ارسال شده در اسفند 92 سلام میخوام موقعیت هدر سایتمو یه تیکه کنم؟ و یه بنر جاش بزارم میشه از مهندسین محترم درخواست کنم برام انجام بدن. البته هزینه رو تقدیم میکنم. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 یه تیکه یعنی چطوری؟بیشتر توضیح بده مرسی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 با سلام ببینید الان هدر چند تا موقعیت داره لوگو- سرچ و ... میخوام یه بنر بزارم که قسمت بالارو (هدر) رو بگیره ولی الان نمیشه این کار رو کرد چون قسمت هدر چند تا موقعیت تعریف شده؟هزینه رو بگید پرداخت میکنم اگه میتونید انجام بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 سلام لینک سایت رو لطفا قرار بدید. تا راهنماییتون کنیم باتشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 درود با نشانی یاهوی بنده در تماس باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) درود دوست عزیز درخواست های تجاری خود رو در تاپیک نیازمندیها و درخواست های تجاری مطرح کنید تاپیک به بازارچه ی انجمن منتقل شد ویرایش شده در اسفند 92 توسط amirparvaneh Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 لازمه فایل های قالب رو قرار بدید تا بررسی بشه و در صورت ممکنه همینجا راهنمایی کنیم تا خودتون حلش کنید یا اگر نتونستید و تغییرات کوچیک بود این کار رو واستون انجام بدیم پس لطفا قالب یا حداقل فایل ایندکس قالب رو قرار بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 92 درود پیام خصوصی بدید شاید نیازی به پرداخت هزینه نباشه Share this post Link to post Share on other sites