راهبران

  1. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      78

    • تعداد ارسال ها

      837


  2. سینما

    سینما

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      9

    • تعداد ارسال ها

      115


  3. comtel

    comtel

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      22


  4. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      473



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 30/06/1 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    ارتباط به کلود نداره هاست مورد داره به دامنه هم ارتباط نداره
  2. 2 لایک
    درود این لینک بسته نصب زبان کردی هستش. https://uploadb.me/k24ilpygxbi7/ku-SO_joomla_lang_full_3.10.11v2.zip.html // توضیح اینکه : من با توجه به گفته های دوستان، همه ی فایلها رو ترجمه نکردم چون گفتند نیازی نیست، فقط چندتا فایل اصلی هست که ترجمه شده . امیدوارم درست باشه برای من که کار میکنه
  3. 1 لایک
    خیلی ممنون. و ممنون از سایت خوب و آموزشهای خوبتون
  4. 1 لایک
    سلام مطلب تغییر مسیر جوملا می تونه کمکت کنه
  5. 1 لایک
    عالی....درست شد. ممنونم...یک دنیا
  6. 1 لایک
    در مورد خط نارنجی زیر تیتر، اون هم حاشیه خارجی هست که سمت راست افتاده. خط 4216 به این شکل ویرایش بشه .entry-header h1, .entry-header h2 { margin: 0; line-height: 1.2; width: auto; padding-left: 30px; box-shadow: inset 0 -1px 0 #ddd; display: table; word-wrap: break-word; } و خط 4226 به این شکل ویرایش بشه .entry-header h1:after, .entry-header h2:after { clear: both; display: block; float: left; content: ""; position: relative; height: 2px; width: 70%; margin: 10px 0 0 30%; border-radius: 2px; padding: 0; } آخرش هم کنترل اف 5 بزنید تا کش مرورگر پاک و تغییرات اعمال بشه.
  7. 1 لایک
    چپ به راست نیست. هر عنصری در HTML نسبت به خط بُردار ( به انگلیسی border )، یک حاشیه داخلی ( به انگلیسی padding )و یک حاشیه خارجی ( به انگلیسی margin) داره. در مورد قسمتی که اشاره کردین صرفا یک حاشیه داخلی 30 پیکسلی سمت راستش افتاده که باید حذف کنید. اگر css اون خط رو چک کنید متوجه می شین. حتما css تون رو قوی کنید. آشنایی با HTML و CSS برای مدیران سایت از نون شب واجب تره (قال خودم ).
  8. 1 لایک
    سلام خط 4216 فایل css کد padding-right: 30px; رو پاک کنید.
  9. 1 لایک
    به نظرم صورت مسئله رو پاک کن. بیار روی لوکال نصب کن و دوباره منتقل کن روی هاست. به نظرم پیدا کردن مشکل بیشتر از این کار وقت ببره.
  10. 1 لایک
    سلام تو خط 45 فایل bootstrap-rtl.min.css این کد هست. p { margin-top: 0; margin-bottom: 1rem; } توخط 95 فایل custom.css این کد هست که داره کد بالایی رو باطل می کنه: p { margin-top: 0; margin-bottom: .5rem; } کاری که باید بکنی اینه که کلا کد دومی رو پاک کنی.
  11. 1 لایک
    منم اولش اومدم تو این انجمن مثل خودت بودم. بزرگان واساتیدی که الان نیستن بهم کمک کردن و رشد کردم. انشالله شما هم رشد کنید و هر روز کارتون رونق داشته باشه.
  12. 1 لایک
    آقا دستت درد نکنه.یک دنیا ممنونم.درست شد. شما یه فرشته این تو این 2-3 سال اخیر خیلی کمکم کردین و خیلی چیزا بهم یاد دادین....همیشه خوشبخت و سلامت باشین
  13. 1 لایک
    روی لوکال تست کن. یا افزونه رو از جای دیگه تهیه کن.
  14. 1 لایک
    خط 311 فایل css به این شکل ویرایش بشه. ol.breadcrumb > li .breadcrumb_divider { padding: 0 6px; vertical-align: middle; color: #ccc; transform: rotateX(180deg); display: inline-block; }
  15. 1 لایک
    سلام اگر صرفا گفته باید اینماد داشته باشی لینک اینمادت رو بده. اگر گفته باید تو سایت بزنی مجبوری موقت بزنی، ولی بعدا برش دار. توصیه می کنم ای نماد رو بذاری تو سایت. اعتماد کاربر بیشتر میشه.
  16. 1 لایک
    یه پلاگین هست که غیر فعال کنی دیگه چیزی نمیگه
  17. 1 لایک
  18. 1 لایک
  19. 1 لایک
    سلام جوملا بطور پیشفرض کش روی محتوا نداره. گاهی فایل css و js رو کوتاه مدت کش می کنه که اونهم با کلید ترکیبی ctrl+F5 پاک میشه. باید علت کش شدن رو پیدا کنی. ممکنه یکی از این موارد باشه: 1- تنظیمات کلی جوملا 2- فایل htacceess 3- وجود پلاگین هایی که فایل ها رو minify می کنن. 4- تنظیمات هاست و سایر موارد
  20. 1 لایک
    سلام عکس ها رو نشون نمیده. ولی می تونی از dj media tools استفاده کنی.
  21. 1 لایک
    باید از transform و translate استفاده کنی
  22. 1 لایک
    سلام مربوط به css نیست ولی می تونی با css بچرخونیش. قبلش توتنظیمات ماژولت نگاه کن ببین قسمتی برای تغییر جداکننده داره یا نه. اگر نداشت با css بچرخون.
  23. 1 لایک
    سلام دست شون نزن. اونها از سمت هاست ایجاد شدن و کاربر به هیچ عنوان بهشون دسترسی نداره.
  24. 1 لایک
    مختصرش اینه که یه عنصری خارج از چهارچوب نمایشگر موبایل داره نمایش داده میشه. اون عنصر رو باید پیدا کنی و بهش استایل درست بدی. بگر و پیداش کن
  25. 1 لایک
    سلام لینک صفحه مورد نظر رو بده ببینم
  26. 1 لایک
    ممنون.افزونه کومنتو تو فال ترجمه اش اصلا لغت Bulk Action رو نداره ولی تو تنظیمات بخش کاربریش تو سایت این واژه هست...نمیدونم چرا تو بخش ترجمش نزاشتنش... ممنونم از راهنمایی خوبتون..این روش خیلی کاربردیه مرسی...
  27. 1 لایک
    تو پوشه language ببین فایل ini فارسی افزونه کومنتو وجود داره یا نه. 2 تا احتمال هست: 1- با فرض اینکه فایل ini فارسی افزونه کومنتو وجود داشته باشه، باید کار کنه مگر اینکه چند جا عبارت Bulk Action باشه و در جای اشتباه ترجمه کرده باشی. 2- با فرض اینکه این فایل وجود نداشته باشه، تا حالا تست نکردم که اگر افزونه ای فایل ترجمه فارسی نداشته باشه این روش کار می کنه یا نه. چون این روش برای بازنویسی ترجمه هست و از لحاظ منطقی اگر فایل ترجمه ای وجود نداشته باشه، چیزی برای بازنویسی هم وجود نداره.
  28. 1 لایک
    سلام فعلا این مطلب ترجمه افزونه های جوملا رو ببین. اگر نتونستی بر اساس توضیحات این مقاله کاری کنی تا فردا شب یه ویدئو درست می کنم. ولی فکر کنم کارت رو راه بندازه
  29. 1 لایک
    سلام اگر پیدا نکردی می تونم برات بنویسیم. تو خصوصی پیام بده
  30. 1 لایک
    پایئینی لالایی رو باطل می کنه.
  31. 1 لایک
    زبان و بخش رو انتخاب می کنی. روی دکمه جدید می زنی در بخش جستجوی متنی که می خواهید تغییر دهید فیلد جستجو برای روی متغیر باشه و عبارتی که میخوای تغییر ترجمه بدی تو فیلد بالاییش جستجو کن. تو نتیجه جستجو روش کلیک کنی به بخش ایجاد یک لغت جدید کپی میشه. ترجمه جدید رو وارد و ذخیره کن
  32. 1 لایک
    دیگه از اینجا به بعدش رو یا باید بری کدنویسی قالب جوملا رو درست حسابی یاد بگیری یا هزینه کنی برات انجام بدن.
  33. 1 لایک
    توی جوملا 3 از فریم وورک بوت استراپ 3 استفاده می کنه و عرض محتوا همین مقدار هست. توی جوملا 4 از بوت استراپ 5 استفاده کرده و این مقدار بیشتره.
  34. 1 لایک
    سلام تو سیستم > نادیده گرفتن زبان می تونی انجام بدی. من خودم خیلی استفاده می کنم. یکی از بهترین قابلیت های جوملاست.
  35. 1 لایک
    اگر طبق اموزش پیش میری احتمالا ادرس دهی اشتباه هست ، یک چک بکن اگر خواستی دسترسی بده ، چون من قبلا من روی قالب flex فونت سفارشی به راحتی اضافه کردم
  36. 1 لایک
    منظورم از کامنت کردن این بود که ابتدا و انتهای کد /* و */ رو اضافه کنی. به این شکل: /* .login-wrapper .fieldset_name .control-label label, .registration-wrapper .fieldset_name .control-label label, .reset-wrapper .fieldset_name .control-label label, .remind-wrapper .fieldset_name .control-label label { display: none; } */ کلی از دستت خندیدم.
  37. 1 لایک
    تو inspect تو زبانه network می تونی تمام فایل ها و منابعی که دارن بارگذاری میشن رو ببینی. اون جا دنبالشون بگرد.
  38. 1 لایک
    در این مورد خاص، راهی نداره. کار درست رو انجام دادی
  39. 1 لایک
    خیلی خیلی از لطف تون ممنونم. درست شد.
  40. 1 لایک
    روال کار اینه: اول دوتا فونت فامیلی یکان و تیتر رو ایجاد می کنی. کدهای زیر همین کارو انجام میده: @font-face { font-family: "Yekan"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/Yekan.woff2") format("woff2"); } @font-face { font-family: "titr"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/BTitr.woff2") format("woff2"); } اسم و فرمت فونت ها باید درست باشه و داخل پوشه فونت ها موجود باشه. بعد میای به کل سایت بااین کد این فونت فیس رو میدی :root { --bs-font-sans-serif: Yekan; } قدم بعدی اینه که به تگ های عنوان این فونت فیس رو بدی h1,.h1, h2,.h2, h3,.h3, h4,.h4, h5,.h5, h6,.h6 { font-family:titr; } من این کد ها رو ندیدم باشه.
  41. 1 لایک
    خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون جناب.
  42. 1 لایک
    سلام @font-face { font-family: "Yekan"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/Yekan.woff2") format("woff2"); } @font-face { font-family: "titr"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/B Titr.woff2") format("woff2"); } :root { --bs-font-sans-serif: Yekan; } h1,.h1, h2,.h2, h3,.h3, h4,.h4, h5,.h5, h6,.h6 { font-family:titr; } .entry-header h1 a, .entry-header h2 a { text-decoration: none; } body.rtl .entry-header h2 { font-size: .95em !important; } body.rtl .entry-header h1 { font-size: 1.3em !important; } جایی که فونت فیس titr رو اضافه کردم اسم فایلت رو نمی دونم و حدسی اسم فونت رو نوشتم. خودت ویرایش کن. در انتها توصیه می کنم حتما css رو از سایت w3schools یاد بگیری. خیلی به کار میاد. اگر بعدا هم بخوای کدنویسی قالب جوملا رو یاد بگیری خیلی کمکت می کنه. طراحی قالب جوملا از ووردپرس خیلی راحت تره.
  43. 1 لایک
    سلام از line-height استفاده کن. مستنداتش. لینک مستندات ادیتور فایل سی پنل اصلا پیشرفته نیست. بهش توجه نکن. تو یه ادیتور کد مثل visual studio code ببین. اگر اونجا مشکل داشته باشه درسته. کاملا سلیقه ای هست. یکی برزگ دوست داره و یکی کوچیک. نمیشه سایز خاصی گفت. ولی مسلما از متن معمولی باید بزرگتر باشه. ما 6 رقع head line داریم که با h1 تا h6 مشخص میشن. متنی که داخل h1 هست بزرگترین سایز و متنی که داخل h6 هست کوچیک ترین سایز ( معمولا هم اندازه متن معمولی در تگ p ) در نظر گرفته میشه.
  44. 1 لایک
    سلام از تگ های a استایل دهی text-decoration را unset کنید a { text-decoration: unset !important; }
  45. 1 لایک
    کلا قالب آماده ها همیشه این دنگ و فنگ ها رو دارن. برای همین همیشه خودم قالب از صفر می نویسم. هم بهینه تره و هم راحت تر میشه ویرایشش کرد. مستندات قالب رو بخون. فکر می کنم بشه این کد ها رو تو یه فایل css دیگه ریخت و آپلود کرد. معمولا چنین امکانی می ذارن. ممکنه user.css یا custom.css باشه. برای فونت تیتر ها هم این کد رو بزن .entry-header h1 a, .entry-header h2 a { text-decoration: none; } body.rtl .entry-header h2 { font-size: 1.5em !important; }
  46. 1 لایک
    در ابتدای این فایل: https://cinemaengineer.com/templates/flex/css/template.css این کد رو کپی کن: @font-face { font-family: "FONTNAME"; font-style: normal; font-weight: normal; src: local("☺️"), url("../fonts/FONTNAME.woff2") format("woff2"); } :root { --bs-font-sans-serif: FONTNAME; } بجای کلمه FONTNAME اسم فونت رو بنویس. سعی کن پسوند فونت woff2 باشه. اگر نبود، داخل کد، پسوند فونت رو هم ویرایش کن. فونت حتما باید تو پوشه fonts قالب وجود داشته باشه.
  47. 1 لایک
    خیلی ممنون ازتون.لطف کردید
  48. 1 لایک
    سلام این مشکل تو نسخه بعدی هیکاشاپ رفع میشه. فعلا برو تو این مسیر: /administrator/components/com_hikashop/helpers/tags.php این خط رو پیدا کن. return $fieldTag->input; و این رو جایگزین که if(method_exists($fieldTag, 'setDatabase')) { $db = JFactory::getDBO(); $fieldTag->setDatabase($db); } مرجع: انجمن هیکاشاپ
  49. 1 لایک
    سلام موردی که باعث مشکل تو فروش محصولات دانلودی تو هیکاشاپ شده چی بوده که این رو میگی؟ ممنون میشم به اشتراک بذاری.
  50. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3: