تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. تو خصوصی دسترسی بده انجام میدم فیلم می گیرم برات می فرستم
  3. دیروز
  4. ببخشید کدوم قسمتش باید دستکاری شه ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید
  5. سلام فایل css اصلی قالب رو گیر بیار کد زیر رو اولش کپی کن @font-face { font-family: yekan; src: url(../fonts/Yekan-modified.woff); } در کد بالا ، فونت من با نام yekan-modified و پسوند woff در پوشه fonts داخل پوشه قالب قرار داره. بعد بگرد ببین font-family پیشفرض سایتت چیه. همون رو ویرایش کن
  6. سلام وارد افزونه ها > مدیریت > پایگاه داده بشو و دکمه بازسازی رو بزن
  7. سلام باید فایل layout رو دستکاری کنید
  8. تو خصوصی لینک صفحه و دسترسی به مدیریت بده
  9. دوستان کسي نيست کمک کنه من چجوري مي تونم ادرس کدي که مي خوام تغيير بدم توي هاستم پيدا کنم ؟؟؟؟؟
  10. هفته گذشته
  11. با سلام میخوام که در هیکاشاپ (توضیحات محصول )رو با (مشخصات فنی) جابه جا کنمطبق عکس زیر ممنن میشم راهنمایی بفرمایید
  12. با سلام.در قسمت ماژولها --مدیریت-- پایگاه داده خطا دارم و نمیدونم چطور حل میشه...ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه..این خطا ها رو دارم: La table 'db.#__updates' n'existe pas SQL=SHOW COLUMNS IN `#__updates` WHERE field = 'infourl' La table 'db.#__updates' n'existe pas SQL=SHOW COLUMNS IN `#__updates` WHERE Field = 'categoryid' La table 'db.#__updates' n'existe pas SQL=SHOW COLUMNS IN `#__updates` WHERE field = 'extra_query' La table 'db.#__updates' n'existe pas SQL=SHOW COLUMNS IN `#__updates` WHERE field = 'version' AND type = 'varchar(32)
  13. چطوری استانها رو به صورت والد تعریف کنم
  14. از کامپوننت dj-classifieds استفاده شده بگرد ببین افزونه ای براش هست یا نه فک کنم بتونی همه استان ها رو به صورت مجموعه والد تعریف کنی بعد به صورت لیست نشون بدی
  15. دوستان سلام پیشاپیش سال نو را به همه کاربران و مدیران سایت جوملا فروم تبریک میگم امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشید. من مدیر سایت تبلیغاتی بیزینس9 هستم نیاز به یک افزونه دارم مانند دیوار کاربر بتونه اول انتخاب شهر کنه بعد آگهی های مربوط به اون شهر ظاهر بشه و توسط این افزونه بتونم سئو محلی انجام بدم آیا کسی می تونه افزونه یا پلاگینشو معرفی کنه یا حد اقل راجب این موضوع راهنماییم کنه .با تشکر از سایت پر محتوای جوملا فروم و دوستان پاسخ گو https://business9.ir/fa نسخه عجیبی در سایت بیزینس9 داریم که هیچ جا نمونشو ندیدم تا بتونم حتی بروز رسانیش کنم این سایت کاملا توسط یک شرکت طراحی شده Joomla Platform 13.1.0 Stable [ Curiosity ] 24-Apr-2013 00:00 GMT Joomla! 3.6.2 Stable [ Noether ] 4-August-2016 23:41 GMT
  16. سلام دوستان وقتتون بخیر ممکنه در رابطه با نحوه استفاده از فونت فارسی در قالب Jm Plus رو هم بزارید ؟ من تمام مراحلی ک بوده رو رفتم اما نشد ک نشد از سایت جومی دانلود کردم و فقط قالب رو نصب کردم اما فونتا اجرا نشدن فریمورک قالب هم YT Framework هس ممنونم
  17. با عرض سلام، در بعضی از انجمن ها و فروم هائی که با انجمن سازها طراحی می شوند، بطور معمول،کاربران و مدیران،هر دو،ارسال هائی از قبیل ؛ فایل های صوتی و ویدئو و اسلاید ها و غیره ، به انجمن ارسال و در آن قرار می دهند که پس از مدتی فضای زیادی از هاست انجمن را اشغال می کنند که گاهی حذف و پاک کردن آنها اجتناب ناپذیر است؛ الف-چه راههائی برای حل مشکل فوق و عدم اجبار به حذف آنها وجود دارد؟ ب-برای جلوگیری از اشغال فضای هاست، تعدادی از ویدئو ها را در ؛ " آپارات " و " یوتیوب " قرار دادم ولی ، متاسفانه علاوه بر نمایش فایل های ویدئوئی که در " آپارات " و " یوتیوب " قرار داده بودم، پس از نمایش آنها ، ویدئو های مرتبط با آنها که مربوط به جاها و سایت های دیگری غیر از سایت ام است نیز نمایش داده می شود؛ آیا امکان تنظیمی در " آپارات " و " یوتیوب " و جود دارد که تنها ویدئو هائی که خودم قرار می دهم نمایش داده شوند و نه چیز دیگری ؟ و چگونه ؟ بسیار متشکرم
  18. منظور من اينه کدي که مي خوام براي تغيير دکمه ها يا هر چيز ديگه چجوري مي تونم پيداش کنم؟ بزاريد اينجوري بگم قالب من گانتري هست و از فروشگاه ساز ويرچومارت استفاده مي کنم ... وقتي که وارد قسمت : افزونه ها > استايل > ميشم و قالب گانتري رو انتخاب مي کنم در واقع وارد کدهاي مربوط به قالب مي شم درسته؟ حالا من براي اينکه بتونم دکمه ها رو تغيير بدم ، خب اين دکمه ها مربوط به ويرچومارت است کدهاي مربوط به ويرچومارت رو چجوري مي تونم پيدا کنم مثلا همين کد : <input type="button" valu="+"> من واقعا درگيرم براي تغيير هر قسمتي که مي خوام نمي دونم بايد چجوري کدش رو پيدا کنم ... خواهشا دقيق کمک کنيد ... ممنون
  19. به منوی افزونه ها > قالب > استایل برو و در زبانه تغییر عنوان، روی نام layout صفحه مربوطه کلیک کن تا یه کپی ازش در پوشه html قالبت ساخته بشه. بعد برو اونجا و هر بلایی دوست داری سرش بیار
  20. تا آنلاین نشه نمی تونیم ببینیم که کمک کنیم. مسلما ربطی به دیتابیس نداره
  21. با باسلام مشکل از اینا نیست از دیتابیس لطفا یکی منو راهنمایی کنه باتشکر
  22. سلام و روز بخیر استاد ممنون از راهنمایی شما مجموعه مطلب مورد نظر بسته شده بود. که درست شد
  23. سلام منو خانه شما به یک مطلب وصل بوده شما مطلب مربوطه را حذف کردید ، یا نوع منو را تغییر بدید یا منو را به یک مطلب وصل کنید
  24. بستگی داره برای کدوم کامپوننت باشه معمولا فروشگاه سازها هر کدوم به شکل متفاوتی پلاگینهای پرداختشون فعال میشه در هر حال اول باید پلاگین رو از قسمت نصب افزونه ها نصب و فعالش کنید. ما بقی رو هم اسم کامپوننت فروشگاه سازتون رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
  25. سلام وقتتون بخیر. برای درگاه پرداخت بانکی ملت توی فرم بانک، آدرس و پورت کال بک را میخوام. برای کامپوننت ویرچومارت.
  26. سلام دوستان اگر کسی نحوه نصب پلاگین پرداخت ملت رو به سایت فروشگاهی می دونه ممنون میشم دقیق و گام به گام راهنمایی کنه.
  27. سلام سایت من وقتی لود میشه خطای زیر رو میده 404 این مقاله پیدا نشد The page you are looking for does not exist or an other error occurred. Go back or head over to the home page to choose a new direction. Back Home ممنون میشم راهنماییم کنید.
  1. نمایش فعالیت های بیشتر