saman etasi

عوض کردن لینک سایت های چندزبانه

8 پست در این موضوع

درود فراوان به بچه های جوملا فروممممممممم

می خواستم بدونم میشه لینک پرچم های هر زبان عوض کرد ؟

با احترام

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بله عزیز من یه سایت چند زبانه دارم که ماژول چند زبانه فعال کردم تو یه موقعیت که رو هر زبان کلیک میکنم تو زبان خودش میره حالا من میخوام لینک این زبان هارو عوض کنم ولی نمیدونم چطوری میشه؟!! الان خوب توضیح دادم یا نا؟؟؟

بله عزیز من یه سایت چند زبانه دارم که ماژول چند زبانه فعال کردم تو یه موقعیت که رو هر زبان کلیک میکنم تو زبان خودش میره حالا من میخوام لینک این زبان هارو عوض کنم ولی نمیدونم چطوری میشه؟!! الان خوب توضیح دادم یا نا؟؟؟

سامان جان راستش را بخوای من که گیج شدم.

من یه سایت چند زبانه دارم که ماژول چند زبانه فعال کردم تو یه موقعیت که رو هر زبان کلیک میکنم تو زبان خودش میره

خب پس می خواید کجا بره؟؟؟ درسته دیگه!!!

حالا من میخوام لینک این زبان هارو عوض کنم ولی نمیدونم چطوری میشه؟!!

لینکشون را چرا عوض کنید؟ که یک صفحه دیگه باز کنه؟

اخه من یه فایل index.html گذاشتم تو روت سایت که اول اونو بخونه بعد روی هر زبان کلیک کرد بره داخل زبان خودش تا اینجا مشکلی نیست

ولی

زبان پیشفرض سایت مثلا فرانسوی هستش وقتی میره داخل زبان فرانسه یا هر زبان دیگر سایت روی پرچم فرانسه که کلیک می کنه فایل index.html میخونه نه بخش زبان فرانسه

الان خوب توضیح دادم یا نه؟

با سلام.....

لطفا اول لینک بدید.

و اینکه از کدوم ماژول استفاده میکنید!؟ اگر منظورتون اینه که بخوایم مقدار پیشفرض ماژول رو تغییر بدین .بگین و اسم ماژول رو هم بگین... تا راهنمایی کنم چجوری عوض کنین!

البته اگر متوجه سوالتون شده باشم!

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری