expert-lister

نمایش داده نشدن قالب؟!

7 پست در این موضوع

درود به تمام دوستان.

من این قالب رو برای وبسایتم میخوام استفاده کنم : http://www.newone.org/yt-revista-joomla-template-j15-j25

و همچنین از جوملا 2.5 استفاده میکنم.

من قالب رو در جوملا نصب میکنم اما وقتی سایت رو باز میکنم فقط هیدر سایت رنگش عوض میشه و قالبی پیدا نیست. علتش چیه؟ :21:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

خب برای مشاهده کامل قالب باید ماژولهاتون رو در موقعیتهای مختلف به نمایش در بیارین تا قالب رو بیاد و سایتتون شکل بگیره

تیک چی رو زدین؟ باید اول موقعیتهای قالبتون رو ببینید بعد در اون موقعیتها ماژولهاتون رو منتشر کنید

منظورتون از زدن تیک ها چیه؟کدوم قسمت؟

فکر کنم توی مدیریت ماژول ها تیک های انتشار را زدین درسته؟

همانطور که دوست عزیزمون آقا صابر گفتند

برای اینکه ماژول هاتون توی این قالب نمایش داده بشند باید ماژول را باز کنید و از قسمت موقعیت نمایش ماژول گزینه انتخاب موقعیت را بزنید و یکی از موقعیت هایی که برای قالبتون هست را انتخاب کنید. م تونید از فیلتر های بالای پنجره انتخاب موقعیت ها قالب مورد نظر خودتون را انتخاب کنید تا فقط موقعیت های این قالب را نمایش بده بهتون تا راحت تر بتونید انتخاب کنید.

برای مشاهده موقعیتهای قالب هم به آخر آدرس سایتتون بعد از یک اسلش کد زیر رو اضافه کنید

?tp=1

در صورتی که نشون نداد در مدیریت قالبها روی گزینه انتخابها کلیک کنید و نمایش موقعیتها رو روی بله قرار بدید

ارسال شده در (ویرایش شده)

همش روی بله هست اما درست نشد....ببخشید من واقعا متوجه نمیشم. لطفا اگه مقدوره شما برام یک لحظه چک کنید..

ویرایش شده در توسط expert-lister

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری