aboalfazl

پاپ آپ کردن فیلم

12 پست در این موضوع

سلام

من یک گالری فیلم نصب کردم و چند تا نمونه را در صفحه اصلی سایتم گذاشتم زمانیکه کاربر بر روی فیلم ها کلیک می کند به صفحه دوم منتقل و در صفحه دوم فیلم به نمایش در می آید حالا من می خواهم این چند فیلم در صفحه اصلی بصورت پاپ آپ یا لایت باکس در همان صفحه اصلی نمایش داده شود برای انجام این کار چه کاری باید انجام دهم؟برای انجام این کار افزونه ای وجود داره؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
از آموزش دوست خوبم مهندس صدیغی استفاده کنید

آموزش ایجاد پاپ آپ با JCE Editor با ذکر مثال تصویری

یه سوالی برام پیش اومده که من از یک کامپوننت مستقل برای نمایش فیلم استفاده می کنم حالا چطوری فیلم هام را به jce منتقل کنم ؟!

Jce*فقط تو این کار برای ایجاد میانبر به دردتون میخوره . یعنی شما میتونید به فایل / منو / مطلب و ... لینکش بدید

Jce*فقط تو این کار برای ایجاد میانبر به دردتون میخوره . یعنی شما میتونید به فایل / منو / مطلب و ... لینکش بدید

خوب پس لطفا برای رفع این مشکل پیشنهاد دیگه ای بدید؟

دوست عزیز از افزونه ویجکیت استفاده کن خیلی هم راحت و بدون دردسر هست:a2d3:

دوست عزیز از افزونه ویجکیت استفاده کن خیلی هم راحت و بدون دردسر هست:a2d3:

ویجکیت افزونه تجاریه؟من هم الان تنها دنبال راه حل هستم نه پاک کردن صورت مسئله باز هم ممنون

ارسال شده در (ویرایش شده)

خودتون الان از چه کامپوننتی برای پخش استفاده کردید ؟

گالری ویدیو

ویرایش شده در توسط aboalfazl

پیشنهاد من هم ویجت کیت هست. توی نسخه ی لایت یا رایگانش لایت باکس ارائه میشه. که با کدی که لایت باکس داره و ویرایش کد های طرح بندی ( پوشه view کامپوننت ) و اضافه کردن کد لایت باکس برای آیتم های ویدئو میتونید به اون چیزی که میخواهید برسید.

موفق باشید

با سپاس از همه دوستان

آیا پلاگین راک باکس این قابلیت را داره؟یا فقط مال متن و عکسه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری