راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      67

    • تعداد ارسال ها

      5,690


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      45

    • تعداد ارسال ها

      126


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      44

    • تعداد ارسال ها

      276


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      23

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 28/11/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  2. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  3. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  4. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  5. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  6. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  7. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  8. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  9. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  10. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  11. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  12. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  13. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  14. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  15. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  16. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  17. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  18. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  19. 1 لایک
    سلام یک فایل در پوشه css به نام custom.css ایجاد کنید و تغییرات را داخل آن ثبت کنید
  20. 1 لایک
    از اونجایی که وبسایتت فارسی هست خب آدرس ها به فارسی باشه صد در صد بهتره ، چون توی نتیجه موتورهای جستجو تاثیر مستقیم داره، Route جوملا بصورت مستقیم آدرس مطلبت رو نمایش نمیده ، برای کوتاه کردن بهتره از افزونه های سئو استفاده کنید، پلاگین Direct Alias یه گزینه مناسبی هست که میتونید استفاده کنید. اگر میخای مطالب رو پاک کنید خب میشه یه وبسایت جدید، نیازی به ارتقاء ندارید ، کل سایت رو از پایه و اصولی طراحی کنید، اگر هم مطالب و سئوش مهم هست که با همون آدرسهای سابق جوملاتون رو ارتقاء بدید
  21. 1 لایک
    افزونه های تجاری رو نمیتونید به همین سادگی بروزرسانی کنید! احتمال خیلی زیاد این دوتا افزونه که بروزرسانی نمیشه ، نال شده هستند ، برای همین شما کداشتراک چیزی توی وبسایت Minitek ندارید! و دسترسی به سرور بروزرسانی هم براتون غیرممکنه، شما باید این افزونه ها رو خریداری کنید تا بتونید اونها رو بروزرسانی کنید، یا اینکه همینطوری که هست ازشون استفاده کنید و منتظر باشید یه روز وبسایتتون با مشکل بربخوره
  22. 1 لایک
    خب این سایت با جوملا طراحی شده سه تا گروه کاربری باید داشته باشی مهمان : که همه اخبار رو میتونه بخونه عضو سایت : که فقط موقعی که وارد سایت شد میتونه به ادامه مطلب بره گروه ویژه : که با RSMembership یا هر کامپوننت دیگه میای عضویت رو بهش میفروشی حالا میای سه تا مجموعه درست میکنی با مطالبتون ، مطالب موردنظرتون رو محدود میکنید https://docs.joomla.org/Restricting_access_to_"read_more" البته اگر بخای ساده تر باشه خب پلاگین برای اینکار هست. فقط مجموعه ویژه هم میشه برای گروه ویژه که پول پرداخت کردند و از قبل دسته بندی شدند. اونام بعد از ورود میتونن مطلب رو بخونند.
  23. 1 لایک
    بهتره این موضوع رو از وبسایت پشتیبانش سوال کنید ضمنا این موضوع جوری نیست که یکی دو روزه یا یکی دو هفته ای توی ایندکس نمایش بده، البته تا جایی که من اطلاع دارم
  24. 1 لایک
    با سلام این افزونه نسخه رایگانش هم خیلی کاربردها داره عملا برای علتی که نصبش کردید که سطوح دسترسی و انتساب به کلیه المان های سایت باشه؛ 100% عملی انجام میده... احتمالا شما پارامترها رو به طور صحیح تنظیم نکردید وگرنه عملکردش کاملا تایید شده ست (همین نسخه رایگان هم منظورم هستش) از تب پارامترها شات قرار بدید که بشه راهنماییتون کرد. همجنین تنظیمی که قرار هست پیاده بشه رو هم اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    خییلی ممنونم مشکلم حل شد. باید پلاگین های کومنتو رو قبل از نصب فعال می کردم که نکرده بودم. خیلی ممنونم
  26. 1 لایک
    با سلام فول بک آپ اگر از طریق هاست تهیه کردید ، مراحل نصب ندارد 1 - ابتدا فایلهای داخل پوشه Home را در پوشه پروژه خودتون بریزید 2 - یک دیتابیس ایجاد کنید و دیتابیس را از فول بک اپ داخل این دیتابیس ایمپورت کنید 3 - فایل کانفیگ جوملا را باز کنید و نام دیتابیس و رمز و نام کاربری دیتابیس که ساختید را تغییر بدید و ذخیره کنید
  27. 1 لایک
    با عرض سلام و اجازه از استاد محترم جناب آقای مهندس حجت مردانه زاده، من مدتی است از یک سایت برای طراحی UI/UX استفاده می کنم که البته بررسی و چک کردن آن توسط استاد و نظر ایشان می تواند بسیار مفید باشد. در زیر لینک را تقدیم می کنم: http://upskill1.manipalprolearn.com/certificate-program-in-user-experience-and-interface-design?utm_source=Vinaamtechtext-bra&utm_campaign=NR_IA&utm_medium=Textmailer متشکرم
  28. 1 لایک
    سلام برو به این لینک توضیح داده که چطور کدی رو در بین تگ head قرار بدی http://docs.gantry.org/gantry5/configure/page-settings
  29. 1 لایک
    اول باید ابزار مربوطه را نصب کنید بعد اکسترکت ، این مطلب را بخوانید : https://www.tecmint.com/how-to-open-extract-and-create-rar-files-in-linux/ برای نسخه های دبیان و اوبونتو هست
  30. 1 لایک
    هاست را میتونید به پشتیبانی هاست بگید ریست کنن اما با اینکار کل اطلاعات شما پاک میشه بله باید دیتابیس بسازید و مراحل نصب را پیش برید یک آموزش بروی سایت داریم برای نصب بسته نصبی بروی هاست سی پنل. https://www.p30template.com/learning-department/how-to-make-a-website
  31. 1 لایک
    ممنون 1- مسلما یه سری توابع داره ولی دستکاری هسته جوملا توصیه نمیشه. چون با بروز رسانی جوملا تمام تغییراتی که در هسته دادین بر می گرده سر جای اولش 2- نداره. مدیرای محترم لطف کنن بذارن ممنون میشیم
  32. 1 لایک
    سایت شما با فریم وورک yoo theme طراحی شده. این فریم وورک در حال حاضر باید روی سایت شما نصب باشه از طریق همین فریم وورک می تونید اینکارو انجام بدین
  33. 1 لایک
    پوشه ای به نام tmp در ریشه جوملا وجود داره که بصورت پیش فرض پوشه ای هست برای فایل های موقت جوملا، فایلهایی که نصب میکنید و غیره... این پوشه از مسیر سیستم / تنظیمات کلی / سرور / مسیر پوشه موقت قابل تغییر هست، این مسیر الان به احتمال زیاد توی ریشه نصب جوملا قرار داره، پیشنهاد میشه این مسیر به پوشه پیش فرض tmp یا پوشه دیگه داخل یا خارج ریشه جوملا قرار بدید. تنظیمات رو ذخیره و ببندید. حالا عملیات بکاپ گیری رو دوباره انجام بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر، اگر همچنان مشکل داشتید میتونید پیکربندی اکیبا رو از نو انجام بدید
  34. 1 لایک
    احتمالا داری روی لوکال انجام میدی. سایت که آنلاین بشه درست میشه
  35. 1 لایک
    برای بحث ux . ui از سایتای خارجی استفاده کن برای آموزش یه سرچ انگلیسی تو گوگل بزنی کلی سایت میاد برات کلا خیلی باید ببینی . خیلی باید مقایسه کنی تا دستت بیاد تجربه خیلی مهمه مخصوصا تجربه حین کار
  36. 1 لایک
    از پوشه ماژول در روت محل نصب جوملا یک کپی بگیرید و در همین مسیر در مقصد اوررایت کنید. Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  37. 1 لایک
    باسلام اساساً برای خروجی پی دی اف چون نیاز هست که یونیکد فارسی اصلاح بشه پس به احتمال 99.99% شما هر افزونه ای رو استفاده کنید میبایست که یونیکدش رو اصلاح کنید تا در خروجی متن فارسی ؛ حروف بصورت نامفهوم در فایل پی دی اف چاپ و جنریت نشه... با این اوصاف یا باید یکی از افزونه ها رو انتخاب کنید و به یک برنامه نویس بدید که پی دی اف ش رو اصلاح کنه. تا مشکلی در خروجی گرفتن از متون فارسی وجود نداشته باشه. و یا اینکه به همون روش دستی خودتون فایل پی دی اف مقاله رو در اختیار کاربرتون قرار بدید.
  38. 1 لایک
    فارسی سازیش کار خاصی نداره ، فکر نمیکنم اصلا نیاز به فارسی کردن باشه ، به هرحال اگر تمایل داشتید میتونم برات انجام بدم مورد مشابهش که رایگان هست https://extensions.joomla.org/extensions/extension/news-display/content-infos/authors-pro/
  39. 1 لایک
    طبق تجربه من کیوننا جوابگوی نیاز شما نیست، حداقل من اطلاعی ندارم که برای کیوننا افزونه فروش و پرداخت وجود داشته باشه. هرچند کیوننا برای ایجاد تالارگفتمان تحت جوملا افزونه مناسبی هست، بهتره از اسکریپت جدا مثل MyBB یا PhpBB استفاده کنید که بصورت جدای از جوملا استفاده میشه البته با jFusion میتونید با جوملا در ارتباط قرار بدید انجمن رو و نیازی به خرید هاست جدا نیست، کافیه یک فولدر جدید یا ساب دامنه ایجاد کنید. برای این اسکریپت ها هم قالب های مختلفی هست هم مدهای زیاد به دلخواه کاربر گیر میاد.
  40. 1 لایک
    با سلام در تنظیمات سایت ویرشگرتون روی چی تنظیم شده؟ به مدیریت پلاگین ها برید اگر ادیتورتون رو بروی tiny تنطیم کردید از لیست پلاگینها بازش کنید و به حالت پیشرفته و یا Advanced ست کنید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    با سلام سورستون چه نسخه ای هست و آیا تجاری و اصل هست یا از سایتهای چینی و روسی و نال شیرینگ ایرانی دانلود کردید؟
  42. 1 لایک
    با سلام یک منو ایجاد میکنید از هر نوعی که مدنظرتون هست بهد برای اینکه صفحه خانگی تون باشه کافیه که اون رو "پیشفرض بعنوان صفحه اصلی" دربیارید. پیشفرض بوون با آیکون ستاره مشخص است موفق باشید و سربلند
  43. 1 لایک
    باسلام وقت شما بخیر این به این دلیل هست که پلاگین در بخش فارسی مدیریت تنظیم شده؛بایست فایل rtl.css برای بخش مدیریت ایجاد کنید تا این مشکل رو حل کنید که نیازمند دانش کمی از CSS هستش برای رفع مشکل فعلا میتونید بخش مدیریت سایت رو انگلیسی ست کنید موفق باشید
  44. 1 لایک
    سلام در تنظیمات acymailing بخشی که مربوط به allowd domain است را پیدا کنید و محتوا آن را با نام سایت فعلی تغییر دهید
  45. 1 لایک
    برای محصولات نیاز نیست منو داشته باشید / مجموعه محصولات را به یک منو اختصاص بدید
  46. 1 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  47. 1 لایک
    سلام و خسته نباشید و با امید سربلندی برای همه شما. امشب هم تصمیم گرفتم راه حل یکی دیگه از مشکلاتی که باعث میشه کاربر ها نتونن از بهترین فروشگاه ساز جوملا (البته نه فقط به نظر من مخصوصا از نظر آماری) استفاده کنن رو با شما مطرح کنم. اینم جزو سوالاتی هست که مدام شما از من میپرسیدید. مشکل: خب اول بگیم مشکل چی هست. فکر کنم دیگه کسی نمونده باشه که با جوملا و کامپوننت فوق العاده ویرچومارت کار کرده باشه ولی ندونه وقتی شما زبان رو روی فارسی در مدیریت یا قسمت کاربری تنظیم کنید. دیگه drop down های واحد پولی یا کشور و ... و کلا هرچی drop down وجود داره تو سیستم ویرچومارت در بخش های مختلف مدیریت مثل ثبت محصول یا یا وثبت و ویرایش مجموعه و ... و یا کاربری مثل فرم ثبت نام و ... از کار میافته. خب این مشکل باعث شده خیلی ها مشکل رو اینقدر بزرگ کنن که بگن نمیشه از این سیستم تو زبان فارسی استفاده کرد و کلا به همین دلیل خیلی مظلوم واقع شده این سیستم و بر عکس کشور های چپ چین زبان در کشور ها راست چین زبان مثل کشور عزیز ما از محبوبیت کمتری برخوردار باشه. راه حل مشکل: گام اول: تشخیص مشکل مشکل از اونجایی پیش میاد که فایل مربوط به جی کوئری dropdown ها فقط برای حالت ltr نوشته شده و به همین خاطر مقادیری که میگیره بر اساس left است و عملا باعث میشه تو حالت rtl درست نمایش داده نشه. به همین خاطر شما برای هر دو حالت یه فایل مختف رو لود کنید. گام دوم: حل مشکل بخش1: قرار دادن فایل مناسب در جای درست. فایل chosen.jquery_rtl.min.js پیوست شده رو دانلود کنید و در مسیر زیر کپی کن joomla root\components\com_virtuemart\assets\js گام سوم: حل مشکل بخش2: معرفی فایل به سیستم. خب تا اینجا فایل رو کپی کردید و در جای درست گذاشتید حالا باید فایل رو به سیستم معرفی کنیم. پس به مسیر زیر برید و فایل vmjsapi.php رو با یک editor باز کنید. joomla root\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmjsapi.php فایل رو که باز کردید در خطر 482 خط زیر vmJsApi::addJScript('chosen.jquery.min',false,false); به این صورت اصلاح کنید. if(JFactory::getDocument()->direction == 'rtl') { vmJsApi::addJScript('chosen.jquery_rtl.min',false,false); } else { vmJsApi::addJScript('chosen.jquery.min',false,false); } تموم شد و رفت و این مشکل هم به آسونی آب خوردن مثل همیشه حل شد. اگه خواستید استایل ها رو هم یکم بهتر کنید باید فایل های css این سیستم رو تغییر بدید. نکته مهم : در این سیستم قابلیت پشتیبانی از کد های css برای حالت rtl تو قسمت کاربری تعبیه شده ولی فایل ها رو نذاشتن. شما میتونید سه تا فایل زیر که اسمشون رو نوشتم در آدرس زیر بسازید و کد های حالت ltr رو با توجه به حالت rtl ویرایش کنید و توشن ذخیره کنید. دقیقا برای حالت ltr این فایل ها به همین نام و فقط با پسوند rtl وجود دارد که خودتون برید اینجا میبینیدشون. اسم سه تا فایل: vm-rtl-common.css vm-rtl-reviews.css vm-rtl-site.css آدرسی که باید ذخیره کنید فایل ها رو: joomla root\components\com_virtuemart\assets\css لینک دانلود فایل گفته شده در آموزش از آپلودسنتر انجمن: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_14655019071.zip باز دوستان اگه مشکلی یا سوالی داشتن مطرح کنن در خدمتم. موفق و سربلند باشید.
  48. 1 لایک
    [h=1]گوگل پنگوئن ۴ گوگل در راه است[/h] گوگل پنگوئن 4 گوگل در راه استReviewed by يوسايت ديزاين on Mar 3*****g: 4.5بزودي با الگوریتم گوگل پنگوئن 4بزودي نسخه 4.0 الگوریتم پنگوئن گوگل بروزرساني خواهد شد و طبيعتاً تغییرات اساسی در نتایج جستجوها لحاظ مي شود. الگوريتم گوگل پنگوئن الگوریتمی ضد اسپم است. [h=2]بهبود روند سئو سایت با الگوریتم گوگل پنگوئن ۴٫۰ [/h] بزودی نسخه ۴٫۰ الگوریتم پنگوئن گوگل بروزرسانی خواهد شد و طبیعتاً تغییرات اساسی در نتایج جستجوها لحاظ می شود. همانطور که می دانید الگوریتم گوگل پنگوئن الگوریتمی ضد اسپم است، و مخالف وب سایت هایی است که از طریق خریداری لینک اقدام به بهبود رتبه خود در گوگل می کنند، و آنها را جریمه می کند. [h=3]گوگل اعلام کرده که بزودی نسخه ۴٫۰ الگوریتم پنگوئن خود را ارائه خواهد کرد.[/h] منبع: الگوريتم گوگل پنگوئن 4
  49. 1 لایک
    [h=2]تکنیک های جدید سئو گوگل [/h][h=2]گوگل همیشه دوستدار محتوای اصیل و مفيد است. بروزرسانی الگوریتم های جدید گوگل[/url] به گونه ای طراحی شده اند تا برای صفحات با کیفیت که به صورت حرفه ای تهیه شده، پاداش در نظر می گیرد و برای صفحاتی که دارای محتوای کپی شده و تکراری هستند، کاهش رتبه در نظر گرفته شود.[/h] [h=3]تمرکز گوگل بر روی «اعتبار» می باشد.[/h] E-A-T: استاندارد صفحات موثق، معتبر و حرفه ای E-A-T عبارت مخفف گوگل برای ویژگی هایی است که یک صفحه با کیفیت بالا را می سازد. این عبارت از حروف اول کلمات Expertise، trustworthiness و Authority ساخته شده و شامل آنچیزی است که گوگل در صفحات با کیفیت بدنبال آن است. امروزه بجای نوشتن مطالب یکنواخت و پی در پی می بایست موضوعاتی را مطرح کرد که پیش از این هزاران بار مورد بحث قرار نگرفته باشد، دیدگاه های شخصی خودتان را به بحث اضافه کنید تا جذاب تر شود. بر اساس گزارش سال ۲۰۱۵ موسسه بازاریابی محتوا، ۷۰% از صاحبان کسب و کارها گفته اند که تصمیم دارند در سال آینده تولید محتوای خود را باز هم افزایش دهند. گوگل اعلام کرده که: صفحات سایت شما باید دارای ویژگی “خبرگی” در محتوا بوده و توسط نویسندگان “خبره” یا حرفه ای نوشته شده باشد. توصیه های پیچیده مالی، مالیاتی یا حقوقی باید توسط نویسندگان خبره نوشته شده و مرتب به روز رسانی شوند. توصیه های پزشکی پیچیده، باید تنها توسط افراد یا سازمان هایی که دارای مجوز رسمی هستند، ارائه شود. به همین ترتیب باید به سبکی حرفه ای نوشته شده و به منظور اطمینان از اعتبار آن، بطور مرتب بازبینی، به روز رسانی و ویرایش گردند. صفحات حاوی توصیه های مهم که ممکن است بر امور مالی و یا رفاهی افراد تأثیر داشته باشد (شامل صفحات سرمایه گذاری، بازسازی خانه و صفحات مربوط به والدین)، باید توسط یک منبع “خبره” تهیه شده باشند. صفحاتی که دارای ویژگی هایی در این سطح از خبرگی نباشند یا صفحاتی که موضوعات حجیمی را پوشش داده اما اطلاعات کمی را در اختیار قرار می دهند، توسط ارزیابان گوگل به عنوان صفحات با کیفیت پایین، علامت می خورند. صفحات سرگرمی حاوی موضوعاتی از قبیل هاکی، اسب سواری یا عکاسی نیز، نیاز به نویسندگان حرفه ای دارند. در این مورد، گوگل مثال یک انجمن پشتیبانی از بیماران سرطانی را در cancer Compass ارائه کرده است، که در آن افراد متوسط، اطلاعاتی در مورد اینکه چه مدت عزیزانشان با سرطان زندگی کرده اند، فراهم می کنند در حالیکه آنها پزشک نبوده و شایستگی نوشتن محتوای پزشکی تخصصی را ندارند. استاندارد صفحه Y-M-Y-L (پول یا زندگی) صفحاتی وجود دارند که گوگل آنها را تحت موشکافی دقیق قرار می دهد. این صفحات با نام ”پول