saman etasi

برداشتن ای دی مطالب و مجموعه از آدرس های لینک

10 پست در این موضوع

سلام

من می خوام ای دی مطالب و مجموعه از لینک سایتم بردارم شنیدم از طریق فایل htaccess امکان پذیر هست

لطفا راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

سامان جان مراحل همونه.

خلاصه میگم. باید در فایل router.php داشته باشیم:

1- خط 38 و 209:

$advanced = $params->get('sef_advanced_link', [color="#FF0000"]1[/color]);

2- خط 316 تا 322 :

[color="#FF0000"]/*[/color]if (strpos($segments[0], ':') === false)
		{
			$vars['view'] = 'article';
			$vars['id'] = (int) $segments[0];

return $vars;
		}[color="#FF0000"]*/[/color]

قسمت های قرمز یعنی باید اینطوری تغییر بدین.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

وحید این کارو کردم ای دی ها برداشته شده از لینکا ولی صفحه که باز میشه ارور 404 میده

چیکار کنم راهنمایی کنید خیلی مهمه الان سایت ترکید:j58r36j3gcr4suxymup

پس برش گردونید به حالت قبل و از آموزش زیر استفاده کنید :

Remove article id from url for joomla 3.0

این روشو من روی 3.3 تست کردم . جواب نداد :) ده ها روش مختلف توی اینترنت هست . معلوم نیست چی به چیه . یادمه توی یه تاپیک مهندس مردانه زاده گفته بود نکنید این کارو . حالا چرا !!! :|

من همین دیروز با این روش روی جوملا 3 آی دی مطالب و مجموعه ها رو برداشتم. درست کار کرد

من با روش های موجود آی دی مطالب جوملا 2.5 رو بر داشتم و تا به امروز به مشکلی بر نخوردم

روی جوملا 3 هم به مشکل بر نمیخوریم. اگر اینطور بود که توی انجمن جوملا جهانی نمیذاشتند آموزشش ارائه بشه

من همین دیروز با این روش روی جوملا 3 آی دی مطالب و مجموعه ها رو برداشتم. درست کار کرد

من با روش های موجود آی دی مطالب جوملا 2.5 رو بر داشتم و تا به امروز به مشکلی بر نخوردم

روی جوملا 3 هم به مشکل بر نمیخوریم. اگر اینطور بود که توی انجمن جوملا جهانی نمیذاشتند آموزشش ارائه بشه

من اول index.php رو از url برداشتم . بعد روی www قفل کردم . بعد برای حذف آی دی چندتا روش تست کردم و آخریش همین تاپیک جوملا جهانی بود . انجام دادم . 404 داد . شاید به اون دو مورد اول ربط داشته برای من نشده . چون دیگه دوتا خط تغییر دادن که اونقد پیچیده نیس . حالا این دوستمون انجام بدن ببینیم نتیجه چیه . ممنون مهندس طاهری :)

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری