ارسال شده در آذر 92 پنل هدیه به پایان رسید. کلیه کاربران ثبت نام کرده اند لطفا کارت ملی یا شناسنامه خودشان را به ایمیل سامانه ارسال نماید. ایمیل: info@mcisms.net شماره های تماس: 02166130678 مدیریت: 09125389415 انشاا... روزهای اول هر ما منتظر هدیه ما باشید. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) خیلی ممنون . پنل ها دائمی هستن؟ چون من پنلی که از مشهد گرفتم رو گفتن پنل های 5000 شناسنامه داره! ویرایش شده در آذر 92 توسط rezabaghaie Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 خیلی ممنون .پنل ها دائمی هستن؟ چون من پنلی که از مشهد گرفتم رو گفتن پنل های 5000 شناسنامه داره! پنل ها شناسه دار نیستن، خطوط شناسه دار هستند. پنل و خط یکساله میباشد. درصورت تمدید باتوجه به ارسالی های شما در یکسال تخفیف از 40 درصد تا 100 درصد(تمدید رایگان) انجام میشود. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام نام کاربری منم andisheh ولی کدی برام ارسال نشد تا تایید کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام نام کاربری منم andisheh ولی کدی برام ارسال نشد تا تایید کنم پنل شما فعال شد. موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) خب دوست عزیز شماره اختصاصی هم بهم می دید ؟ اگه امکانش هست یه شماره کوتاه و رند می خوام شما بانک شماره های ایرانسل هم دارید؟ پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم. ویرایش شده در آذر 92 توسط aynalserat Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 خب دوست عزیز شماره اختصاصی هم بهم می دید ؟ اگه امکانش هست یه شماره کوتاه و رند می خوام شما بانک شماره های ایرانسل هم دارید؟ پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم. دوست عزیز؛ بله شماره اختصاصی + 3 شماره عمومی داده شده است. تو تاپیک اول اعلام شد که یک شماره 14 رقمی انتخابی، دوستانی که شماره اعلام نکردن شماره رندم ثبت میشود و امکان تغییر وجود ندارد. بانک شماره های ایرانسل معتبری نیست. بانکی به تاییدیه اپراتور ایرانسل باشد اضافه میشود. با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام.برای من هم فعال می کنید؟:dadad4::dadad4: ممنونم دوست عزیز taherian Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 سلام.برای من هم فعال می کنید؟:dadad4::dadad4:ممنونم دوست عزیز taherian پنل شما فعال شد. احتمال داره یه تاپیک جدید ایجاد شود با یه شرایط خاص و دائمی . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 92 اگر امکانش هست شماره 771000 رو هم برای من فعال کنین 500021..... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 92 با سلام keyvanb سلام، پنل شما با خط اختصاصی فعال شد. Share this post Link to post Share on other sites