ارسال شده در آبان 92 با سلام و عرض ادب من از کامپوننت آر اس ممبرشیت استفاده می کنم . حالا می خوام خدمت دیگه ای به مشترکینم ارائه بدم . البته فقط به بخشی از مشترکین من 3 نوع خدمات در سایت دارم که هر کدوم یه قیمتی داره . مثلا " 1000 تومن ، 2000 تومن و 3000 تومن " حالا یه افزونه ای می خوام که مشترکینی که هزینه 3000 تومن رو پرداخت کردن ، بتونن در یه ساعت مشخصی وارد بخش آموزش آنلاین و یا گفتگوی آنلاین بشن و اینکه هنگامیکه دارن خدمات آموزشی رو دریافت می کنن ، بتونن سئوالاتشون رو هم بپرسن ممنون میشم هزینه تهیه چنین افزونه ای رو بگید . ممنون از همه . فقط خیلی فوریه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 میتونی از اسکریپت های پشتیبانی آنلاین و چت استفاده کنی دوست عزیز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 افزونه ی پشتبانی با این امکانی که شما گفتید را می تونم به شما ارائه کنم ( نرم افزار مدیریتی اندروید و ویندوزی هم داره ) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 92 از این افزونه دیدن کن شاید به کارت بیاد Share this post Link to post Share on other sites