hassan2006

راهنمایی در مورد نصب برنامه های جوم پک

5 پست در این موضوع

با سلام ،کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که برنامه های جوم پک رو چطور نصب کنم

اولین مورد برنامه آموزش از راه دور جوم پک است

دوتا برنامه داره

1-moodle

2-joodle

آیا باید یکی از آنها رو نصب کرد ؟آیا اینها افزونه هستند و یا باید مستقل نصب بشوند؟

اگر افزونه نیستند و باید هردو تا رو نصب کنیم ،نحوه ارتباطشون چطوره ؟

در cpanel چطور دوتا دیتا بیس رو import کنم

لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه

با تشکر

حسن

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام مجدد

جهت نصب joodle از پکیج جوم پک

من joodle را در ریشه اکستراکت کردم و یک دیتا بیس بنام joodle ایجاد کردم و سپس فایل sql رو هم import کردم

ولی وقتی آدرس سایت رو تایپ می کنم تا برنامه lms مربوط به جوم پک نصب بشه پیغام زیر را می دهد

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

لطفا اگر کسی فرصت داره راهنمایی کنه

باتشکر

آیا کس از دوستان در مورد جوم پک و نصب برنامه آموزش از راه دور نمیتونه کمک کنه

اگر برنامه های جوم پک مناسب نیست ،لطفا یک افزونه فارسی آمورزش از راه دور رو بمن معرفی نمایید

با تشکر

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز شما یک تاپیک مشابه دیگر نیز ایجاد کرده اید و مهندس طالبی هم در آن تاپیک پاسخ شما رو داده اند خدمتتون

پس دیگه مشکل چیه ؟؟؟

لطفا از ارسال اسپم و ایجاد تاپیک مشابه و تکراری و در نهایت برهم زدن نظم انجمن جوملا خودداری فرمایید

در ضمن اگر مشکلی دارید فقط از طریق یکی از تاپیک ها موضوع را پیگیری نمایید تا انشاءالله نتیجه مطلوب حاصل گردد

دوستان و مدیران محترم انجمن لطف نمایند یکی از این 2 تاپیک را قفل نمایند

ویرایش شده در توسط Komail

با عرض پوزش ،اینجانب بدلیل عدم آگاهی و اینکه فکر کردم آن تاپیک قبلی چون درصفحه چهارم قراردارد و ممکن است سئوالات مشاهده نشود این تاتاپیک را ایجاد کردم و بدلیل این کوتاهی عذر خواهی می نمایم،ضمنا جوابیه های دریافتی تاکنون منجر به رفع مشکل نشده بود که این سئوالات را مطرح نمودم ضمنا همه برنامه ها و افزونه های جوم پک براحتی و یا بصورت مشابه قابل نصب نمی باشند و معمولا کسانی این بسته را تهیه می نمایند که حرفه ای نمی باشند و در همان سایت تبلیغ آن نیز اعلام نموده بود که به این آدرس مراجعه نمایم در هر صورت ،درصورتیکه مشکلی برای شما بوجود آوردم عذر خواهی می نمایم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری