ابوالفضل طالبی

ساختار پیشفرض فارسی سازی افزونه ها در انجمن جوملای ایران :: دوستان مترجم

8 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

از انجایی که دوستان گرامی که کار ترجمه یا معرفی افزونه های جوملا را انجام میدهند عنوان میکنند که یک ساختار مشخص برای ترجمه افزونه های منتشر شده در انجمن جوملای ایران تهیه شود لذا موارد زیر را برای تهیه یک ساختار مشخص و منظم خدمت بزرگواران عنوان میکنم.از این پس کلیه افرونه های ترجمه شده و معرفی شده قبلی و بعدی در بخش دانلود سایت به ادرس Index of /download با نام مترجم افزونه منتشر خواهد شد.

در خصوص بسته گرافیکی افزونه ها:

اولین مورد در خصوص افزونه های ترجمه شده ، تهیه یک box گرافیکی از افزونه است.برای اینکار نرم افزار true box shot را استفاده کنید که زیر لینک آن را قرار داده ام:

دانلود نرم افزار True Box Shot از آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

پس از نصب نرم افزار به راحتی میتوانید جعبه سه بعدی از افزونه ترجمه شده خود بسازید.در این نرم افزار شما برای ساخت جعبه سه بعدی نیاز به 2 تصویر دارید

  1. تصویر روی جعبه
  2. تصویر پهلو یا کناری جعبه

تصویر روی جعبه به شکل زیر است و به صورت لایه باز هم میتوانید از این لینک دریافت کنید (دریافت فایل لایه باز)

[ATTACH=CONFIG]860[/ATTACH]

تصویر کنار یا پهلویی هم به شکل زیر است:

[ATTACH=CONFIG]861[/ATTACH]

ابعادی که برای جعبه در هنگام خروجی گرفتن باید تنظیم نمایید :

  • عرض: 250 پیکسل
  • ارتفاع : 300 پیکسل

در خصوص ترجمه افزونه ها:

پس از تهیه جعبه نوبت به خود افزونه میرسد.

میدانیم که در فایل xml افزونه ها قسمتی با نام Description وجود دارد که توضیحاتی در خصوص افزونه در آن قرار میگیرد .مترجمین افزونه ها برای یکسان ساختن قسمت توضیحات یا همان Description میتوانند از الگوی زیر استفاده کنند.کافیست که عبارات را با توجه به نوع افزونه و نام خود تغییر دهند:

<![CDATA[
<div style="background:#f0f7ff; font-family:Tahoma, Geneva,  sans-serif; border:1px solid #c5e2ff; color:#107df6; font-size:11px;  line-height:20px; padding-top:3px; padding:5px 14px;  -webkit-border-radius:8px; -moz-border-radius:8px; border-radius:8px;  text-align:right">
 <p>کامپوننت k2 فارسی شده توسط ..... </p>
 <p><a href="http://joomlaforum.ir" target="_blank"  ><strong>انجمن جوملای ایران - مرکز پشتیبانی و آموزش جوملا در  ایران</strong></a></p>
 <p><a href="http://joomlaforum.ir/download" target="_blank"  ><strong>بخش دانلود انجمن جوملای  ایران</strong></a></p>
 <p><a href="http://jupload.ir" target="_blank"  ><strong>آپلود سنتر انجمن جوملای  ایران</strong></a></p>
</div>
]]>

ویرایش شده در توسط reza jafari

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow خیلی عالی شده

عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی مثل همیشه :thanks::thanks::thanks::a2d3::a2d3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow خیلی عالی شده

عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی مثل همیشه :thanks::thanks::thanks::a2d3::a2d3:

چه عکسی ترکنوندی استاد

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام ببخشید من یه سایت سه زبانه میخوام طراحی کنم.میشه کمکم کنید که چطور این کار رو انجام بدم؟؟ من اول یه پوشه درست کردم و داخل اون پوشه , سه پوشه ی دیگه قرار دادم و در هر کدوم از پوشه ها جوملا رو نصب کردم .و تو هر جوملا زبان مربوطه رو نصب کردم ولی افزونه ها و یا منویی که طراحی کردم هیچ کدوم عربی نشدن و همه فارسی موندن چکار باید بکنم؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

ببینید توی نسخه های فبلی جوملا یعنی 1.5 به اینصورت انجام میشد. هر چند که برای اون نسخه هم افزونه های خاصش بود. ولی از نسحه 2.5 به بعد این امکان به جوملا اضافه شده که بتونید چنین سایت هایی را با یک پنل مدیریت و کامل بسازید.

از آموزش زیر استفاده کنید

چند سوال درباره سایت دو زبانه جوملا 2.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
ببینید توی نسخه های فبلی جوملا یعنی 1.5 به اینصورت انجام میشد. هر چند که برای اون نسخه هم افزونه های خاصش بود. ولی از نسحه 2.5 به بعد این امکان به جوملا اضافه شده که بتونید چنین سایت هایی را با یک پنل مدیریت و کامل بسازید.

از آموزش زیر استفاده کنید

چند سوال درباره سایت دو زبانه جوملا 2.5

ممنون از پاسختون.بله قبلا این آموزش رو دیدم .ولی تصاویر دیده نمیشن... و برای انتساب لینک ها در صفحه اینترو چکار باید بکنم؟ صفحه ی اینترو ی من سه زبان یه صورت لینک داره که باید با کلیک روی هر کدام زبان انتخاب شده بیآد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

ورود شما را خوش آمد عرض میکنم

اگر مراحل ایجاد زبان های دوم و سوم را به درستی انجام داده باشید به ظور مثال برای زبان انگلیسی ادرس اینظور خواهد بود . http://your-doman/en همین رو تو html اینترو وارد کنید

اگر نتوستین دسترسی را خصوصی ارسال کنید یک نمونه برایتان انجام دهم

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

ورود شما را خوش آمد عرض میکنم

اگر مراحل ایجاد زبان های دوم و سوم را به درستی انجام داده باشید به ظور مثال برای زبان انگلیسی ادرس اینظور خواهد بود . http://your-doman/en همین رو تو html اینترو وارد کنید

اگر نتوستین دسترسی را خصوصی ارسال کنید یک نمونه برایتان انجام دهم

سلام متشکرم.

راستش من فعلا تو این کاری که انجام دادم موندم که روال کار درست بوده یا نه ؟ افزونه ای برای اینکار وجود نداره ؟؟ عجله هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید...

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری