راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      82

    • تعداد ارسال ها

      232


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      54

    • تعداد ارسال ها

      351


  3. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      27

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      17

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 03/04/97 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  4. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  5. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  6. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  7. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  8. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  9. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  10. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  11. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  12. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  13. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  14. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  15. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  16. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  17. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  18. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  19. 1 لایک
    سلام دقیقا چه باگی داره اونوقت ؟؟ اگه چیزی پیدا کردی میتونی گزارش بدی https://developer.joomla.org/joomlacode-archive/tracker-8103.html آموزش کامل چندزبانه کردن جوملا: http://yon.ir/nbbit آموزش روش های مختلف چندزبانه کردن جوملا: http://yon.ir/TPZld
  20. 1 لایک
    بسته زبان فارسی رو یکبار دیگه دانلود و نصب کنید احتمالا مشکلت برطرف بشه http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/21015/165135/fa-IR_joomla_lang_full_3.9.6v1.zip البته نصب از طریق وب هم میتونی بزنی و این لینک توش کپی و ایسنتال رو بزنی
  21. 1 لایک
    سلام فکر کنم CW News به کارت بیاد، با کمی ویرایش https://www.cwjoomla.com/extensions/cw-news
  22. 1 لایک
    سلام لینک سایتش برای دانلود http://www.oceantheme.org/joomla-extensions/news-display/global-news.html
  23. 1 لایک
    پلاگین Cachecleaner رو نصب کنید و از اون استفاده کنید نتیجه بهتر و سریعتری میگیرید https://www.regularlabs.com/extensions/cachecleaner
  24. 1 لایک
    سلام شما هر فایلی رو نمیتونید رونویسی کنید، اگر فایل ها مربوط به View کامپوننت یا ماژول هست به روش بالا که لینکش رو گذاشتم می تونید رونویسی کنید، اگر فایل CSS هست، باید هر تغییری که لازم دارید رو توی فایل CSS قالبت انجام بدی، حالا بسته به نوع قالبی که استفاده می کنید، تغییرات می تونه کمی متفاوت باشه. برای رونویسی فایل CSS قالب شما لینک زیر رو ببینید http://docs.gantry.org/gantry4/tutorials/adding-a-custom-stylesheet
  25. 1 لایک
    سلام از نسخه ارس جوملا استفاده کنید http://arasjoomla.ir/joomla-persian-date/k2-persian-jalali-date-version-2-7-1
  26. 1 لایک
    سلام اگر درست تاریخش رو شمسی کرده باشن که مشکلی نباید داشته باشه ، برای اینکه درست تاریخ رو نشون بده قسمت مدیریت رو انگلیسی کنید و مطالبتون رو که منتشر میکنید بزارید با تاریخ میلادی منتشر بشه، بعد ببینید توی محیط کاربری تاریخش چطوری نمایش میده. اگر جواب نداد باید از یه نسخه دیگه استفاده کنی
  27. 1 لایک
    سلام یک فایل در پوشه css به نام custom.css ایجاد کنید و تغییرات را داخل آن ثبت کنید
  28. 1 لایک
    دیتابیست رو فیکس کن درست میشه ، افزونه ها > مدیریت > پایگاه داده > بازسازی
  29. 1 لایک
    بله مطمئنم خیلی هستند که اینکار رو براتون انجام میدند
  30. 1 لایک
    سلام اگر امکان نمایش نوع مطلب با تصویر ریز رو نخواین می تونین با خود جوملا و افزونه rs membership براحتی اجرا کنین. اگر مورد بالا براتون مهمه می تونم یه افزونه براتون بنویسم که علاوه بر نمایش نوع مطلب با آیکون، کاربر بتونه مطالب رو بر اساس نوع ، تاریخ، بازدید و هر چیز دیگه ای پالایش کنه
  31. 1 لایک
    به هیچ عنوان افزونه های نال شده رو پیشنهاد نمیکنم، اصلا خوب نیست برای امنیت وبسایتتون، یه افزونه نصب کنید میتونه برای تمام وبسرورتون و هرچی روشون باشه خط محسوب بشه... اگر شما یه مجموعه کوچیک دارید مثلا یه تیم 10 نفره هستید و میخاید برای خودتون یه وبلاگ درست کنید، و جوری باشه که این ده نفر فقط بتونند مطلب بنویسند چرا از CMS های کوچیک استفاده نکنید؟؟ سی ام اس های فلت فایل یا همین Pagekit که هم از لحاظ امنیت خوب هست هم سرعتش بالاست هم از لحاظ سئو، و خیلی هم ساده است برای وبلاگ نوشتن ... حتی نیازی نیست براش دیتابیس تو MySQL بسازید، البته اگر هنگام نصبش روی SQLite قرار بدید، فقط به PHP نیاز داره، اگر فکر میکنید که کاربرتون توی کنترل پنلش فضولی میکنه میتونید یه کاربر نویسنده درست کنید و اون فقط میتونه خیلی ساده وارد سایتش بشه، مطلبش رو منتشر کنه و ... اینم یه قالب نمونه وبلاگی : https://demo.pagekit.com/theme-cards
  32. 1 لایک
    سلام از طریق جدول های دیتابیس جوملا باید برید و جدولهای مربوط به افزونه مورد نظرتون رو حذف کنید، دقیق تر بگم این که از پنل مدیریت دیتابیس مثل Adminer یا phpMyAdmin به دیتابیسی که جوملاتون توی اون نصب هست برید، تمام جدول های اون دیتابیس لیست هستند اونجا که بصورت پیشوند ، کاراکتر _ و نام جدول ها موجودن ... حالا کافیه دنبال افزونه مورد نظر بگردید... مثلا: jos_komento jos_komento_users jos_komento_comments jos_komento_warning و غیره ، حالا کافیه شما این چندتا جدول رو حذف کنید، و توجه داشته باشید به جدول های دیگه کاری نداشته باشید... همیشه هم قبل از هر تغییری از وبسایتت بکاپ بگیر
  33. 1 لایک
    یکی از دلایل اصلی استفاده از php نسخه 7 بخاطر امنیت اون هست، کلا هر نرم افزاری به دو دلیل به روز رسانی میشه ، اول اضافه کردن امکانات جدید، دوم رفع عیب نسخه های قبلی و پچ کردن مشکلاتش. خب وقتی جوملا به روز میشه هم به همین دلیل هست که یا امکانات جدیدتری اضافه بشه یا اینکه مشکلاتش رفع بشه، از اونجایی که بروزرسانی کردن خود جوملا به تنهایی ضامن امنیت سایتتون نیست، شما باید بصورت دوره ای تمام افزونه هاتون که نصب هست رو باید به آخرین نسخه به روز کنید، شما بعد از نصب جوملا یک مسائل روتینی رو باید انجام بدید که من توی وبلاگم در اینمورد نوشتم و توصیه میکنم حتما رعایت کنید. خب حالا میرسیم به سوال شما، خب توسعه دهنده ها همیشه سعی دارند افزونه های خودشون رو همگام با جوملا به روزرسانی کنند و مشکلاتشون رو هم رفع کنند، با مشاهده لاگ تغییرات بروزرسانی افزونه ها از وبسایت توسعه دهنده میتونید بفهمید که این افزونه با چه نسخه ای از php و یا جوملا سازگاری داره و اگر نبود میتونید از پشتیبانیشون بپرسید... همیشه قبل از هر تغییر بزرگی توی سایتتون ازش نسخه پشتیبان تهیه کنید
  34. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما میبایست نسخه پی اچ پی سرور و نسخه های فریم ورک و سایر پلاگین ها و کتابخانه های نصب شده بروی سایتتون مورد بررسی قرار بگیره. در صورت نیاز اطلاعاتتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید بررسی میکنیم. موفق باشید و سربلند
  35. 1 لایک
    قابلیت pagination داره. تو تنظیمات ماژول قسمت Navigation Setting می تونید تنظیم کنید در زبانه effect setting هم قابلیت اسلاید خودکار که اسمش auto start هست میتونه غیر فعال بشه
  36. 1 لایک
    سلام از ماژول زیر استفاده کنید http://masoudnicksefat.ir/شاید-شما-هم-بپرسید؟/دور-زدن-تحریم-نقشه-گوگل-مپ-در-دامنه-ir-در-جوملا
  37. 1 لایک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی وقتی از web developer برای پیدا کردن کدها استفاده می کنم، آدرس کدهای مربوط به فایل css رو با نام فایل و شماره خط دقیق نشون میده. اما ظاهرا برای کدهای مربوط به فایل php اینطور نیست! یا من نمیتونم پیدا کنم؟ به عنوان مثال وقتی میخوام فیلدهای یک مطلب رو از بالای مطلب به پایین انتقال بدم، آدرس کد مربوطه رو اونطور که web developer نشون میده، نمیتونم از هیچ فایلی پیدا کنم. یعنی web developer ظاهرا کدهای چند فایل رو ترکیبی نشون میده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. (البته سوال اصلی این هست که چطور میشه مثل css، برای php هم آدرس فایل و شماره خط دقیق بدست آورد) با تشکر قبلی
  38. 1 لایک
    با سلام و خسته نباشید سوال من اینه که میشه موقع ثبت نام بجای ایمیل، شماره موبایل وارد بشه و یک کد فعال سازی برای ثبت نام کننده ارسال و پس از وارد کردن کد، مرحله ثبت نام تکمیل بشه دقیقا مثل عضویت تلگرام آیا افزونه ای برای این کار وجود داره ؟
  39. 1 لایک
    سلام من میخوام وارد بحث طراحی ui/ux بشم. راهنمایی میخواستم از کسایی که توی این بحث هستن. این که از کجا شروع کنم. چه چیزایی یاد بگیرم. چه ابزار ها و نرم افزار هایی استفاده کنم و هرچیزی که واسه این بحث نیازه. ممنون
  40. 1 لایک
    هاست شما باید اتوماتیک بک آپ گیری داشته باشن ازشون سوال کنید این موضوع را اگر ندارن پیشنهاد میکنم حتما هاستتونو تغییر بدید از شرکتهایی تهیه کنید که بک آپ گیری دوره ای اتوماتیک دارن . اگر دیتابیس شما آسیب دیده باشه و بک آپ نداشته باشید به مشکل بر میخورید . کل سایتو بیارید روی لوکال هاست راه اندازی کنید جداولی که مشکل داره از یک جوملا خام بارگذاری کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه این موضوع ریسک از بین رفع اطلاعات شما را داره
  41. 1 لایک
    راه حل بدست آمده جهت حل مشکل رو پیدا کردم امیدوارم مابقی دوستان هم بتونن استفاده کنن: برای حل این مشکل ابتدا به phpmyadmin بروید و تیبل ماژول _modules را پیدا کنید و داخل این تیبل گزینه mod_vmmenu را سرچ کنید و از قسمت published مقدار 1 را به 0 تغییر دهید موفق باشید
  42. 1 لایک
    سلام بااین کامپوننت میتونید VM excel-like manager
  43. 1 لایک
    باسلام سایتتون چک شد .شما در حال حاضر از آخرین نسخه هلیکس استفاده میکنید و این راهنمایی ای که خدمتتون ارسال شده بود برای نسخه های پایینتر هلیکس بوده؛ ورژن پی اچ پی سرور شما چند هست؟
  44. 1 لایک
    باسلام اگر قرار هست سطوح دسترسی و مدیریتی اعمال بشه پس صرفاً با یک افزونه مدیریت دانلود نمیشه این سطوح رو اعمال کرد که هرکس صرفاً به فایلهای مختص به خودش دسترسی داشته باشه. اگر فایلهاتون عمومی نیست. و اگرهم قصد دریافت پول و پرداخت رو دارید پیشنهاد من استفاده از هیکاشاپ بیزنس هست. چون این قابلیت رو داره که شما میتونید هر زمانی به پروفایل کاربر یه سری فایل و محصول رو اضافی کنید و کاملا هم سطوح دسترسی و مدیریتی روش اعمال میشه اما اگر دسترسیتون عمومی هست میتونید از افزونه های Phoca Download / JDownload استفاده کنید. البته این ها رو هم اگر بخواهید میتونید مباحث مالی و اشتراک رو درونشون پیاده کنید اما اینجا میبایست از افزونه جانبی ای مثل RS membership هم استفاده کنید تا موارد مربوط به اشتراک بندی ها رو تعریف کنید. موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک
    باسلام ببنید دوست عزیز وارد شدن به این عرصه صرفاً وابسته به تخصص شما در برنامه نویسی اینترفیس هم نیست. بهتر بگم بهتون منظور این هستش که الزاماً افرادی که برنامه نویس های ماهر در زمینه Css و Html و Bootstrap و Material و... هستند نمیتونند افرادی باشند که کارهای تمیز و شیک از آب در بیارن. چون بخش اعظم کار مربوط به ذوق و سلیقه طراح هستش. همونطور که دوستمون گفتند برای اینکه این تجربه ذهنی و چشمی به دستتون بیاد میبایست . ببینید و ببنید و ببنید... انواع سبک های خارجی و ایرانی...در تمامی حوزه ها و موضوعات. در کنار این دیدن ها؛ درک معانی و مفاهیم هارمونی در گرافیک وب ؛ میتونید از نظر برنامه نویسی UI / UX هم پیش برید. ولی به نظرم بعد هنری و ذهن خلاق یک فرد بسیار میتونه در موفقیتش تاثیر گذار باشه. چون علم برنامه نویسی رو میشه یادگرفت و آموخت اما اگر کسی اساساً ذوق و سلیقه ای نداشته باشه, هیچکاریش دیگه نمیشه کرد...
  46. 1 لایک
    توی تنظیماتش در بخش تنظیمات سبد خرید گزینه فعال کردن خرید مهمان رو داره
  47. 1 لایک
    فارسی سازیش کار خاصی نداره ، فکر نمیکنم اصلا نیاز به فارسی کردن باشه ، به هرحال اگر تمایل داشتید میتونم برات انجام بدم مورد مشابهش که رایگان هست https://extensions.joomla.org/extensions/extension/news-display/content-infos/authors-pro/
  48. 1 لایک
    باعرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز در این ویدئو نحوه درج ویدئو آپارات در جوملا آموزش داده شده البته این آموزش قابل استفاده برای سایر شبکه های اشتراک گذاری ویدئو مثل یوتیوب یا vimo هم هست نکته ای که بایست عرض کنم این هست که مزایای زیادی داره درج ویدئوها در آپارات و نهایتا درج در وب سایت که از اونها میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم: افزایش مستقیم سئو کاهش استفاده از پهنای باند وب سایت سرعت اجرای مناسب البته این کار بسیار ساده هست اما چون دیدم بعضی از دوستان با این موضوع مشکل داشتند این آموزش رو منتشر کردم امیدوارم مفید واقع بشه جهت نمایش و دانلود ویدئو (در آپارات) کلیک کنید! موفق باشید
  49. 1 لایک
    باسلام من تصور نمیکنم چیزی که مدنظرتون هست صرفاً قالب سایت بالا باشه؟ به نظرم سناریو و عملکرد سایت رو میخواهید پیاده سازی کنید درسته؟ خوده قالب ساختار پیچده و سنگینی نداره... میتونید از قالبهای آماده استفاده کنید و رنگ بندیش رو با همین رنگ ها ست کنید. و یا با فریم ورک helix طراحی قالبش رو خودتون از صفر استارت کنید. اما اگر میخواهید سناریوش رو پیاده کنید .چیزی که بنده سرسری نگاه کردم پروفایل گسترده ای هر فرد... میبایست از افزونه های پروفایل ساز استفاده کنید. موفق باشید و سربلند
  50. 1 لایک
    باسلام فایل زیر رو باز کنید http://hotel-shop.ir/templates/rt_chimera/css-compiled/bootstrap.css دنبال تگ img باشید و مقادیرش رو به بصورت زیر تغییر بدید img { width: 50%; height: auto; vertical-align: middle; border: 0; -ms-interpolation-mode: bicubic;} موفق و سربلند باشید