ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من میخواستم این سایت رو که html خام هست رو به قالب جوملا تبدیل کنم. KARDAN Investment Bank میتونم خودم این کارو کنم؟ اگه کسی بخواد انجام بده چقدر هزینش میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 لطفا جواب بدید.کسی اینجا نیست؟ هزینه و زمان کار تبدیل رو بگید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 بله شما می تونید انجام بدید. البته باید css و html و ساختار قالب های جوملا را بدونید. در صورتی که می خواهید دوستان براتون انجام بگید تا تاپیک به بخش بازارچه انتقال بدید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 چطور میتونم تایپیک رو عوض کنم؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 چطور میتونم تایپیک رو عوض کنم؟ پست شما به بازارچه انتقال داده شده Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 93 بنده میتونم براتون طراحی کنم اگه ممکنه اطلاعات بیشتر بدید Share this post Link to post Share on other sites