راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      57

    • تعداد ارسال ها

      163


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      318


  3. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      20

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 29/01/97 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  2. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  3. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  4. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  5. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  6. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  7. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  8. 2 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  9. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  10. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  11. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  12. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  13. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  14. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  15. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  16. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  17. 1 لایک
    دوست عزیز شما نبایستی یهو از نسخه 3.5 به 3.9 ارتقاء بدید، با مشکل بر میخورید. جوملا رو قدم به قدم از نسخه 3.5 به 3.6 تا آخرین نسخه دستی ارتقاء بدید و تو هر ارتقاء اگر مشکلی پیش اومد رفعش کنید، شاید این وسط افزونه ای با یه نسخه سازگار نباشه، شاید ساختار جدول ها تغییر کرده باشه و شایدهای دیگه. قبل از هر ارتقاء هم همیشه پشتیبان تهیه کنید
  18. 1 لایک
    راستش چی بگم! چیز خاصی نیست که فقط اگر کسی که توی طراحی قالب و کار با CSS وارد هست باید بهتون کمک کنه، مثل و نمونه ندارم، من خودم زیاد با جوملا کار نمیکنم خیلی معمولیم
  19. 1 لایک
    فکر کنم کامپوننت ویرچومارت هست. یه فروشگاه ویرچومارت بود دکمه هاش همین شکلی بود. من با css درست کردم. فکر نمی کنم منظور str این بوده باشه که خودش با کدنویسی دکمه ها رو قرار داده باشه. صرفا گزینه نمایش دکمه های اضافه / کم کردن سبد خرید رو فعال کرده
  20. 1 لایک
    سلام این قالب با فرم وورک t3 طراحی شده ولی می تونید با استفاده از پلاگین animate it این حالت رو برای محتوا تون ایجاد کنید
  21. 1 لایک
    اطلاعی ندارم کلا از این کامپوننت خوشم نمیاد ، ولی نسخه های قدیمی تر هست که مشکلات کمتری داره ، البته شاید باگ داشته باشه و برای امنیت سایتت مورد دار باشه
  22. 1 لایک
    سلام اینجا کلی هست https://extensions.joomla.org/tags/popups-iframes/
  23. 1 لایک
    سلام من مشکلی نمیبینم ! کدامنیتی درست نمایش میده، دیگه مثل سابق نیست که بخاد یکسری کدهای نامفهوم نمایش بده، نسخه جدیدتر از کپچا هستش ...
  24. 1 لایک
    توسط سایت GTMetrix یا Dareboost سایتت رو آنالیز کن، خودش بهت میگه چه فایل هایی نیاز به کمپرس داره. زیاد هم نیاز نیست وسواس بخرج بدید
  25. 1 لایک
    نمیتونم مطلبی که نوشتم رو ویرایش کنم ، اگر از نظر مدیران انجمن مشکلی نیست که لینک مطلبی رو میگذارم ، مطالعه کنید در همین مورد هست
  26. 1 لایک
    سلام دوست عزیز من در یکی دوتا از سایت های سرچ کردم چندتا آیتم پیدا کردم: نتیایج گوگل من متاسفانه نمیتونم اینجا مطرح کنم از کدوم سایت دانلود کنید اگر تمایل داشتید به بنده پیام خصوصی بدید تا عرض کنم؛البته هیچ تضمینی نمیکنم فقط سایتی هست که معمولا خودم از افزونه هاش استفاده میکنم اینکه اورجیتال هست یا نال شده نمیدونم موفق باشید
  27. 1 لایک
    سلام ووکامرس چنین بخشی نداره! چه کاری میخواید انجام بدید؟
  28. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما میبایست نسخه پی اچ پی سرور و نسخه های فریم ورک و سایر پلاگین ها و کتابخانه های نصب شده بروی سایتتون مورد بررسی قرار بگیره. در صورت نیاز اطلاعاتتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید بررسی میکنیم. موفق باشید و سربلند
  29. 1 لایک
    سلام در خصوصی دموی آنلاین و دسترسی بدین ببینم. احتمالا مشکل از قالب هست.
  30. 1 لایک
    قابلیت pagination داره. تو تنظیمات ماژول قسمت Navigation Setting می تونید تنظیم کنید در زبانه effect setting هم قابلیت اسلاید خودکار که اسمش auto start هست میتونه غیر فعال بشه
  31. 1 لایک
    با سلام دوست عزیز بهترین راهکار این هستش که فرمول هاتون رو از طریق نرم افزار Math Type ایجاد و یک خروجی تصوریی بهتون میده که میتونید اون رو در محتوای دوره ها قرار بدید. موفق باشید و سربلند
  32. 1 لایک
    سلام کدوم نسخه جوملا رو دارین استفاده می کنین؟ اگر سایت یک زبانه هست نیاز به این چیز ها نیست
  33. 1 لایک
    با سلام فول بک آپ اگر از طریق هاست تهیه کردید ، مراحل نصب ندارد 1 - ابتدا فایلهای داخل پوشه Home را در پوشه پروژه خودتون بریزید 2 - یک دیتابیس ایجاد کنید و دیتابیس را از فول بک اپ داخل این دیتابیس ایمپورت کنید 3 - فایل کانفیگ جوملا را باز کنید و نام دیتابیس و رمز و نام کاربری دیتابیس که ساختید را تغییر بدید و ذخیره کنید
  34. 1 لایک
    با عرض سلام و اجازه از استاد محترم جناب آقای مهندس حجت مردانه زاده، من مدتی است از یک سایت برای طراحی UI/UX استفاده می کنم که البته بررسی و چک کردن آن توسط استاد و نظر ایشان می تواند بسیار مفید باشد. در زیر لینک را تقدیم می کنم: http://upskill1.manipalprolearn.com/certificate-program-in-user-experience-and-interface-design?utm_source=Vinaamtechtext-bra&utm_campaign=NR_IA&utm_medium=Textmailer متشکرم
  35. 1 لایک
    ویرچومارت کامپوونت قوی ای هست و حتما تو تنظیمات کامپوننت امکانی برای خرید بصورت کاربران مهمان یا guest وجود داره. باید اون تنظیمات رو پیدا کنید و همچنین در فرآیند خرید ، مرحله ثبت نام رو حذف کنید. شخصا تا بحال با ویرچومارت کار نکردم ولی باید چنین تنظیماتی داشته باشه.
  36. 1 لایک
    سلام به فایل index.php در پوشه قالب رفته وعناصر aside رو پیدا و اولین عنصر aside رو در کنار اون یکی عنصر aside قرار بدید.
  37. 1 لایک
    احتمالا داری روی لوکال انجام میدی. سایت که آنلاین بشه درست میشه
  38. 1 لایک
    باسلام ببنید دوست عزیز وارد شدن به این عرصه صرفاً وابسته به تخصص شما در برنامه نویسی اینترفیس هم نیست. بهتر بگم بهتون منظور این هستش که الزاماً افرادی که برنامه نویس های ماهر در زمینه Css و Html و Bootstrap و Material و... هستند نمیتونند افرادی باشند که کارهای تمیز و شیک از آب در بیارن. چون بخش اعظم کار مربوط به ذوق و سلیقه طراح هستش. همونطور که دوستمون گفتند برای اینکه این تجربه ذهنی و چشمی به دستتون بیاد میبایست . ببینید و ببنید و ببنید... انواع سبک های خارجی و ایرانی...در تمامی حوزه ها و موضوعات. در کنار این دیدن ها؛ درک معانی و مفاهیم هارمونی در گرافیک وب ؛ میتونید از نظر برنامه نویسی UI / UX هم پیش برید. ولی به نظرم بعد هنری و ذهن خلاق یک فرد بسیار میتونه در موفقیتش تاثیر گذار باشه. چون علم برنامه نویسی رو میشه یادگرفت و آموخت اما اگر کسی اساساً ذوق و سلیقه ای نداشته باشه, هیچکاریش دیگه نمیشه کرد...
  39. 1 لایک
    برای بحث ux . ui از سایتای خارجی استفاده کن برای آموزش یه سرچ انگلیسی تو گوگل بزنی کلی سایت میاد برات کلا خیلی باید ببینی . خیلی باید مقایسه کنی تا دستت بیاد تجربه خیلی مهمه مخصوصا تجربه حین کار
  40. 1 لایک
    با سلام این سایت با php و فریم ورک لاراول پیاده سازی شده. در جوملا هم افزونه هایی داریم که میتونید ساختارهای مدیریت املاک رو بر حسب سرچ بروی نقشه و بصورت آنلاین راه اندازی کنید. این افزونه و قالبش تجاری هست. http://osprealhomes.joomservices.com/search-properties/map-search موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    باسلام تصویر جدید آپلود شده یا خیر؟ کش کاتو بسیار قوی عمل میکنه پس اول چک کنید ببنید که تصویر جدید فرآیند آپلود درونش اتفاق میفته یا خیر؟اگر اوکی بود که پس میشه گفت کش سیستمتون با یک سیستم دیگه تست کنید. اگر از نسخه های قدیمی استفاده میکنید آپدیتش کنید
  42. 1 لایک
  43. 1 لایک
    سلام در همین صفحه می تونی از قسمت مجموعه ها یک یا چند مجموعه رو به عنوان آگهی ویژه انتخاب کنی و یا از قسمت only promoted ads یکی از اونا رو به عنوان آگهی ویژه انتخاب کنید در ضمن شما می تونی هر عنوانی رو در قسمت عنوان انتخاب کنی
  44. 1 لایک
    سلام فکر کنم نسخه بروز نیست .اگر نسخه بروز که نسخه 3.7.2 هستش بروز رسانی کنید این مشکل برطرف بشه
  45. 1 لایک
    وقتی ومپ سرور رو استارت میزنی، بعد از سبز شدن آیکونش روش کلیک کن. اولین گزینه localhost هست روش کلیک کن. پروژه ها و برنامه هایی که داخل پوشه www directory قرار داره رو نشون میده که هر کدوم رو انتخاب کنی خروجی اون صفحه یا سایت رو در مرورگر میتونی ببینی.
  46. 1 لایک
    سلام یکی از مشکلاتی که اکثر کاربران بعد از انتقال سایت خود از لوکال به هاست و یا از یک هاست به هاست دیگر با آن روبرو هستند خطای jfolder ، حلقه بی نهایت و ... هست که در هنگام نصب افزونه نمایش داده میشود . علت این خطا تغیر مسیر پوشه tmp و تفاوت در نوع آدرس دهی هاست ها میباشد. با توجه به تعداد کاربرانی که با این مشکل مواجه هستند لازم شد تا آموزش رفع این مشکل را به صورت کامل در این تاپیک قرار دهم. دو روش برای حل این مشکل وجود دارد و روش اول در اکثر مواقع جوابگو بوده و نیازی به روش دوم نیست . روش اول : همانطور که عرض شد ریشه این مشکل مسیر پوشه tmp است . پس لازم است در اولین قدم مسیر درست را پیدا کنیم . برای این کار فایل پیوست را در روت سایت خود آپلود کنید . سپس در آدرس بار مرورگر خود فایل را اجرا کنید . http:// yourdomain/test.php پس از اجرا ، مسیر صحیح پوشه tmp به شما نمایش داده خواهد . این مسیر را کپی کنید و در مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور آن paste نمایید. حالا در روت سایت خود در هاست کد زیر به فایل .htaccess اضافه کنید. php_value open_basedir NULL روش دوم : مسیر مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور را دنبال کنید مسیر tmp را به شکل زیر وارد نمایید. /tmp حالا در هاست خود این مسیر را دنبال کنید . libraries → joomla → filesystem → folder.php در فایل folder.php کد زیر پیدا کنید $obd = ini_get('open_basedir'); و با این کد جایگزین کنید //$obd = ini_get('open_basedir'); نکته آخر : هر مسیری برای tmp قرار دادید همان را برای logs بزارید و فقط به جای واژه tmp واژه logs را جایگزین کنید. همواره موفق باشید
  47. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی بنده مدتی است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی به زبان php انجام می*دهم و کار با جاوا اسکریپت و jQuery از مباجث مورد علاقم می*باشد حدود یک سال پیش با آموزشگاه جوملا ایران و آقای مهندس طالبی آشنا شدم و امروز قصد دارم تا اولین افزونه*ی خودم که در فریم ورک جوملا نوشته شده به دوستان تقدیم کنم [ATTACH=CONFIG]4730[/ATTACH] این افزونه قابلیت اتصال به درگاه بانک سامان و پنل پیامک اس ام اس بازار را دارد و هم چنین افراد هنگام ثبت نام می*توانند شهریه را کامل پرداخت نمایند یا ۳۳درصد مبلغ شهریه را بپردازند [ATTACH=CONFIG]4731[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4732[/ATTACH] از همه ی دوستانی که نطری در مورد این کار داشته باشند قدردانی میکنم، امیدوارم به درد دوستان بخوره و امیدوارم هر ماه بتونم یک افزونه به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار دهم و هم*چنین اگر دوستانی نیاز به افزونه*ای داشتن بتونم برای آنها با قیمت مناسب تری انجام دهم در پایان هم فایل اصلی افزونه را در اختیار شما عزیزان قرار می*دهم که مشکلی جهت نصب نداشته باشید فایل اصلی دانلود : [ATTACH]6272[/ATTACH]
  48. 1 لایک
    شما نیاز نیست بسته انگلیسی نصب کنید. همون سایت فارسی با فعال کردن قابلیت دو زبانه ، امکان انتخاب زبان رو به کاربر میده. درکل شما یک سایت نصب میکنید. روش انجام کار در اینترنت هست. البته برای این کار باید سایت شما راست چین و چپ چین رو ساپورت کنه که از توضیحات شما مشخصه که باید ساپورت بشه Sent from my HTC One max using Tapatalk
  49. 1 لایک
    فرض کنیم شما بسته اول را در ومپ در پوشه aaنصب کردید حالا در پوشه aa یک پوشه دریگر بنام bb ایجاد کنید و بسته را در ان استرک کنید و در بروزر ادرس localhost/aa/bb قرار دهید و دیگر روند نصب انجام دهید
  50. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز میدونم برای نمایش مطلب همیشه دقدقه وجود داره و پیدا کردن ماژول زیبا و متفاوت یکمی سخته من چند ماه پیش این ماژول رو پیدا کردمو ازش تو یکی از پروژه هام استفاده کردم افکت زیبایی داره و برای تمام قسمت هاش تو منو دسترسی تعریف شده سولات پیرامون این ماژول همینجا بپرسین در خدمتتونم دانلود از آپلود سنتر جوملا فروم[ATTACH]8720[/ATTACH] برای مشاهده دمو هم میتونین از لیست تورهای این سایت مشاهده کنید آژانس هواپیمایی افق نما