یا زندگی” (YMYL) شناخته می شوند. تعدادی از این صفحات عبارتند از: صفحاتی که اطلاعاتی در مورد سرمایه گذاری در سهام و اوراق قرضه، برنامه ریزی برای دوران بازنشستگی، خرید مسکن، تامین مالی دانشگاه، بیمه گذاری یا پرداخت مالیات ارائه می دهند. صفحات تجارت الکترونیک که بستری برای خرید، جابجایی پول، پرداخت صورت حساب و غیره ارائه می دهند. صفحاتی که اطلاعات حقوقی در مورد موضوعاتی از قبیل حمایت از کودکان و حضانت، طلاق، تبدیل شدن به یک شهروند قانونی و وصیت نامه ارائه می دهند. صفحاتی که اطلاعات مشخص یا توصیه هایی در مورد شرایط سلامتی، داروها، بهداشت روان و تغذیه ارائه می دهند. صفحات YMYL سوژه های ویژه گوگل برای بررسی دقیق هستند زیرا کیفیت پایین آنها به راحتی می تواند تأثیری منفی بر روی سلامت، شادی یا امور مالی یک کاربر گوگل داشته باشد. به همین دلیل بسیار حائز اهمیت است که این صفحات، سطح بالایی از ویژگی های E-A-T را ارائه داده و توسط نویسندگان خبره و با کفایت نوشته شوند. منبع: روش هاي جديد سئو
  50. 1 لایک
    فصل یکم (ch01) درس یکم (listing01) مثال یک: در این مثال به شما آموزش داده میشه که چطور متنی رو داخل یک متغییر بریزید و بعد دستور چاپ اون متغیر رو صادر کنید.عمل چاپ با استفاده از دستور echo انجام میشه. در مثال زیر علاوه بر عمل چاپ یک متن، دو عمل دیگه هم انجام میشه دقت کنید ابتدا یک متغیر تعریف شده که شامل عبارت مورد نظر ما میباشد بعد عبارت رو به حرفو بزرگ تبدیل کردیم و مجدد داخل یک متغیر دیگری قرار دادیم (با دستور strtoupper) بعد عمل چاپ (با دستور echo) مجدد حروف بزرگ را به حروف کوچک تبدیل کردیم (با دستور strtolower) و مجدد عمل چاپ با دستور echo // اول يک متغير ميسازيم و متن خودمون رو درون دابل کوتيشن قرار ميديم و به شکل زير درون متغير ميريزيم $rhyme = "And all the king's men couldn't put him together again"; // در صورتي که تمايل داشته باشيد ميتونيد با استفاده از دستور // strtolower(); // متن وارد شده در متغير را به صورت حروف بزرگ تبديل کنيد که نحوه استفاده از اون به شکل زير است // مشاهده ميکنيد که متغيري که در بالا ساختيم رو به دستور مورد اشاره داديم و مجدد يک متغير هم تعريف کرديم // که متن پس از اينکه به حرفو بزرگ تبديل شد داخل متغير جديد ريخته بشه // بعد از اينکار دستور چاپ رو صادر کرديم // دستور چاپ با استفاده از // echo // انجام شده $ucstr = strtoupper($rhyme); echo $ucstr; // اکنون ميخواهيم که متغير قبلي رو به حروف کوچک تبديل کنيم که با استفاده از دستور // strtolower // اين کار رو انجام داديم و بعد عمل چاپ $lcstr = strtolower($rhyme); echo $lcstr; مثال دو: در این مثال شما متنی رو به متغییر میدید و بعد با استفاده از دستور ucfirst میتونید اولین حرف در اولین کلمه رو به حروف بزرگ تبدیل کنید .. و یا با دستور ucwords میتونید اولین حرف در تمام کلمات را به حروف بزرگ تبدیل کنید! // در اين مثال ابتدا يک متن رو به صورت حروف کوچک داخل يک متغير قرار داديم $rhyme = "and all the king's men couldn't put him together again"; // دستوري داريم به نام // ucfirst // که اين دستور متن را از ما گرفته و حرف اول در اولين کلمه را حروف بزرگ ميکند و بعد عمل چاپ را صادر کرديم $ucfstr = ucfirst($rhyme); echo $ucfstr; // در مثال بالا ديديد که اولين حرف در اولين کلمه چگونه حروف بزرگ تبديل شد // در مثال زير با استفاده از دستور // ucwords // ميتوانيد اولين حرف از تمام کلمات را حروف بزرگ تبديل نماييد // جالبه نه!! $ucwstr = ucwords($rhyme); echo $ucwstr;