sasanbaneh

مشکلات و سوالات عمومی پیرامون قالب های وارپ ( یوتم )

181 پست در این موضوع

سلام من توی تم نانو3 یوتم هر ایدی که توی تم انجام می دم برای همه چیز از نظر فونت سایز و .... سیو می کنم اتوماتیک ریست می کنه بعد چند دقیقه بحالت اولیه بر می گرده؟ چی کار کنم

کش قالب رو خالی کنید دوباره تست بزنید . برای این کار پلاگینهایی هم تو انجمن موجوده

Share this post


Link to post
Share on other sites
درود

از این آموزش استفاده کنید ( البته فیلمش هم تو انجمن هست ) . برای فیکس کردن هم position:fixed استفاده کنید

ببخشید از کدوم آموزش استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟

من فیلمشو گشتم ولی پیدا نکردم

ممنون میشم لینک بدین

Share this post


Link to post
Share on other sites

قالب هاب وارپ يا همين يونم شامل چه نوع قال هايي ميشه با ذكر نمونش اگر امكانش هست.

با تشكر

Sent from my iPod Tauch using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

قالب هایی که با yoo شروع میشن مثلا yoo-balance

این قالبها از فریم ورک خاصی به نام warp استفاده میکنند که این تاپیک برای رفع ایراد اینگونه قالبهاست

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من میخواستم قالب جوملا (Leather)رو نصب کنم ولی به علت ظرفیت حجم بالا نمیتوانم در جوملا ،بارگذاری فایل کنم به عبارتی بعد از 15دقیقه قطع میشود و از کنترل پنل خارج میشود. لطفا راهنماییم کنید چطوری این قالب رو نصب کنم.در ضمن از روش نصب از پوشه و نصب از آدرس وب هم رفتم نشدو

لطفا راهنماییم کنید.

در ضمن فکر کنم این قالب ،کودیک استارت باشه ولیمن نمیدونم چطوری باید تو جوملا بعنوان قالب نصبش کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites
بسته های نصبی را باید مثل خود جوملا نصب کنید.

میشه بفرمایید چطوری یعنی من الان کجای هاست باید export کنم فایل زیپ رو و بعدش اجراش کنم تا نصب شه؟ ممنون میشم کمکم کنید.

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
میشه بفرمایید چطوری یعنی من الان کجای هاست باید export کنم فایل زیپ رو و بعدش اجراش کنم تا نصب شه؟ ممنون میشم کمکم کنید.

با تشکر

منتظر جوابتون هستم تا بتونم نصبش کنم برام مهمه لطفا راهنماییم کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم سوالم تکراری نباشه. من قالب مزایا رو ز سایت پی سی تمپلیت خریداری کردم و روی دامین pinion نصب کردم. دو تا مشکل دارم باهاش یکی این که مدام پنجره popup پیوندها رو باز می کنه. مخصوصا وقتی تو مدیریت تو تنظیمات قالب هستم و همین طور وقتی یکی از مطالب رو باز می کنم توی صفحه اصلی سایت کمتر مشکل داره. مشکلمو توی انجمن همسایه گفتم گفتن که مشکل از اینه که قالب نال شده. من سر در نیاوردم گقتن مربوز به کدهای base64 میشه. توی فایل های قالب جستجو کردم و یه تعدادی این کد رو پیدا کردم با نوت پد++ ولی نمیدونم کدومو پاک کنم اون سایت دیکودر هم خیلی جالب نشون نمیده دیکد ها رو. ممنون میشم کمک کنید واقعا مشکل بزرگیه.

مشکل دیگه این که قالب روی کروم خوب بالا نمیاد و منوها و انیمیشن ها ناقصن.

بازم ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
توی پشتیبانی p30template مطرح کنید

سلام

ببخشید مطرح کردم میگن مشکل از منوهاست این متنشون

در منوها را بررسی بفرمایید از ماژولی برای نمایش فیلم استفاده شده یا خیر امکان دارد یوتوب در حال اجرا در سایت باشد

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم سوالم تکراری نباشه. من قالب مزایا رو ز سایت پی سی تمپلیت خریداری کردم و روی دامین pinion نصب کردم. دو تا مشکل دارم باهاش یکی این که مدام پنجره popup پیوندها رو باز می کنه. مخصوصا وقتی تو مدیریت تو تنظیمات قالب هستم و همین طور وقتی یکی از مطالب رو باز می کنم توی صفحه اصلی سایت کمتر مشکل داره. مشکلمو توی انجمن همسایه گفتم گفتن که مشکل از اینه که قالب نال شده. من سر در نیاوردم گقتن مربوز به کدهای base64 میشه. توی فایل های قالب جستجو کردم و یه تعدادی این کد رو پیدا کردم با نوت پد++ ولی نمیدونم کدومو پاک کنم اون سایت دیکودر هم خیلی جالب نشون نمیده دیکد ها رو. ممنون میشم کمک کنید واقعا مشکل بزرگیه.

مشکل دیگه این که قالب روی کروم خوب بالا نمیاد و منوها و انیمیشن ها ناقصن.

بازم ممنون

درود

تا اونجیی که من میدونم p30temp قالب نال ارائه نمیده . اینکه لینک پیوندها باز میشه توی همون مدیریت قالب ببینید شبکه های اجتماعی خاموش باشه ( بعضی وقتها منوی مدیریت که فارسی میشه جای بله و خیر ها برعکسه . در دو حال بله و خیر تستش کنید )

توی مدیریت ماژول هاتون هم ببینید اگه ماژولی مربوط به شبکه های اجتماعی وجود داره غیر فعالش کنید مجدد تست بزنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
درود

تا اونجیی که من میدونم p30temp قالب نال ارائه نمیده . اینکه لینک پیوندها باز میشه توی همون مدیریت قالب ببینید شبکه های اجتماعی خاموش باشه ( بعضی وقتها منوی مدیریت که فارسی میشه جای بله و خیر ها برعکسه . در دو حال بله و خیر تستش کنید )

توی مدیریت ماژول هاتون هم ببینید اگه ماژولی مربوط به شبکه های اجتماعی وجود داره غیر فعالش کنید مجدد تست بزنید

ممنون از پااسختون. اگر سایت رو دیده باشید pinion.ir هیچ جاش چیزی از صفحات اجتماعی نیست. منوی تنظیمات قالب هم انگلیسیه و کلا خاموش کردم صفحات اجتماعی رو. توی ماژول ها هم چیزی پیدا نمی کنم. سوال دیگه اینه که چرا من سایتای دیگه می بینم که به راحتی لینک امتیاز دهی یا منتشر کردن شبکه های اجتماعی رو دارن (مخصوصا انگلیسی زبان ها) ولی این پنجره باز نمی شه؟

بازم ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام دوستان خسته نباشید امیدوارم سوالم تکراری نباشه. من قالب مزایا رو ز سایت پی سی تمپلیت خریداری کردم و روی دامین pinion نصب کردم. دو تا مشکل دارم باهاش یکی این که مدام پنجره popup پیوندها رو باز می کنه. مخصوصا وقتی تو مدیریت تو تنظیمات قالب هستم و همین طور وقتی یکی از مطالب رو باز می کنم توی صفحه اصلی سایت کمتر مشکل داره. مشکلمو توی انجمن همسایه گفتم گفتن که مشکل از اینه که قالب نال شده. من سر در نیاوردم گقتن مربوز به کدهای base64 میشه. توی فایل های قالب جستجو کردم و یه تعدادی این کد رو پیدا کردم با نوت پد++ ولی نمیدونم کدومو پاک کنم اون سایت دیکودر هم خیلی جالب نشون نمیده دیکد ها رو. ممنون میشم کمک کنید واقعا مشکل بزرگیه.

مشکل دیگه این که قالب روی کروم خوب بالا نمیاد و منوها و انیمیشن ها ناقصن.

