saifoori

نام مستعار

9 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام .

امیدوارم بتونم مشکلمو درست بیان کنم .

اول اینکه این آدرس سایته که دوستان میتونن برن ببینند مشکل چیه

ویرایش شده در توسط saifoori

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ضمن عرض خوش آمد گویی به انجمن جوملای ایران

این مشکل از کی پیش اومده؟

افزونه ی خاصی که مربوط به سئو باشه نصب کردید؟

اگه آره غیر فعالش کنید و تست کنید

ممنون /

نه تا به امروز مجموعه رو ایجاد کرده بودم و از دیشب که مطلب قرار دادم امروز متوجه شدم که مطالب بعضی ها در کامپوننت k2 و بعضی ها نه ( دلخواه) و در بعضی ماژول ها همانطور که در سایت معلومه ایراد داره . نه چیزی نصب نکردم

به نظر شما اگه کلا از k2 استفاده نکنم و از اول مجموعه ها رو ایجاد کنم چی ؟ اصلا k2 خوبه یا میشه بدون اون هم تمام کار ها رو انجام داد؟

نام مستعار را فارسی میزنید یا انگلیسی؟ نمایش نام مستعار از منوی تنظیمات کلی جوملا را بر روی بله قرار دادید؟

بسته به خودتون داره .خیلی ها از k2 استفاده می کنند که البته یه سری مزایای خاص خودش و یه سری معایب (مشکل تاریخش) داره. نمیشه کلا گفت استفاده نکنید یا اینکه استفاده کنید

مشکل همینه من برای مطالب اصلا نام مستعار وارد نکردم و طبق پیشفرض از تاریخ استفاده میشه و این مطالب که میبینید دارای عدد هستند که 404 میده خود جوملا از تیتر خبر اعدادشو برای مستعار قرار داده و قابل تعویض هم نیست .

نام مستعار یونیکد روی بله گذاشتم ولی نشد .

من به مطلب آزمایشی قرار دادم

این به صورت پیش فرض نشون داده میشه. برای حلش باید یک منو درست کنید و به مجموعه مورد نظرتون ارتباطش بدین

درسته ولی چرا در همون ماژول بعضی مطلب رو به صورت بخش بندی و بعضی ها رو به صورت component نشون میده ؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری