ارسال شده در بهمن 90 سلام من بیش از دو هفته است پول واریز کردم ولی هنوز پک دستم نرسیده. حدود ده روز هم هست که آدرس رو فرستادم. من مشهد زندگی می کنم. ممنون میشم پیگیری کنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 سلاممن بیش از دو هفته است پول واریز کردم ولی هنوز پک دستم نرسیده. حدود ده روز هم هست که آدرس رو فرستادم. من مشهد زندگی می کنم. ممنون میشم پیگیری کنید. سلام دوست عزیز من هم ادرس مشهد داده بودم . اما بعد از فرستادن شناسه خرید و ÷رداخت هزینه پست بعد از دو سه روز به دستم رسید. به اقای طالبی پیام خصوصی بدید. حتما پیگیری می کنند. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز شما از محتویات بسته راضی هستید؟ آموزش هایی که هست کامل هست؟ ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 ما که راضی هستیم:thanks::thanks::thanks: به نسبت اون پولی که میدین بنظرم فوق العادست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 91 پکیج مفیدی هست در کل. اگه بسته تون نرسیده میتونید با شماره تماس هایی که تو سایت p30joomla درج شده تماس بگیرید و پیگیری کنید.:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites