ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) آپدیت جدید جوملا با نام جوملا 2.5.21 در این نسخه 5 مشکل گزارش شده برطرف شده است. با تشکر از کاربر گرامی mhk1367 Version 2.5.21 Release Notes JoomlaCode > Projects > Joomla! > Releases > Browse Frs Release ویرایش شده در خرداد 93 توسط mmfallah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 از طریق مدیریت نمیشه آپدیت کرد؟ اگه نمیشه آموزشش رو هم واسه ما قرار بدین. ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 از مدیریت هم اپدیت می تونید کنید مشکلی نداره ولی همیشه قبل از بک اپ اپدیت بگیرید. نمی دونم این جوملا هم مسخره کرده ما را هر روز اپدیت می ده:65d6a5d6s: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) آپدیت جدید جوملا با نام جوملا 2.5.22 2 مشکل معرفی شده حل شد. Joomla! 2.5.22 Released دانبود نسخه کامل از جوملا جهانی: http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/19546/159467/Joomla_2.5.22-Stable-Full_Package.zip ویرایش شده در تیر 93 توسط mmfallah Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 چرا به این سرعت بروزرسانی پشت سرهم قرار گرفت ؟ اساتید شما بروز کردید مشکلی نداشت یادمه 2.5.17 هم که بلافاصله 2.5.18 بعدش منتشر شد مشکل داشت . مطمئناً این یکی مشکل نداره ؟:ds6a5d::ds6a5d::auau::auau: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 چرا به این سرعت بروزرسانی پشت سرهم قرار گرفت ؟ اساتید شما بروز کردید مشکلی نداشت یادمه 2.5.17 هم که بلافاصله 2.5.18 بعدش منتشر شد مشکل داشت . مطمئناً این یکی مشکل نداره ؟:ds6a5d::ds6a5d::auau::auau: اگه جوملا جهانی مشکلات هر بسته رو بدونه که آپدیت نمیده بیرون . از همون اول بسته خوبه رو منتشر میکنه. این ایراد ها رفته رفته و به مرور کشف و رفع میشه و در نسخه های بعدی اصلاح میشه . پس شما باید هر بسته جدید که منتشر میشه آپدیت کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 متشکرم از پاسخ شما .:25::25::25::25::25: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 ای بابا این جوملا جهانی هم دوباره جو گیر شده و هی ورژن جدید میده[sharmsar] منم که شخصی سازی توی فایل هاش زیاد میکنم ... آپدیت کردنم دردسره :13: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلام رایتی این اپدیت چطوری برا بقیه فعاله برا. ورژن ما غیر فعال ؟ مال من ۲۲ هیت Send From Tapatalk Surface Windows 8.1 pro Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 ای بابا این جوملا جهانی هم دوباره جو گیر شده و هی ورژن جدید میده[sharmsar]منم که شخصی سازی توی فایل هاش زیاد میکنم ... آپدیت کردنم دردسره :13: خب مگه از override استفاده نمی کنید آقای طاهری؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلام رایتی این اپدیت چطوری برا بقیه فعاله برا. ورژن ما غیر فعال ؟ مال من ۲۲ هیتSend From Tapatalk Surface Windows 8.1 pro خب اگه 22 بوده که اون موقع که نسخه 2.5.22 اومد آپدیتی بعدش نبود. الان 2.5.24 هست به اون بروزرسانی کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 من جوملا رو شخصی سازی کردم جای منوهاشو تغییر دادم حالا با آپدیت همه تنظیماتم بهم میریزه چکار کنم که بهم نریزه :oom: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 قبل از آپدیت چک کنید شاید اون فایلهایی که شما تغییر دادید مشکلی براش پیش نیاد. اگر اون فایل ها هم آپدیت داشت دیگه نمیشه کاریش کرد. یه بک آپ از فایلها بگیری و مجدد انجام بدید Share this post Link to post Share on other sites