راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      104

    • تعداد ارسال ها

      5,661


  2. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,994


  3. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      23

    • تعداد ارسال ها

      4,412


  4. amirparvaneh

    amirparvaneh

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      21

    • تعداد ارسال ها

      2,267



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 30/05/96 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  2. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  3. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  4. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  5. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  6. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  7. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  8. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  9. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  10. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  11. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  12. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  13. 2 لایک

    Version 4.0.10

    220 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  14. 1 لایک
    خب شما باید ماژولهایی رو که نصب کردید رو دوباره نصب کنید یا حداقل فایل های مربوطه رو کپی کنید، الان فقط اطلاعاتش توی پایگاه داده هست ولی فایلهایی که باید بهش دسترسی داشته باشه وجود نداره.
  15. 1 لایک
    صفحه سازها چنین قابلیتی رو دارند.اگر استاتیک میخواید بزنید لینک زیر رو چک کنید
  16. 1 لایک
    فارسی سازیش کار خاصی نداره ، فکر نمیکنم اصلا نیاز به فارسی کردن باشه ، به هرحال اگر تمایل داشتید میتونم برات انجام بدم مورد مشابهش که رایگان هست https://extensions.joomla.org/extensions/extension/news-display/content-infos/authors-pro/
  17. 1 لایک
    کیوننا افزونه جوملایی هست. و طبیعتا بروی بستر جوملا نصب میشه و نیاز به سیستم دیگه ای نیست. انجمن جوملای ایران چون اساسا ساختار فروم رو داره از سیستم اختصاصی مدیریت انجمن ساز IPB که در لینک زیر میتونید جزئیاتش رو مطالعه کنید استفاده شده https://invisioncommunity.com/features افزونه اشتراک دهی ساختارش مشخصه . اگه شما امکان خاشی مدنطرتون هست اعلام کنید تا بشه راهنمایی تون کرد چون این نوع افزونه ها قابلیتهای بسیار زیادی رو دارند
  18. 1 لایک
    شما هر جا لینکی رو میخوای اختصاص بدی به متن در همون پنجره تنظیمات نوع نمایش یا target رو میتونی تغییر بدی که تو همون صفحه باز بشه یا پنجره جدید یا مدل های مختلف دیگه
  19. 1 لایک
    این موارد در سورس خود جوملا تعریف شده و توصیه نمیشه تغییرات ایجاد کنید . میتونید از ماژول های جستجوی دیگه استفاده کنید .
  20. 1 لایک
    Components->VirtueMart->Admin->Configuration->Site Default product sort order عکس https://www.gavick.com/documentation/wp-content/uploads/2014/01/virtemart-default-sorting-sort-by-2.png
  21. 1 لایک
    با سلام بسته به اینکه ساز و کاری که مدنظرتونه صرفا ساختار فروشگاهی داشته باشه طرحی مشابه سایت ارسالی از ۱۰ الی ۱۳ تومان خواهد بود(بر پایه جوملا)... البته باز هم میبایست تک تک بخشهای داخلی و کاربری و مدیریتی در نطرگرفته بشه موفق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    وارد تنظیمات فرمتون بشید و در مسیر Properties > PHP Scripts در بخش Script called on form process که میشه قسمت دوم کد زیر رو وارد کنید $number = $_POST['form']['your_field_name']; $first = substr($number, 0, 3); if((strlen($number) != 8) OR $first != '231'){ $invalid[] = RSFormProHelper::getComponentId("your_field_name"); } بجای your_field_name توی کد نام فیلد خودتون رو که میخواید اعتبار سنجی بشه وارد کنید
  23. 1 لایک
    با سلام چون مشکلی که شما فرمودید عملا جزو بخشهای اساسی و اصلی افزونه ست . حتما روی هاستی ک۶ در حال استفاده ازش هستید نسخه های php و سایر نرم افزارهاآخرین نسخه خودشون هستند. پس ب ای اینکه عملکرد سیستم بدرستی و به طور کامل انجام بشه به نظرم بهترین کار این هست که آپدیت صورت بگیره... موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    سلام فکر کنم نسخه بروز نیست .اگر نسخه بروز که نسخه 3.7.2 هستش بروز رسانی کنید این مشکل برطرف بشه
  25. 1 لایک
    سلام مجدد این تصویر از افزونه های نمایش اخبار All Raxo و تم اختصاصی All Raxo NEws Portal استفاده کرده. و تجاری هست و میبایست خریداری بشه. موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    باسلام برای اینکه مستقیم یا غیرمستقیم به اداره پست متصل بشه اساساً به این روش COD میگن شما یا باید با پست قرارداد داشته باشین که در این صورت نیازمند پلاگین COD بر اساس وب سرویس پست خواهید بود و یا با شرکت های سرویس دهنده پرداخت درب منزل که در این حالت باید پلاگین مرتبط با وب سرویس اونها رو داشته باشید و بروی سایتتون نصب کنید. خود هیکا پلاگین COD چند سرویس دهنده جهانی رو داره ولی خب اونها به کارتون نمیاد.. برای تعریف روشهای حمل و نقل هم در صفحه ایجاد روش حمل و نقل شما یه گزینه پارامترها دارید که اونو که بزنید میتونید سطوح دسترسی و قیمت ها و وزن و مابقی داستان ها رو بیشتر تنظیم کنید. موفق باشید و سربلند
  27. 1 لایک
    درود 1:از سایت خود بسته نصبی تهیه کنید 2:dns های هاست جدید رو روی دامنه در nic.ir ست کنید (dns هارو میتونید از شرکتی که هاست خریداری کردید بگیرید) و تقریبا 4 ساعت زمان میبره ست بشه 3:بسته نصبی رو در هاست جدید آپلود و نصب کنید پیروز باشید
  28. 1 لایک
    با سلام دو حالت وجود داره. یا فایل نصبی تون به هر دلیلی؛ خراب هست و یا نسخه ی فایل نصبی تون با نسخه فعلی و جاری جوملاتون همخوانی نداره. این مسئله رو چک کنید. قالب رو از سایت سازنده و آخرین نسخه ش رو دانلود کنید. موفق باشید و سربلند
  29. 1 لایک
    باسلام خدمت شما این جداول مربوط به جستجوی هوشمند در جوملا ست. اگر سایتتون جستجوی هوشمند یا همون Smart Search دارید استفاده میکنید. علت حجیم شدن جداول بالا به این موضوع بر میگرده. اساساً مشکلی نیست و جزو روند کلی کار این کامپوننت در هسته جوملاست.اگر سایتتون سایتی هست که دارای مقالات و مطالب زیادی هست و طبیعتاً متناسب با خجم بالای اطلاعات، سرچ هوشمند هم جداول بیشتری رو پر میکنه پیشنهاد میشه برای جلوگیری از ادامه این روند از افزونه های جستجوگری استفاده بشه که از متدهای دیگری برای seqrrch engine بهره گرفتند. در صورت نیاز این افزونه ها موجود و قابل ارائه هستند. موفق و سربلند باشید
  30. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز همانطور که عرض شد این مسئله ارتباطی به اشتباه بودن اطلاعات ورود نداره چون اگر اشتباه بود با عمل رفرش مجدد صفحه مدیریت مواجه نمیشدید و عملا به شما خطای نادرست بودن اطلاعات ورود داده میشد. میبایست آیدی های کاربری و دسترسی سوپر یوزرتون رو با ایدی های ذخیره شده در تیبل XXX_user_usergroup_map تطابق بدید و اصلاح کنید. موفق باشید و سربلند
  31. 1 لایک
    از طریق دیتابیس از جدول extensions چک کنید ببینید از پلاگینها مخصوصا پلاگین تشخیص هویت غیرفعال نشده؟ و آیا تغییر خاصی دادید که سایت اینطوری شده؟
  32. 1 لایک
    بسته آپدیت رو باید روی فایل های قبلی اکسترکت کنید.بنابراین بازهم باید تنظیمات رو مجدد اعمال کنید
  33. 1 لایک
    این را هم اضافه کنم که باید دسترسی فایل را به 644 یا 755 تغییر دهید سپس آنرا در روت موو کنید
  34. 1 لایک
    درود قالب دانلودی جوملایی ندیدم چون بیشتر برای سایت شرکتی و فروشگاهی از این cms استفاده میشه.اما میتونید از سایت p30template قالب مورد نظرتون رو تهیه و تغییراتتون رو اعمال کنید اما اگر با وردپرس آشنایی دارید پیشنهاد میکنم از این cms برای سایت های دانلودی استفاده کنید.کارایی خیلی راحت تری داره و قالب های دانلودی اون بسیار زیاد هست پیروز باشید
  35. 1 لایک
    در این کامپوننت ، نمی شود گفت که این کار شدنی نیست ، چرا که امکان کد نویسی در آن به کاربر داده شده ، اما تا کنون چنین کاری انجام نشده و در داکیومنت آن نیز اشاره ای به این موضوع نشده است ، بنابراین جواب اولیه شما « خیر » هست . مگر آنکه با کمک یک برنامه نویس ، این کار انجام شود
  36. 1 لایک
    باسلام از لینک زیر دریافت کنید. http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15056492461.zip موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    متاستفانه فکر نمیکنم راهی وجود داشته باشه اگر نمیخواید کسی تصاویرتون کپی کنه.بهترین راه اینه که از واترمارک استفاده کنید
  38. 1 لایک
    با سلام خدمت شما...اگر از ورژن ۱۰۵ استفاده میکردید تنها راهی که وجود داره این هست که هرجه سریبتر جوملاتون رو به آخرین ورژن که در حال حاصر ورزن ۳.۷.۵ هست آپدیت کنید و ارتقا بدید. جپچون این سورس مربوط به ۵-۶سال قبل هست. و اگر همون رو مجدد بیارید بالا احتمال هک مجددش وجود داره... برای استفاده مجدد از سورس ۱.۵ هم میتونید از هاستتون درخواست رس استور بکاپ موجود رو بدید موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  40. 1 لایک
    با سلام فایل اس کیو الش رو از سرور آنلاینتون یک بکاپ بگیرید بعد بصورت دستی توی دیتابیس لوکالتون ایمپورت کنید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    سلام اکثر دوستان با کامپوننت Widgetkit سایت یوتم آشنا هستند.این کامپوننت و پلاگین و ماژول های آن امکانات زیر را به سایت شما اضافه میکند: اسلایدشو و گالری تصاویر و اسلایدست و آکاردئون و نقشه گوگل و لایت باکس و پخش فایل های تصویری رو صوتی که همه اینها براحتی و توسط shortcode ها در موقعیت های مختلف سایت قابل نمایش هستند. برای استفاده ابزارک ها در مطالب و ماژول اچ تی ام ال سفارشی کافیست با استفاده از سینتکس های این کامپوننت shortcde های تولید شده توسط کامپوننت را در هنگام ایجاد ابزارها درون محتوا قرار دهید. این کامپوننت و استایل های آن همگی زبان فارسی (RTL) را ساپورت میکند بنابراین در این زمینه هم مشکلی ندارید و یا مشکلات کمتری خواهید داشت.من استایل های این کامپوننت رو برای دوستان قرار دادم و برای استفاده باید آنها را در پوشه مربوط به ابزار مربوطه کپی کنید در مسیر زیر : /media/widgetkit/widgets که برای کپی استایل های اسلایدشو باید در مسیر زیر کپی شوند : /media/widgetkit/widgets/slideshow/styles یعنی در مسیر اولی برای هر ابزار یک پوشه هست و درون اون هم یک پوشه به نام استایل موجود است. توضیحات کامپوننت از سایت سازنده نسخه خریداری شده این کامپوننت بهمراه استایل های آن و بدون محدودیت نصب در پیوست موجود می باشد. منبع:انجمن تخصصی پارس جوم
  42. 1 لایک
    [h=1]تکنیک های افزایش سئو با تگ عنوان سایت[/h][h=3]همه صفحات سایت تگ عنوان داشته باشند.[/h] تگ title فقط یکبار در هر صفحه html سایت مورد استفاده قرار می گیرد. [h=3]ترکیبی از کلمات کلیدی سایت باشد.[/h] کلمات کلیدی را بر اساس اولویت قرار دهید. موتورهای جست و جو به اولین کلیدواژه، اهمیت بیشتری نسبت به کلمه کلیدی دوم اختصاص می دهند و الی آخر. حداکثر طول کاراکترهای عنوان که باید ۴۵ تا ۵۰ عدد باشد. اگر متن عنوان طولانی است، قسمتی از آن حذف شده، و پایان عنوان کوتاه نمایش داده می شود. هدف از تعداد کاراکتر بین ۴۵ – ۵۰ برای حفظ قابلیت خوانده شدن توسط انسان است.[h=2]تاثیر تگ عنوان بر سئو سایت[/h][h=3]نام شرکت در تگ عنوان[/h]کلمات کلیدی را در ابتدای عنوان قرار داده و در ادامه آن نام برند یا شرکت را قرار دهید: [Keyword Phrase] | [Company] [h=3]نام برند در تگ عنوان[/h]یک برند می تواند در ابتدای کلمات کلیدی در عنوان صفحه استفاده شود. این می تواند سئوی خوبی را با سرچ نام برند توسط کاربر فراهم کند. در ادامه نام برند، عنوان شامل کلمات کلیدی یا عبارات کلمات کلیدی مرتبط با محتوا می شود: [brand] | [Keyword1, Keyword2] [h=3]استفاده بجا از کاما[/h]موتورهای جست و جو از یک کاما به عوان جدا کننده کلمات کلیدی استفاده می کنند. دقت کنید که چطور از کاما استفاده میکنید پس نباید به طور تصادفی کلمه کلیدی ایجاد کنید که محتوای صفحه شما را هدف قرار نداده اند. منبع: سئو تگ عنوان
  43. 1 لایک
    شرمنده در پست قبلی یادم رفت لینک تصویر رو بنویسم: http://akasia.ir/files/css.png
  44. 1 لایک
    سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز که همیشه یاری رسان هستید . من میخوام یه سایت طراحی کنم که کاربر ثبت نام کنه و پس از ثبت نام با یوزرنیم و پسوردش وارد پروفایل کاربریش بشه و بعد از ورود به پروفایل کاربریش بتونه مقالش را آپلود کنه و ادمین سایت بتونه در مورد مقالش نظر بده و ادمین بتون کاربران ثبت نامی را در یک لیست ببینه . حالا اساتید محترم استفاده از کامپوننت cb رو پیشنهاد میکنن یا کامپوننت جومسوشیال ؟
  45. 1 لایک
    ضمن خوش آمد به جوملا فروم مشکل از فایل زبان شماست بعد از نصب زبان رو تغییرات دادید؟
  46. 1 لایک
  47. 1 لایک
    جومسوشیال خودش حالت ایجکسی هستش و پیامهای جدید رو خودکار میاره
  48. 1 لایک
    سلام علیکم دوست گرامی.خدارو شکر که این پست ، تونست مشکلتون رو برطرف کنه. موفق و سربلند و پایدار باشی
  49. 1 لایک
    کامپوننت جومسوشیال خودش داری قالب اختصاصی هستش که در واقع روی قالب جوملایی که نصب کردیم میاد قالب جوم سوشیال هم دارای موقعیتهای ماژول هستش ولی اگر بخواین در مدیریت ماژولها ماژولی را در یک موقعیت نمایش بدید در لیست موقعیتهای قالب جوملا موقعیتهای قالب جوم سوشیال نمایش داده نمیشه تا ماژولی رو در اون موقعیت منتشر کنیم اما راه استفاده از اون موقعیتها خیلی ساده هستش فقط کافیه موقعیتهای قالب جوم سوشیال رو نگاه کرده با همون کد معروف ?tp=1 بعد برای اینکه یک ماژول در اون موقعیت نمایش داده بشه کافیه در موقعیت نمایش ماژول موقعیت جوم سوشیال رو بطور دستی بنویسیم به همین سادگی...
  50. 1 لایک
    خوب همین دیگه.پوشه زبان کجاست.؟اینو پیدا نمیکنم:dadad4::dadad4: