تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. هفته گذشته
  3. انجام دادم ولی تغییر نکرد متاسفانه ! راه دیگه چیه؟
  4. داخل فایل custom.css خط 11 که تنظیم کردید چه المانهایی از فونت Byekan استفاده کنن تگ span رو هم اضافه کنید تا اعداد فیلتر جستجو فارسی نمایش داده بشه قیمت هم در تگ span هست که بعد تغییر اونم درست میشه
  5. من فونت قالبم رو به BYekan تغییر دادم، از پلاگین ارس جوملا استفاده کردم. فونت تغییر کرد . اما در قسمت فیلتر جستجوی محصول دوباره به حالت قبل برگشت و اعداد انگلیسی شدند. کد font-face هم از ابتدای css قالب پاک شده. اول اینکه علت چیه؟ و سوال بعد اینکه الان چطور قسمت فیلتر جستجوی محصول در سمت راست و اعداد قیمت در محصول (فروشگاه ساز ویرچومارت) فارسی کنم؟ این لینک سایت
  6. جدیدا
  7. اساتید قالب خوب در زمینه پزشکی و جراحی برای جوملا و وردپرس دارند ممنون میشم بفرستن.
  8. کیفیت فالوور 3 هزار تومان با فالوور 12 هزار تومانی و 30 تومانی ، فقط در اسم شبیه هم هستند و در کیفیت بسیار متفاوت هستند.

    فالوور فیک ، توسط سرور به صورت خودکار تولید می شود  ، فالوور 12 تومانی توسط خود کاربران اما با صورت فله ای ، و فالوور 30 تومانی توسط کاربرانی که قصد دریافت فالوور یا درآمد را دارند تولید می شود.

  9. تعرفه خرید 1m فالوور از انواع سرویس های ما:

    قیمت 1m فالوور اینستاگرام

    نام سرویس

    3,185,000

    فالوور فیک اینستاگرام | کیفیت : رباتی

    7,670,000

    فالوور گارانتی دار کم ریزش ( 50 درصد ایرانی )

    8,190,000

    فالوور گارانتی دار ایرانی ( درصد بالا )

    8,580,000

    فالوور ایرانی سرور جدید ارزان ( کم ریزش )

    8,840,000

    فالوور ارزان ایرانی ( سرعت ارسال نرمال)

    9,230,000

    فالوور اقتصادی با سرعت‌‌ ارسال متوسط (خارجی )

    11,694,000

    فالوور میکس ایرانی اینستاگرام ( کیفیت ترکیبی : فیک و واقعی )

    12,194,000

    فالوور سرعت مناسب سرور Fast

     خرید با بهترین قیمت از 

    https://shirazsocial.com/instagram-follower/

  10. فالوور ارزان فروشی دارم ، پیام بدید با تخفیف

  11. به نظر میاد قالب رو با فریم وورک zo2 درست کردی. اگر روی قالب پیشفرض جوملا این مشکل رو نداری مطمئنا ایراد از قالب هست. ممکنه layout های کامپوننت جستجو در قالب بروز نشده باشه. داخل پوشه templates/TEMPLATENAME/html رو چک کن ببین layout کامپوننت جستجو رو می بینی یا نه. اگر هست rename کن و مجدد تست کن. وقتی rename می کنی دیگه اون lauout رو نمیخونه و از layout اصلی کامپوننت استفاده می کنه. و توصیه ام اینه که حتما به جوملا 4 مهاجرت کنی. حتما سئو بهتری داری و هم سرعت بیشتر.
  12. سلام نسخه جوملام بروز هست نمونه ای نتایج جستجو خیلی ممنون
  13. سلام دمو بده جوملا و قالب رو بروز کن
  14. با سلام خدمت اساتید وقتی در وبسایتم کلمه ای رو جستجو میکنم در صفحه نمایش نتایج، در عنوان مطالب کدها هم نمایش داده میشه ! مثلا : ورنی بافی، <span class="highlight">هنر</span> عشایر&#١۶۰;... ممنون میشم اساتید من رو برای حل این مشکل راهنماییم کنن
  15. اگر قندشکن داری از سایت رسمیش دانلود کن اگر قند شکن نداری از اینجا دانلود کن
  16. سلام فکر می کنم به خاطر تحریم ها امکان تراکنش با خارج از کشور نباشه برای تبدیل ارزها، فروشگاه ساز های قوی مثل هیکاشاپ امکانی برای اینکار دارن ولی به خاطر نوسانات زیاد بهتره یه وب سرویس بگیری و با یه پلاگین، تبدیل ارز رو بصورت لحظه ای انجام بدی. تو تنظیمات نحوه پرداخت، واحد ارزی رو برای روش پرداخت هات تعیین می کنی و خود سیستم تشخیص میده که کدوم روش پرداخت رو استفاده کنه.
  17. ف ی ل ت ر ش ک ن
  18. میخوام درگاه پرداختی روی سایتم نصب کنم که امکان خرید از داخل و خارج کشور داشته باشند و بتونه پولهای ریالی رو چنج کنه و بعد واریز کنه به حساب. میشه راهنماییم کنید؟ و کارمزدش هم اگر چنین چیزی هست بگید لطفا برای سایت جوملا یا وردپرس هم فرقی نمیکنه آیا؟
  19. یعنی چی؟
  20. یعنی چی؟
  21. سلام قند شکن بزن.
  22. بعد از اینکه جوملا رو در زمپ نصب میکنم کاملا بصورت انگلیسی هستش(هم سایت و هم مدیریت) درصورتیکه فایل بسته نصب فارسی هست و موقع نصب فارسی رو انتخاب میکنم اما همچنان فارسی نصب نمیشه. بعد از اینکه وارد مدیریت میشم هم از قسمت language بسته ی فارسی رو انتخاب و install میکنم ولی ارور time out و invalid url میده . (جوملا رو از سایت معتبر دانلود کردم. این مشکل جدیدا در زمپ اتفاق میفته) ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
  23. سلام چرا هنوز روی جوملا 1.5 هستی؟!!! الان نسخه 4 جوملا اومده و اینقدر عالیه که حرف نداره. نسخه php هاستت چنده؟ بکآپ دستی گرفتی یا با افزونه؟
  24. سلام. سایت من قدیمیه و با جوملا 1.5 کار می که. جدیدا به مشکل برخوردم . سعی کردم دوباره جوملا1.5 رو نصب کنم. فایل نصبی رو (Extract) کردم دیتابیس هم ساختم اما وقتی آدرس سایت رو در مرورگر میزنم به مرحله نصب نمیره. این پیغام میاد: . www.iranbargh.org is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500
  25. با سلام میخواستم که درصد تخفیف در صفحه محصول یا مجموعه اون محصولات روی عکس یا کنار قیمت آورده شود. البته درصد تخفیف در صفحه اصلی روی محصولات نشان داده میشودولی در بقیه صفحه ها مثل صفحه خود محصول و... نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید آدرس سایت: baaraanbook.ir
  26. ممنون. من دوباره از نو جوملا نصب کردم و طراحی قالب رو ادامه دادم. چیزی دستگیرم نشد از اون ارور
  27. از تنظیمات سایت قسمت سیستم دیباگ رو فعال کنید ببینید خطایی که بهتون میده از کدومقسمت هست کدش رو قرار بدید چک کنیم
  28. این خودش از آخرین نسخه فریمورک T4 هستش!!
  1. نمایش فعالیت های بیشتر