تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. کبوتر نام الگوریتم جدید گوگل یکی دیگر از الگوریتم های جدید گوگل، الگوریتم کبوتر گوگل است. کبوتر تنها یک الگوریتم مبارزه با اسپم نیست، هدف آن برای بهبود نتایج جستجو بر اساس موقعیت کاربران و جستجوی محلی است. به این صورت که نتایج را بر اساس مکان زندگی فرد جست و جو کننده به او نشان می دهد. این الگوریتم به کاربران کمک می کنند بهتر به اهداف خود برسند حتی به لحاظ موقعیت جغرافیایی و بومی، مطلب و هدف مورد نظر را به کاربر نشان می دهد. هدف الگوریتم کبوتر هدق این الگوریتم این است که اولین نتایج جست و جوی گوگل، نزدیک ترین مکان به محل زندگی شخص جست و جو کننده باشد. منبع: الگوریتم کبوتر گوگل - کلید موفقیت
  3. درود url فارسی دیگه امروزه بنظر من بیشتر بکار میاد که حتی در تنظیمات افزونه سئو وردپرس یوآست گفته نام پست باید با نام url یکی باشه البته این ملزم نیست می شه از لاتین هم استفاده کرد چه بسا در عناوین نسبتا بلند url مشکل پیش میاد. می تونین از این تکنیک ترکیبی استنفاده کنین بخشی فارسی و بخشی انگلیسی
  4. سلام من یک وب سایت دارم که بخش کاربری با خطا The page isn’t redirecting properly مواجه میشم. آدرس سایت: http://zurkhaneh.lt/en/ مدیریت جوملا باز میشه اما بخش کاربری باز نمیشه. میشه لطفا دوستان برای رفع این مشکل راهنمایی کنن؟
  5. سلام. وقت به خیر. خود URL چه قدر در سئو تاثیر داره؟ URL فارسی بهتره یا انگلیسی؟
  6. میتونید از ترکیب کامپوننتهای Rsform و Jbtracking استفاده کنید توی rsform فرم مورد نیاز برای دریافت پیشنهادات کاربران رو ایجاد کنید و در انتها یه کد رهگیری به کاربر میدید بعدش با پلاگین اتصال Rsform به Jbtracking میتونید این امکان رو برای پیگیری از طریق کد رهگیری برای کاربرا فراهم کنید. داخل Jbtracking هم میتونید نتیجه بررسی خودتون رو کامل وارد کنید. پلاگین اتصال Rsform به Jbtracking رو هم از افزونه نویسی ارس جوملا میتونید تهیه کنید.
  7. هفته گذشته
  8. با سلام خدمت همه دوستان من دنبال یه کامپوننتی هستم که بتونم پیشنهادات کاربرانم رو تو موضوعات مختلف ازشون دریافت کنم و پس از بررسی یه نتیجه ای رو بهشون اعلام کنم. اگه ماژولی هم برای پیگیری نتیجه، تو این کامپوننت وجود داشته باشه که عالیه، در واقع کاربر بیاد کد پیگیریش رو داخل ماژول وارد کنه و بتونه استعلام نتیجه ش رو دریافت کنه. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
  9. اگر همچنان مشکل باقی هست پیام خصوصی ارسال کنید تا بک آپ شما رو بررسی کنم
  10. ببخشید من برای فروش فایل اتوکد مشتری دارم. قبلا قرار بود بر اساس امتیاز حق دانلود ایلها را به مشتری ها بدهیم ولی الان میخواهم مجابش کنم که بر اساس تخفیف باشه (به این صورت که هر چه بیشتر خرید کنه براش تخفیف هایی را تعریف کنیم. یا هر چه بیشتر عضویتش را تمدید کند تخفیف برایشان تعریف کنیم) در این صورت باید چکار کرد؟ چه چیزهایی لازمه؟
  11. بله ممکنه نسخه بک آپ خود سرور اتومانیک بگیره یا نسخه بک آپی که دارید روی هاست اپلود کنید بگید مدیر هاست برای شما برگردانه
  12. نمایش خطا را روی هیچ قرار بدید مدیریت جوملا > سیستم > تنظیمات کلی > سربرگ سرور > نمایش خطا > هیچ > ذخیره
  13. این تابع روی هاست شما غیر فعال شده file_get_contents()
  14. با سلام اگر نسخه جوملا 3.8.3 یا 3.8.4 هست به اخرین نسخه بروزرسانی کنید
  15. باسلام خدمت شما هروقت وارد جوملا میبینم که 2 3 4 مدیر فعال که وارد شدن میزنه مشکل دسترسی امنیتی افزونه ها نیست؟ باتشکر
  16. سلام من از سایت http://www.alefyar.com/ یک دوره آموزش ساخت ربات تلگرامی با کمک هاست و cms joomla /wordpress خریداری کردم الان من یک دامنه به آدرس: https://www.botithadi.com دارم که البته این دامنه بر روی دامنه https://www.ithadi.ir ادد دومین شده من سوالم اینه که چرا من وقتی رباتم رو میخوام دستور get me , getupdates رو در بخش کانفیگ برنامه باتم اجرا کنم خطای زیر رو میده؟ [16-Jul-2018 23:44:44 Asia/Tehran] PHP Notice: Undefined variable: token in /home/ithadiir/botithadi.com/jok_bot/telegram.php on line 14 [16-Jul-2018 23:44:44 Asia/Tehran] PHP Notice: Trying to get property of non-object in /home/ithadiir/botithadi.com/jok_bot/telegram.php on line 14 [16-Jul-2018 23:44:44 Asia/Tehran] PHP Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/ithadiir/botithadi.com/jok_bot/telegram.php on line 15 [16-Jul-2018 23:44:44 Asia/Tehran] PHP Warning: file_get_contents(https://api.telegram.org/bot/getMe): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/ithadiir/botithadi.com/jok_bot/telegram.php on line 15 بنظرتون مشکل از این هست که آدرس ادد دومین(www.botithadi.com/jok_bot) رو به عنوان دامنه مورد نظر برای ربات تلگرام انحاب کردم؟ آخه دامنه اصلی هاستم .ir هست و نمیتونم به عنوان دامنه مورد تایید تلگرام انتخاب کنیم. لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
  17. خب شما با قالب دیگه تست کردید نتیجه رو ببینید؟ اگر مشکل خاصی ایجاد نمیکنه گزارش خطا رو ببندید فکر میکنم زیاد مهم نباشه
  18. این تم در هاست های دیگر مشکلی ندارد اما در هاست میزبان من مشکل دارد با میزبان هاست تماس گرفتم نتوانستند مشکل را حل کنند تا دیروز این مشکل نبود اما در دوسایتی که در این میزبان هاست دارم این مشکل وجود دارد
  19. سلام اینها خطا نیستند، فقط هشداری هست که از سمت قالب سایت شما میاد، قالب سایت رو عوض کنید تست کنید ببینید پیغام ها بازم هستند یا خیر، اگر که پیغام ها برطرف شدند بهتره که قالب سایتت رو بروز کنید، بنظر میاد که php نمیتونه متغییر xml رو بارگذاری کنه. ضمنا برای امنیت سایتتون حتما نمایش خطا رو روی هیچ بزارید
  20. با سلام وقتی که سایت لود می شود یک پیغامی در بالای سایت ظاهر میشود Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : StartTag: invalid element name in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 Warning: simplexml_load_string(): <!doctype html> in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Extra content at the end of the document in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 Warning: simplexml_load_string(): <!doctype html> in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home1/aliakba6/public_html/m/templates/shaper_revibe/features/title.php on line 81 و وقتی که سراق آدرس فایل مذکور در ارور می‌روم و خط 81 این کد می باشد $xml = simplexml_load_string($string); لطفا راهنمایی بفرمائید
  21. نسخه ای داره که با موزیلا باز بشه؟؟؟
  22. بهترین افزونه وردپرس برای ساخت بسته نصبی duplicator هست که نسخه رایگان هم داره
  23. از پوشه ماژول در روت محل نصب جوملا یک کپی بگیرید و در همین مسیر در مقصد اوررایت کنید. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  24. خب شما باید ماژولهایی رو که نصب کردید رو دوباره نصب کنید یا حداقل فایل های مربوطه رو کپی کنید، الان فقط اطلاعاتش توی پایگاه داده هست ولی فایلهایی که باید بهش دسترسی داشته باشه وجود نداره.
  25. بله این افزونه برای جوملا ، وردپرس و بصورت جدا وجود داره، میتونی برای وردپرس برای بکاپ و ریستور کردن و ترنسفر سایت ازش استفاده کنید https://www.akeebabackup.com/products/akeeba-backup-wordpress.html
  26. سلام آیا برای وردپرس هم مانند جوملا افزونه ای (مثل akeeba) وجود داره که از وب سایت یک بسته نصبی در اختیار بذاره ؟
  27. سلام.من بنا به دلایلی از دیتابیس سایت بکاپ گرفتم بعدش خواستم توی جوملای جدیدی که نصب کردم ایمپورت کنم.همه چیز میاد ولی وقتی ماژول ها رو میخوام بازکنم، مینویسه اطلاعات xml ماژول موجود نمی باشد!! نمی دونم بخاطر چیه لطفاً راهنمایی کنید!
  1. نمایش فعالیت های بیشتر