بازم ممنون

این باز شدن پاپ آپ پیوند ها ربطی به نال شده بودن قالب نداره. این یه مشکل شایعه. روی مرورگرتون یه pop up blocker نصب کنید از شر این صفحه راحت بشید. اصلا ربطی به جوملا هم نداره خیلی وقتا بی دلیل این پاپ آپ در سایت های دیگه هم باز میشه.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ممنون از پااسختون. اگر سایت رو دیده باشید pinion.ir هیچ جاش چیزی از صفحات اجتماعی نیست. منوی تنظیمات قالب هم انگلیسیه و کلا خاموش کردم صفحات اجتماعی رو. توی ماژول ها هم چیزی پیدا نمی کنم. سوال دیگه اینه که چرا من سایتای دیگه می بینم که به راحتی لینک امتیاز دهی یا منتشر کردن شبکه های اجتماعی رو دارن (مخصوصا انگلیسی زبان ها) ولی این پنجره باز نمی شه؟

بازم ممنون

اولا اینکه در سیستم من که صفحه ی پیوند ها باز نشد

دوما شبکه های اجتماعی شما فعاله . هم فیسبوک . هم توییتر و هم گوکل +. (سورسش توی سایتتون موجوده. مخصوصا جاوااسکریپت ها که گاهی اوقات به خاطر اونهاست )

ضمنا کدهایی که برای شبکه های اجتماعی ارائه میشه متفاوت هست. دلیل اینکه در برخی سایت ها بدون مشکل باز میشن هم هیمنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

اولا اینکه در سیستم من که صفحه ی پیوند ها باز نشد

دوما شبکه های اجتماعی شما فعاله . هم فیسبوک . هم توییتر و هم گوکل +. (سورسش توی سایتتون موجوده. مخصوصا جاوااسکریپت ها که گاهی اوقات به خاطر اونهاست )

ضمنا کدهایی که برای شبکه های اجتماعی ارائه میشه متفاوت هست. دلیل اینکه در برخی سایت ها بدون مشکل باز میشن هم هیمنه

سلام

ممنون بابت پاسختون. آخه من تو کل تنظیمات خاموش کردم اینا رو. چجوری حالا حل میشه مشکل؟ الته به پشتیبانی دادم دسترسی رو که بررسی کنن ایشالا که حل کنن. دوستان مشکل حل شد با تشکر از پشتیبانی p30template

ولی خب برای اطلاع خودم اگر بخوام بعدا صفحات اجتماعی و امتیاز دهی و شیر کردن مطالب در اونها رو منتشر کنم از کجا چه کدهایی بگیرم که مشکل نداشته باشه؟ ممنون. در ضمن اون مشکل کروم رو نمیشه کاری کرد؟

ویرایش شده در توسط SILENCE

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

ممنون بابت پاسختون. آخه من تو کل تنظیمات خاموش کردم اینا رو. چجوری حالا حل میشه مشکل؟ الته به پشتیبانی دادم دسترسی رو که بررسی کنن ایشالا که حل کنن. دوستان مشکل حل شد با تشکر از پشتیبانی p30template

ولی خب برای اطلاع خودم اگر بخوام بعدا صفحات اجتماعی و امتیاز دهی و شیر کردن مطالب در اونها رو منتشر کنم از کجا چه کدهایی بگیرم که مشکل نداشته باشه؟ ممنون. در ضمن اون مشکل کروم رو نمیشه کاری کرد؟

شبکه های اجتماعی یا از طریق قالب فعال میشن یا ماژول و یا پلاگین

توی سایت شما قالب شبکه های اجتماعی رو فعال میکنه. پس باید از طریق مدیریت قالب غیرفعال بشن

وقتی غیرفعال کردین یک بار کش یا همون ذخیره ساز جوملا رو از منوی سایت ->تعمیر سایت در مدیریت جوملا خالی میکنید.

در گوگل کروم هم بررسی شد مشکلی نداره

کدهای شبکه های اجتماعی هم توی سایتتون نیست و دیگه نباید مشکل سایت پیوندها رو داشته باشید

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

من از قالب square شرکت یوتم استفاده میکنم

من میخوام منویی را در موقعیت toolbar-l قرار دهم ( یعنی قرار دادم)

میخوام ul این منو از کلاس ul منو اصلی بهره ببره یعنی (uk-navbar-nav )

ولی نمیدونم چطور اینکار را بکنم

میشه راهنمایی کنید

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام دوستان

من از قالب square شرکت یوتم استفاده میکنم

من میخوام منویی را در موقعیت toolbar-l قرار دهم ( یعنی قرار دادم)

میخوام ul این منو از کلاس ul منو اصلی بهره ببره یعنی (uk-navbar-nav )

ولی نمیدونم چطور اینکار را بکنم

میشه راهنمایی کنید

ممنون

در وارپ 7 تعریف جهت منو ( اینکه عمودی باشه یا افقی ) دشوار شده. به طوری که منو رو در هر موقعیت به جز موقعیت menu قرار بدیم بصورت عمودی نشون میده و با کلاس ماژول نمیشه افقیش کرد.

یه زمانی خودم هم چنین مشکلی داشتم و به یه جاهایی رسیده بودم اما صورت مسئله رو تغییر دادم. یعنی نیاز به منوی افقی رو تغییر دادم به نیازی که قابل رفع باشه

چیزی که من اون زمان فهمیدم این بود که باید موقعیت رو در فایل layouts/widget.php در پوشه ی قالب برای منوهای افقی تنظیم کرد.

زیاد روش وقت نذاشتم که دقیق راه حل رو پیداکنم و متاسفانه خود یوتم هم جواب قطعی برای این موضوع نداده.

اما سعی میکنم فردا روی این مسئله وقت بذارم و راه حل مشکل رو پیدا کنم. چون فکر میکنم خودم هم بهش نیاز پیدا کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

روزه و نماز هاتون قبول درگاه حق

عرضم به خدمت شما مشکل من افقی و عمودی بودن نیست و منویی که قرار دادم خودش افقی هستش

مشکل من زیبا کردنشه

برای درک بیشتر آدرس سایت + دسترسی رو براتون میفرستم

نگاه کنید بیشتر متوجه میشید

البته چندتا عکس هم میذارم در اینجا تا سایر کاربران بدونن مشکل چیه و تاپیک کاملا مفهوم باشه برای همه

http://upload7.ir/imgs/2014-07/56896853798108847730.png

http://upload7.ir/imgs/2014-07/39369893363418768963.png

http://upload7.ir/imgs/2014-07/14268095192802972641.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

راه حل باز هم درون فایل widget.php هست.به خطوط 52 تا 57 این فایل دقت کنید :

	} else if (in_array($widget->position, array('[color="#008000"]menu[/color]'))) {
	$renderer = '[color="#FF0000"]navbar[/color]';
	$widget->nav_settings["modifier"] = "[color="#FF0000"]uk-hidden-small[/color]";
} else if (in_array($widget->position, array('[color="#008000"]toolbar-l[/color]', 'toolbar-r', 'footer'))) {
	$renderer = '[color="#FF0000"]subnav[/color]';
	$widget->nav_settings["modifier"] = "[color="#FF0000"]uk-subnav-line[/color]";

احتمالا دیگه فهمیدید که راه حل مشکل چیه. ولی برای این که دچار مشکل نشید بیشتر توضیح میدم.

ببینید در اون کد ها گفته اگر ماژول در موقیت menu قرار گرفت کلاس uk-navbar-nav و uk-hidden-small بگیرد ولی اگر در سه موقیت نوار ابزار چپ ، راست و پاورقی قرار گرفت uk-subnav و uk-subnav-line بگیره.

خوب ما باید موقعیت نوار ابزار چپ (toolbar-l) را از گروه دوم خارج کنیم و با موقعیت منو هم گروه کنیم.

تغییرات رو احاظ کنید باز اگر مشکلی بود مطرح کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

من میخوام ی قالب خریداری شده با فریم ورک وارپ رو ادیت کنم.

ولی میخوام بدونم که این فریم ورک محیط کاربری و مدیریت داره ؟؟

یا اینکه باید کد ها رو از داخل فایل ها ادیت کرد؟؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری