peiman214

نحوه فعال کردن اسکرول افقی در هنگام زوم کردن صفحه توسط مرورگر

5 پست در این موضوع

با سلام و تشکر بابت این فروم فعال و در حد گنج؛

طبیعتاً زمانی که توسط مرورگر زوم میکنیم روی صفحه وقتی که ابعاد صفحه از ابعاد صفحه نمایش بزرگتر میشه باید یه اسکرول افقی فعال بشه که به صورت افقی هم بشه صفحه رو پیمایش کرد.

زمانی که همچین چیزی فعال نیست (مثل همین فروم)، برای فعال کردنش چه کار باید کرد؟

لطفا در صورت امکان با جزئیات بفرمایید با یه توضیح مختصر که عموماً کجا این پارامتر ست میشه.

جستجویی که کردم به این منجر شد که متوجه شدم که یه پارامتر overflow توی قالب سایت هست که میتونه auto، hidden، scroll و ... باشه که من مثلا برای beez20 خیلی از فایلهای CSS رو ویرایش کردم ولی هیچکدوم جواب نداد چون نمیدونستم که دقیقا به کدومشون مربوطه.

پیشاپیش سپاسگزارم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بله درسته.همونطور که خودتون اشاره کردید برای اسکرول از کد سی اس اس overflow استفاده میشه که پس از آن -y (که برای اسکرول عمودی میشه) و -x (که برای اسکرول افقی هست) قرار میگیره(البته در مواقعی که بخواین تنظیمات برای یکیشون اعمال بشه)

اما کجا این کد رو قرار بدین؟ این کد مربوط میشه به بخش body یعنی شما باید تنظیمات و مقدار های css تگ body (که در beez20 فکر کنم در layout.css باشه ) رو پیدا کنید.

برای نمایش اسکرول افقی از این کد استفاده کنید:

overflow-x: visible;

برای مخفی کردن اون هم این کد:

overflow-x: hidden;

سوالی در این رابطه بود در خدمتم

ممنون بابت پاسختون.

مسأله اینه که این راه حل به نظر کاملا درست و منطقیه ولی من تو بیشتر فایلهای CSS در قالب beez20 هم این کدها رو در تگ body اضافه کردم هم overflow هایی که بود رو ویرایش کردم ولی نمیشه !!

واسه همین بود که گفتم بپرسم که دقیقا کجا باید وارد بشه تا مشکل حل بشه. ضمنا فکر کنم اگه overflow-x : scroll رو وارد کنیم دقیقا همین کار رو میکنه.

ممنون میشم اگه پیگیر بشید این مسأله حل بشه چون دیر یا زود میتونه سؤال خیلی ها باشه.

جالبه که توی این فروم هم فعال نیست و این یه اشکاله به نظر من که نمیشه روی همه جای صفحه توسط مرورگر زوم کرد.

پیشاپیش سپاسگزارم

آدرس سایتتون رو بدین تا بررسی و بهتر و دقیق تر راهنمایی کنیم

ضمنا در این انجمن و جاهای که اسکرول افقی نیست میتونید غلتک موس رو فشار بدین و موس رو چپ یا راست کنید.

ممنون از پاسختون.

من خیال میکردم اگه اسکرول فعال نباشه پیمایش افقی غلتک موس هم غیر فعال هستش و به فکرم نرسیده بود تستش کنم.

برای من در همین حد که به همه جای صفحه موقع زوم دسترسی بشه داشت کافیه ولی اگه نمیشد یه عیب بزرگ بود.

من چون تازه کار هستم و یه بار هم توسط سرور بلاک شدم اینه که فعلا روی لوکال دارم طراحی میکنم سایتم رو.

بازم ممنون.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری