راهبران

  1. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      30

    • تعداد ارسال ها

      757


  2. سینما

    سینما

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      62


  3. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      467


  4. mojtaba031

    mojtaba031

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      388



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 12/09/0 در تمام بخش ها

  1. 1 لایک
    سلام جوملا بطور پیشفرض کش روی محتوا نداره. گاهی فایل css و js رو کوتاه مدت کش می کنه که اونهم با کلید ترکیبی ctrl+F5 پاک میشه. باید علت کش شدن رو پیدا کنی. ممکنه یکی از این موارد باشه: 1- تنظیمات کلی جوملا 2- فایل htacceess 3- وجود پلاگین هایی که فایل ها رو minify می کنن. 4- تنظیمات هاست و سایر موارد
  2. 1 لایک
    سلام عکس ها رو نشون نمیده. ولی می تونی از dj media tools استفاده کنی.
  3. 1 لایک
    مختصرش اینه که یه عنصری خارج از چهارچوب نمایشگر موبایل داره نمایش داده میشه. اون عنصر رو باید پیدا کنی و بهش استایل درست بدی. بگر و پیداش کن
  4. 1 لایک
    سلام لینک صفحه مورد نظر رو بده ببینم
  5. 1 لایک
    ممنون.افزونه کومنتو تو فال ترجمه اش اصلا لغت Bulk Action رو نداره ولی تو تنظیمات بخش کاربریش تو سایت این واژه هست...نمیدونم چرا تو بخش ترجمش نزاشتنش... ممنونم از راهنمایی خوبتون..این روش خیلی کاربردیه مرسی...
  6. 1 لایک
    سلام اگر پیدا نکردی می تونم برات بنویسیم. تو خصوصی پیام بده
  7. 1 لایک
    پایئینی لالایی رو باطل می کنه.
  8. 1 لایک
    زبان و بخش رو انتخاب می کنی. روی دکمه جدید می زنی در بخش جستجوی متنی که می خواهید تغییر دهید فیلد جستجو برای روی متغیر باشه و عبارتی که میخوای تغییر ترجمه بدی تو فیلد بالاییش جستجو کن. تو نتیجه جستجو روش کلیک کنی به بخش ایجاد یک لغت جدید کپی میشه. ترجمه جدید رو وارد و ذخیره کن
  9. 1 لایک
    دیگه از اینجا به بعدش رو یا باید بری کدنویسی قالب جوملا رو درست حسابی یاد بگیری یا هزینه کنی برات انجام بدن.
  10. 1 لایک
    توی جوملا 3 از فریم وورک بوت استراپ 3 استفاده می کنه و عرض محتوا همین مقدار هست. توی جوملا 4 از بوت استراپ 5 استفاده کرده و این مقدار بیشتره.
  11. 1 لایک
    سلام تو سیستم > نادیده گرفتن زبان می تونی انجام بدی. من خودم خیلی استفاده می کنم. یکی از بهترین قابلیت های جوملاست.
  12. 1 لایک
    اگر طبق اموزش پیش میری احتمالا ادرس دهی اشتباه هست ، یک چک بکن اگر خواستی دسترسی بده ، چون من قبلا من روی قالب flex فونت سفارشی به راحتی اضافه کردم
  13. 1 لایک
    منظورم از کامنت کردن این بود که ابتدا و انتهای کد /* و */ رو اضافه کنی. به این شکل: /* .login-wrapper .fieldset_name .control-label label, .registration-wrapper .fieldset_name .control-label label, .reset-wrapper .fieldset_name .control-label label, .remind-wrapper .fieldset_name .control-label label { display: none; } */ کلی از دستت خندیدم.
  14. 1 لایک
    تو inspect تو زبانه network می تونی تمام فایل ها و منابعی که دارن بارگذاری میشن رو ببینی. اون جا دنبالشون بگرد.
  15. 1 لایک
    در این مورد خاص، راهی نداره. کار درست رو انجام دادی
  16. 1 لایک
    روال کار اینه: اول دوتا فونت فامیلی یکان و تیتر رو ایجاد می کنی. کدهای زیر همین کارو انجام میده: @font-face { font-family: "Yekan"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/Yekan.woff2") format("woff2"); } @font-face { font-family: "titr"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/BTitr.woff2") format("woff2"); } اسم و فرمت فونت ها باید درست باشه و داخل پوشه فونت ها موجود باشه. بعد میای به کل سایت بااین کد این فونت فیس رو میدی :root { --bs-font-sans-serif: Yekan; } قدم بعدی اینه که به تگ های عنوان این فونت فیس رو بدی h1,.h1, h2,.h2, h3,.h3, h4,.h4, h5,.h5, h6,.h6 { font-family:titr; } من این کد ها رو ندیدم باشه.
  17. 1 لایک
    سلام از line-height استفاده کن. مستنداتش. لینک مستندات ادیتور فایل سی پنل اصلا پیشرفته نیست. بهش توجه نکن. تو یه ادیتور کد مثل visual studio code ببین. اگر اونجا مشکل داشته باشه درسته. کاملا سلیقه ای هست. یکی برزگ دوست داره و یکی کوچیک. نمیشه سایز خاصی گفت. ولی مسلما از متن معمولی باید بزرگتر باشه. ما 6 رقع head line داریم که با h1 تا h6 مشخص میشن. متنی که داخل h1 هست بزرگترین سایز و متنی که داخل h6 هست کوچیک ترین سایز ( معمولا هم اندازه متن معمولی در تگ p ) در نظر گرفته میشه.
  18. 1 لایک
    سلام از تگ های a استایل دهی text-decoration را unset کنید a { text-decoration: unset !important; }
  19. 1 لایک
    کلا قالب آماده ها همیشه این دنگ و فنگ ها رو دارن. برای همین همیشه خودم قالب از صفر می نویسم. هم بهینه تره و هم راحت تر میشه ویرایشش کرد. مستندات قالب رو بخون. فکر می کنم بشه این کد ها رو تو یه فایل css دیگه ریخت و آپلود کرد. معمولا چنین امکانی می ذارن. ممکنه user.css یا custom.css باشه. برای فونت تیتر ها هم این کد رو بزن .entry-header h1 a, .entry-header h2 a { text-decoration: none; } body.rtl .entry-header h2 { font-size: 1.5em !important; }
  20. 1 لایک
    خیلی ممنون ازتون.لطف کردید
  21. 1 لایک
    سلام این مشکل تو نسخه بعدی هیکاشاپ رفع میشه. فعلا برو تو این مسیر: /administrator/components/com_hikashop/helpers/tags.php این خط رو پیدا کن. return $fieldTag->input; و این رو جایگزین که if(method_exists($fieldTag, 'setDatabase')) { $db = JFactory::getDBO(); $fieldTag->setDatabase($db); } مرجع: انجمن هیکاشاپ
  22. 1 لایک
    سلام خرید هاست کافی هست . تمایل داشتید از مدیرهاست میتونید تهیه کنید https://www.modirhost.com/
  23. 1 لایک
    سلام برای فروشگاهی تمایل داشتید مدیرهاست سرویس هاست داره میتونید تهیه کنید قیمتها بسیار مناسب و غیر قابل رقابت هست با شرکتهای دیگر مقایسه کنید https://host.modirhost.com/cart.php?gid=12
  24. 1 لایک
    به نظر میاد قالب رو با فریم وورک zo2 درست کردی. اگر روی قالب پیشفرض جوملا این مشکل رو نداری مطمئنا ایراد از قالب هست. ممکنه layout های کامپوننت جستجو در قالب بروز نشده باشه. داخل پوشه templates/TEMPLATENAME/html رو چک کن ببین layout کامپوننت جستجو رو می بینی یا نه. اگر هست rename کن و مجدد تست کن. وقتی rename می کنی دیگه اون lauout رو نمیخونه و از layout اصلی کامپوننت استفاده می کنه. و توصیه ام اینه که حتما به جوملا 4 مهاجرت کنی. حتما سئو بهتری داری و هم سرعت بیشتر.
  25. 1 لایک
    سلام دمو بده جوملا و قالب رو بروز کن
  26. 1 لایک
    باید به شکل اختصاصی براش api بزنید سمت سایت دوستتون یه api نوشته میشه که خروجی ترجیحا json داشته باشه و شما سمت سایت جوملا باید یه افزونه بنویسید که اطلاعات رو از طریق api دریافت کنه و در سایتتون طبق فرمتی که میخواید نمایش بدید
  27. 1 لایک
    سلام راه حل خوب و البته زمان بری بود. بهترین کار اینه که کوئری بزنی. مثلا بگی داده های فلان ستون از فلان جدول به فلان ستون از فلان جدول منتقل بشه. کوئری زدن سخت نیست. صرفا نوشتنش دقت زیادی میخواد و بعد با یه کوئری می تونی راحت منتقل کنی. برای جلوگیری از خرابکاری حتما قبلش از دیتابیس بکآپ بگیر. تو جوملا از کدوم کامپوننت فروشگاهی استفاده کردی؟ اول خودت یه خرید بزن. ببین تو کدوم جدول ها تغییر ایجاد میشه. احتمالا حداقل 2 تا جدول نیاز به تغییر داره. گاهی تا 5 تا جدول هم میره. یه سری جدول های دیتابیس برای مپ کردن خرید استفاده میشه. اون ها رو هم حواست باشه.
  28. 1 لایک
    لول جان فکرمیکنم افزونه ای که فرستادی برای انتقال کل دیتابیس و قالب وردپرس به جوملا هست. اما من فقط میخواستم یک جدول در دیتابیس منتقل بشه. من فکرمیکنم باید از ابتدا با افزونه ای که معرفی کردی کل سایت رو از وردپرس به جوملا منتقل میکردم تا دیتابیس سایت رو از دست ندم. اما من قالب سایت جوملام رو کامل کردم و بعد از اون قصد کردم که قسمتهایی از دیتابیس وردپرس رو انتقال بدم که این کارو سخت میکنه :)) به هر حال من تونستم کاربران سایت وردپرسم رو به جوملا منتقل کنم و در این مورد یک توضیح خلاصه میدم: ظاهراً برای اینکار چند افزونه وجود داره که رایگان نیستن. اما روشی هم وجود داره که بدون استفاده از افزونه میتونید کاربرا رو انتقال بدید 1- به phpmyadmin سایت وردپرس میریم و از جدول یوزرها یک خروجی با پسوند csv میگیریم. 2- در مرحله دوم باید به دیتابیس سایت جوملایی بریم و یک خروجی با پسوند csv هم از جدول یوزرهای جوملا بگیریم 3- وقتی دو فایل خروجی رو با هم مقایسه میکنیم متوجه تفاوت هایی میشیم. حالا ما باید ساختار فایل اولی رو به ساختار فایل دوم تبدیل کنیم. یعنی اطلاعات فایل اول رو با ساختار فایل دوم ترکیب میکنیم تا یک فایل جدید بدست بیاریم. 4- در مرحله چهارم دوباره به جدول یوزرهای جوملا در دیتابیس میرویم و فایل جدیدمون رو در این جدول import میکنیم به این صورت یوزرهای سایت وردپرس به جوملا منتقل میشن اما الان مشکل جدیدی دارم و اونم اینه که میخوام خریدهایی که کاربرا در وردپرس کرده بودن رو هم به سایت جوملا منتقل کنم. یعنی فایل هایی که قبلا خریداری کردن رو داخل پنل کاربریشون در جوملا قرار بدم
  29. 1 لایک
    سلام از ظاهر پیام اینطور به نظر میاد که تو اون صفحات یه سری ماژول داره فراخوانی می کنه که وجود نداره. مثل این می مونه که ماژول رو مستقیم از داخل دیتابیس پاک کردن نه از طریق سیستم مدیدریت جوملا. دنبال ماژول با فلان شناسه می گرده ولی چنین شناسه ای وجود نداره. یا اینکه شناسه ماژول رو دستی تو دیتابیس ویرایش کردن. وقتی افزونه ای نصب میشه یا ماژول، منو، مطلبی تو جوملا ساخته میشه بهش یه شناسه داده میشه و همچنین در جدول asset های جوملا هم ثبت میشه. برای همین نباید تغییرات رو تو دیتابیس انجام داد مگر اینکه به نحوه کار جوملا با دیتابیس کاملا مسلط باشی.
  30. 1 لایک
    سلام بله نصب شد تفاوتی با نسخه 4 جوم نداره
  31. 1 لایک
    سلام منم این مشکل رو داشتم کلا کار کردن با فونت های فارسی خیلی راحت نیست این فیلم رو ببین شاید مشکلت حل شد برای من خوب بود https://graphicsara.com/آموزش-رفع-مشکل-تایپ-فارسی-در-فتوشاپ/
  32. 1 لایک
    سلام اولین کار نصب سایت مپ هست. من از jsitemap استفاده می کنم. قدم دوم اینه که سایتت رو به همراه سایت مپ تو سرچ کنسول گوگل معرفی کنی. بعدش هم رعایت قوانین سئو هست که خیلی ساده و سر راسته. و بعد اینکه میزان فعالیتت توی سایت، روی کاهش زمان ایندکس خیلی موثره. وقتی قدم دوم رو انجام میدی روبات های گوگل بر اساس روند و سررعت بروز رسانی مطالب سایت، سرعت ایندکس رو تنظیم می کنن.
  33. 1 لایک
    سلام موردی که باعث مشکل تو فروش محصولات دانلودی تو هیکاشاپ شده چی بوده که این رو میگی؟ ممنون میشم به اشتراک بذاری.
  34. 1 لایک
    سلام،عکسی از یک چت واسم فرستادن که با ادیت یه مقدارش رو با قلم سیاه کردن و دیده نمیشه،میشه حذفش کرد و چت ها رو دید؟
  35. 1 لایک
    سلام و درود بر شما من یه سوال دارم اونم اینه که وقتی میخوام یه صورت رو روی صورت دیگه بزار(((تغییر چهره))))باید صورت اولیه رو حذف کنم سپس صورت مورد نظر رو جاش بزارم ولی من هر چقدر دکمه بک اسپیس یا deleteرو میزنم پاک نمیشه یه صفحه باز میشه که اگه اوکی رو بزنم باز هم پاک نمیشه لطفا کمک کنید
  36. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  37. 1 لایک
    سلام تصمیم نداری یه عکسی دمویی چیزی بزاری ملت حداقل ببینن چی میخرن!!!
  38. 1 لایک
    سلام این تایپ مربوط به چندین سال پیش هست و آموزش دهنده در انجمن فعالیت ندارد . اکشن خودتون ساختید یا دانلود کردید ؟ اگر دانلود کردید ممکن هست ابزارها و ویزگی های یکه در ساخت اکشن توسط سازنددش انجام شده شما بروی فتوشاپ خودتون ندارید و خطا میده
  39. 1 لایک
    سعی کن اولا جی پگ سیو نکنی برا دادن به چاپ.. فرمت تیف مناسبه. مود رنگیت هم cmyk باشه برای چاپ همیشه.برای چیزا دیگه همون rgb مناسبه
  40. 1 لایک
    این هم دوره فوق العاده ( HTML و CSS ) با تدریس دکتر نادری ! معرفی دوره HTML زبان برنامه نویسی وب میباشد که اسکلت اصلی ساختمان یک وب سایت می باشد. از پایه ای ترین مباحثی که برای طراحی یک وی سایت باید یاد بگیریم HTML/CSS است. زمان تمام آموزشها : ۰۹:۳۹:۲۵ تعداد ویدیو ها : ۱۵ ویدئو دانلود تمام آموزشها برای دانلود ویدیوها ، ابتدا در کائسنا عضو شوید. برای آشنایی بیشتر با دکتر مهرداد نادری به « این پست » مراجعه کنید.
  41. 1 لایک
    باعرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز و تبریک به مناسب میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) جهت تهیه پنل رایگان پیامک | تلگرام | واتس اپ | لاین | اینستاگرام | ایمو | هایک | وایبر (همه در یک پنل جامع و یکپارچه) کلیک کنید تهیه پنل نمایندگی پیامک | تلگرام | واتس اپ | لاین | اینستاگرام | ایمو | هایک | وایبر (همه در یک پنل جامع و یکپارچه) کلیک کنید آدرس کانال آموزشی ما (آموزش ترفندهای تجارت الکترونیک و بازاریابی) : Telegram: Contact @itelegram_org سایر خدمات ما: خرید و فروش کانال های تلگرام | افزایش تضمینی ممبر (فالور) کانال | درج رایگان تبلیغات شما در وب سایت | فروش کانال تلگرام شما
  42. 1 لایک
    با عرض سلام خدمات دوستان خوب انجمن جوملا فروم امروزه دارا بودن صفحه در شبکه های اجتماعی برای همه امری ضروری است از این رو پانیک هاست برای شما پیج های آماده با فالورز های بالا آماده کرده که شما میتوانید انتخاب کنید و یه کسب کار خود رونق بدهید به علت اهمیت زیاد اینستاگرام در رونق کسب و کار وب سایت رسمی اینستا سل ( وابسته به پانیک هاست ) افتتاح شد شما میتوانید اطلاعات بیشتر رو از سایت زیر کسب کنید اعضا - خرید و قروش پیج ایسنتاگرام
  43. 1 لایک
    سلام. صفحه اینستاگرام instagram.com/farsianforum.ir با 1K فالور 0 فالوینگ به بالاترین قیمت به فروش می رسد. لطفا در صورت تمایل تماس بگیرید.
  44. 1 لایک
    استاد سلام:bala: میبخشید دیر شد، عجب دانشجوهای بی ملاحظه ای هستیم ماshotup اینم تمپ پوزیشن من
  45. 1 لایک
    واقعا نحوه بیان کردن مطالب فرق می کنه من نحوه بیان خودم رو با بیان ایشون مقایسه کردم و متوجه شدم که ایشون با زبان شیرین و آسانی بیان می کنن با اینکه منم شروع به ساخت قالب کردم ولی اگر کسی ازم راهنمایی بخواد با این زبان و به این نحو نمی تونم توضیح بدم واقعا آفرین داره ، با تشکر :128fs318181: :35:
  46. 1 لایک
    بسم الله الرحمن الرحیم آموزش کامل طراحی قالب گرافیکی یک سایت از ابتدا تا انتها الف- استراتژی توجه به این نکته بسیار مهم است که ابتدا برای اتود زدن یک قالب، مخاطبین هدف سایت خودمون رو بشناسیم. برای دست یابی به این مهم باید بدونیم که سایت ما چه خدمات و محصولاتی رو ارائه می کنه. *****انشاء الله دوستان گل من در ادامه یک شرکت با خدمات مشخصی رو با کمک همدیگر (البته بنده در هم در خدمت هستم) تعریف بکنیم و بر اساس اون ادام هکار رو پیش ببریم.***** ب- انتخاب رنگ برخی از شرکت ها و سازمان ها سعی می کنند رنگ خاصی رو به عنوان رنگ شرکت در نظر بگیرند. این مسئله یک مورد بسیار مهم در طراحی به طور کلی می باشد. مثلا وقتی اسم ایرانسل به گوشمون می رسه نا خود آگاه همه به یاد رنگ زرد مایل به طلایی می افتیم. پس دقت کنید برای طراحی های سازمانیتون حتما با مشورت مدیر شرکت یک رنگ رو به عنوان رنگ سازمانی در نظر بگیرید. *****نکته مهم:درست است که در مورد انتخاب رنگ باید با مدیر شرکت مشورت شود ولی به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب کد رنگ و ایجاد هارمونی بین رنگ ها رو اصلا به افرادی که سر رشته ندارند نسپارید. چرا که غیر از خراب کردن کار شما هیچ سود دیگری ندارند.***** پ-اجرا و رنگ بندی من در طول 10 - 11 سالی که کار آموزش گرافیک کامپیوتری رو انجام دادم با دانشجویان مختلفی سر و کار داشتم که اغلب اون ها سعی در این داشتن که بیشتر چیز هایی رو که بلد هستن و در طول 4 -5 جلسه اول فرا می گیرن در قالب یک طرح پیاده کنند و یا بی جا از رنگ ها متنوع و زیادی در طرح بندیشون استفاده کنن. این کار کاملا اشتباهه چرا که اثر بخشی کار رو تا حد زیادی داغون می کنه:128fs318181: برای روشن تر شدن مسئله و توجه به استثنائات یک مثال می زنم: مثلا فکر کنید برای یک شرکت رنگ سازی می خواهید سایتی رو طراحی کنید. خوب در این حالت شما مجبورید از رنگ های متنوع استفاده کنید، اما اینکه چگونه این رنگ ها را به کاربران نشون بدید بسیار مهم هست. در این جا مقوله بسیار مهمی نمایان می شه به نام رنگ پس زمینه، استفاده از رنگ پس زمینه در این جا به عنوان یک نجات گر به ما کمک می کنه که رنگ هامون رو با جذابیت هر چه بیشتر نمایش بدیم. فکر کنم تا الآن 99،9 درصد رنگ پس زمینه رو انتخاب کردید، درست حدث زدید بهترین رنگ برای بک گراند این سایت رنگ سفید هست و لا غیر البته شاید بشه از رنگ مشکی متالیک هم استفاده کرد ولی مطمئن باشید بک سفید چیز دیگری هست. خوب توضیح در مورد رنگ خیلی مفصل هست که من سعی می کنم در طول دوره بیشتر توضیح بدم. ت- Template Position منظور از Template Position همون مکان قرارگیری ماژول ها و کامپوننت های ماست که از اهمیت ویژه ای برخورداره، دسته بندی اصولی و کامل یک قالب با درنظر گرفتن خوانا بودن کار بسیار مهمی که در اول کار باید به آن توجه ویژه ای بشه. بچه ها سعی کنید با یه دید عمیق position ها رو ایجاد کنید چرا که در غیر این صورت ممکن هست به مشکل بر بخورید. ان شاء الله ادامه دارد ... خیلی دارم سعی می کنم کلی گویی بکنم تا حوصله شما هم سر نره ولی چه کنم که نکات مهمی برای طراحی قالب چشمگیر وجود داره که حیفم میاد نگم ولی چشم بقیش رو در حین پیاده سازی عملی می گم. راستش خیلی دوست دارم که این آموزش تعاملی باشه و فقط من گوینده و ندرس نباشمو شما هم خوبه در مباحث شرکت کنید تا هم من انرژی یبشتری بگیرم و هم کار رو به نحو احسن به سرانجام برسونیم. فقط توجه داشته باشین که با توجه به اینکه بنده مشغله کاری زیادی دارم در صورتی می تونم برای شما عزیزان کار رو ادامه بدم که شما هم از این تاپیک استقبال بکنید و در اون مشارکت داشته باشید و کاربران به تعداد قابل قبولی برسن، البته حتی یک نفر از شما هم برای بنده محترم هست ولی من خیلی وقتم محدوده، اگر بدونم شما هم خیلی حوصله بنده رو ندارید، من هم وقت ارزشمند شما عزیزان رو نمی گیرم. ان شاء الله از جلسه بعدی تمام بچه ها فتوشاپ به دست! آماده باشن که خیلی سریع می خواهیم وارد محیط فتوشاپ بشیم و کار رو از اونجا آغاز کنیم. فعلا یا علی مدد
  47. 1 لایک
    css را مي توان به سه طريق مورد استفاده قرار داد: 1- دستوري 2- صفحه اي 3- خارجي اگر بخواهيم براي عناصري خاص از css استفاده كنيم دستو رات را مستقيما در صفت style عنصر قرار مي دهيم به عنوان مثال : <p style="font-size: 15px:>click</p> در صورت استفاده صفحه اي بايد دستورات را درون تگ <style tape="text/css"></style> قرار داد مانند مثال زير: <style> {left {color: red# {left {color: red. </style> اگر بخواهيم به صورت خارجي استفاده كنيم بايد همان تگ <style> بالا را در يك فايل متني با پسوند css. خارج از سند html خود بنويسيم. حال پس از تعريف فايل css خود بايد آن را به سند html خود بشناسانيم. اين مهم با استفاده از تگ </ link> انجام مي شود. اين تگ كه در تگ <head> بكار مي رود داراي دو صفت مهم است: rel و href صفت rel واسط بين فايل html و فايل حاوي css را نام گزاري مي كند و به صورت "rel="stylesheet استفاده مي شود. صفت href مسير فايل css را مشخص مي كند. به مثال زير توجه كنيد: </"link rel="stylesheet" href="test.css> حال به راحتي مي توان از css اضافه شده به سند html استفاده كرد.
  48. 1 لایک
    CSS را مي توان به دو طريق استفاده كرد 1- سراسرس 2- محلي در صورت سراسري بايد در قسمت انتخابگر نام عنصر مورد نظر و در پي آن خصوصيت و مقدار آن را درون پوشه {} قرار دهيم اما نوع دوم به دو صورت استفاده مي شه 1- صفت CLASS 2- صفت ID صفت CLASS شايد از خود پرسيده باشيد كه ممكن است از يك عنصر در دوجاي متفاوت با صفات متفاوت استفاده كنيم تكليف چيست؟ در اين صورت بايد كمي بيشتر دقت كنيم. حال مثالي ميزنم {left{color: red. {right{color: red. ********************* <p class="left">click</p> <p class="right">click</p> همانطور كه مشاهده كرديد ما در بخش تعريف css در قسمت انتخابگر نام هيچ عنصري را قرار نداديم و بجاي آن از نقطه و يك نام استفاده كرديم حال اگر به قسمت زير ان برويد مي بينيد كه آن اسم را در يك عنصر<p> با استفاده از صفت class قرار داده ايم. حال از اين پس اين عنصر از صفت بالا تاثير مي پذيرد اگر اين كلاس را به هر عنصر html دهيم در صورتي كه آن خصوصيات تعريف شده در كلاس بالا باشد از آن تبعيت مي كند * نكته: نام ها كاملا دلخواه مي باشد. اگر دستورات بالا به اين صورت استفاده مي شد: {p.left{color:"red فقط براي عناصر <p> استفاده مي شد صفت id اين صفتم مانند صفت قبل كار مي كند با تفاوت كوچكي در قالب دستوري بايك مثال روشنتان مي كنم {left {color: red# ******************** <p id="left">click</p> همانطور كه مشاهده مي كنيد به جاي نقطه از # استفاده و بجاي class از id استفاده شده * نكته: توجه داشته باشيد كه مقادير id بايد يكسان باشد و انعطاف كمتري نسبت به class دارد يعني نمي توان براي عنصري خاص مورد استفاده قرار داد:
  49. 1 لایک
    برای id های html هم می تونید از این دستور استفاده کنید . در html بنویسید: <p id=phantom>test</p> و حالا در css بنویسید: #phantom } text-align:center; } و حالا در اون بخش تغییرات اعمال میشه. (بچه ها آموزش هاتون خیلی پراکندس ... !):13: موفق و موید باشید:auizz3ffy9vla57584x
  50. 1 لایک
    هر دستور css از سه بخش درست شده : انتخابگر، خصوصيت، مقدار {selector{property:value انتخابگر در واقع همهن عناصري هستند كه شما قصد تغيير خصوصيات آن ها را داريد property ها همه خصوصيات موجود در html هستد با هستند با تفاوت هاي اندكي كه در ادامه به آن مي پردازيم value ها كه جلوي خصوصيت و بعد از علامت : قرار مي گيرند در css مي توان براي بيشتر از يك عنصر خصوصيت تعيين نمود براي مثال {h1,h2,h3,h4 {color:green