودر اونجا هم یادمه که پاسخ دادم به تاپیکتون!!

لطفا به همون تاپیک مراجعه کنین و اون رو پیگیری کنید و ادامه بدید...

لطفاً مدیران تاپیک رو قفل کنند.

دوست عزیز شما باید قسمت نمیش زیر مجموعه رو در منو روی بله قرار بدید و دقت کنید که گزینه های منویی که ایجاد میکنید درباره ما رو به عنوان والد قرار بدید

در مورد قسمت اول هم مطمین هستید که مطالب رو به مجموعه مورد نظر متصل کردید؟ موفق باشید

با سلام...

تاجایی که یادمه دقیقا همین سوالات رو با همین مضمون در یک تاپیک دیگه پرسیدین ودر اونجا هم یادمه که پاسخ دادم به تاپیکتون!!

لطفا به همون تاپیک مراجعه کنین و اون رو پیگیری کنید و ادامه بدید...

با عرض ارادت خدمت جناب مردان زاده ، متاسفانه من هنوز قسمت نمایش زیر منو را پیدا نکردم . چون از ماژول استفاده نکردم و هیچ کدام از دوستان دقت نکردند . برای همین مجبور شدم دوباره پست بذارم . ممنون میشم یک عکس درج کنید.

دوست عزیز شما باید قسمت نمیش زیر مجموعه رو در منو روی بله قرار بدید و دقت کنید که گزینه های منویی که ایجاد میکنید درباره ما رو به عنوان والد قرار بدید

در مورد قسمت اول هم مطمین هستید که مطالب رو به مجموعه مورد نظر متصل کردید؟ موفق باشید

محمد جان عزیز ... مطمئنا مطالب رو به درستی به مجموعه لینک دادم . در غیر این صورت ، تعداد مطالب موجود در مجموعه را قید نمی کرد . ولی با اینکه مثلا در زیر مجموعه " دوره های udk " تعداد 2 مقاله قید شده ولی وقتی رویش کلیک می کنیم هیچ مطلبی را نشان نمی دهد

اطلاعاتتون رو بفرستید ببینم چیزی سر در میارم یانه موفق باشید

اطلاعاتتون رو بفرستید ببینم چیزی سر در میارم یانه موفق باشید

این لینک صفحه است

http://ragagame.ir/index.php/game-designe-turns

تو مجموعه " آموزش Game Maker " همه چیز درست کار می کنه ولی در مجموعه های UDK و Unity اینطور نیست .

مورد عجیب تر اینکه وقتی مطلبی رو از مجموعه UDK یا Unity به مجموعه Game maker منتقل می کنم نیر نمایش نمی دهد . ولی وقتی مطلبی جدید در مجموعه Game maker ایجاد می کنم ، به درستی نمایش میده

اگر خواستید یوزر و پس رو براتون پیغام خصوصی بذارم

بفرستید دیدنش ضرر نداره من اینطوری که چیزی سر در نیاوردم موفق باشید

بفرستید دیدنش ضرر نداره من اینطوری که چیزی سر در نیاوردم موفق باشید

محمد جان

فکر کنم متوجه مشکل شدم . وقتی مستقیما مطلبی رو در جوملا می نویسیم همه چیز درست کار می کنه . ولی وقتی مطلبی رو از محیط word کپی می کنیم ، با اینکه تعداد مقالات موجود در مجموعه رو نشون میده ، ولی خود مطلب رو نشون نمیده . شما می دونی چطور باید این مشکل رو رفع کنم ؟

سلام دوستان

چند روزه با چند تا مشکل دارم سر و کله می زنم هیچ طوری نتونستم حلش کنم . مشکلات به این قراره :

1 - مطالبی که تو چند روز اخیر می ذارم نمایش داده نمیشه . مثلا در مجموعه های " نرم افزار Unity " و " نرم افزار UDK " مطلب گذاشته ام . با این که تعداد مقالات را قید می کند ولی وقتی به این مجموعه ها مراجعه می کنم هیچ مطلبی موجود نیست

2 - برای قسمت " درباره ما " چند زیر منو تعریف کردم . ولی حتی در قسمت " در باره ما " نیز نمایش داده نمی شوند .

3 - برای منو ها نیز زیر منو های آبشاری باز نمیشه . از هیچ افزونه ای استفاده نکردم بلکه منوی خود سایت هست

من از قالب 2.5.4 انجمن جوملا که در قسمت آموزش ها لینک داده شده بود استفاده کردم . لطفا کمک کنید

ممنون

داداش شما بچه شابدلعظیمی؟

دوست عزیز این چیزی که شما گفتین ربطی به تاپیک نداشت.سوالات خصوصیتون رو با پیام خصوصی یا پیام بازدیدکننده مطرح کنید!!

محمد جان

فکر کنم متوجه مشکل شدم . وقتی مستقیما مطلبی رو در جوملا می نویسیم همه چیز درست کار می کنه . ولی وقتی مطلبی رو از محیط word کپی می کنیم ، با اینکه تعداد مقالات موجود در مجموعه رو نشون میده ، ولی خود مطلب رو نشون نمیده . شما می دونی چطور باید این مشکل رو رفع کنم ؟

مطالب رو مستقیما از ورد نیارین چون در اون صورت سیستم استایل مربوط به متن رو کانورت میکنه و هر مرورگری اون استایل هارو پشتیبانی نمیکنه و باعث مشکل میشه

متنی که در ورد هست رو ابتدا به داخل برنامه notebad ببرین تا استایلش از بین بره و سپس متن درون نوت بد رو کپی کنید و در مطلبتون قرار بدین

موفق باشید

بله . دقیقا 7 دقیقه با حرم فاصله داریم

مطالب رو مستقیما از ورد نیارین چون در اون صورت سیستم استایل مربوط به متن رو کانورت میکنه و هر مرورگری اون استایل هارو پشتیبانی نمیکنه و باعث مشکل میشه

متنی که در ورد هست رو ابتدا به داخل برنامه notebad ببرین تا استایلش از بین بره و سپس متن درون نوت بد رو کپی کنید و در مطلبتون قرار بدین

موفق باشید

این کار رو هم کردم ... متاسفانه جواب نداد .

این کار رو هم کردم ... متاسفانه جواب نداد .

لطفا حتما مطلبی که داخلش مستقیم از word کپی کردید، باز کنید. و کل مطلب رو حذف کنید (برای اطمینان از نمایش html یا no editor در ادیتورتون استفاده کنید که ببینید هیچ تگ و کدی از مطلب جا نمونده باشه)

حالا مثل راهنمایی دوستمون، متن رو از word داخل notepad کپی کنید و از notepad دوباره کپی کنید به مطلب.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری