ارسال شده در تیر 93 با سلام همینطوری که قول داده بودم به مناسبت ماه مبارک رمضان قالب مبل فروشی اویم منتشر شد میتونید دانلودش کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 با تشکر از شما. در صورتی که قالبی که طراحی کردید تجاری هست باید توی بخش بازارچه تاپیک بزنید اگه اینطور هست بگید تا تاپیک را منتقل کنم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 بله میشه گفت تجاریه البته مبلغ زیادی نیست به هر حال هر طور صلاحه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 دموی آنلاین اضافه شد تماشا گالری | کانون تبلیغاتی در تبریز Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 سلام مهندس عابدینی عزیز بزرگوار این قالب و سایر قالب های موجود در وب سایت شما بسته نصبی هم دارند ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 بلی دارند ولی دمو گذاشته یعنی دارند . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 بله همشون بسته آسان نصبی دارن ضمنا دموی مبل اویم اصلاح شد تماشا گالری | کانون تبلیغاتی در تبریز البته ایشون یکم تغییرش داده ولی طرح کلی به صورت بنفش می باشد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 [ATTACH=CONFIG]6593[/ATTACH] سلام آقای عابدینی من 3 تا بسته از شما خرید کردم که یکی نصب شد ولی دو تا مذهبی نسل 4 و مبل نصب نشدند و این پیغام خطا رو میده. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 چه پیغامی ؟ توی قسمت آدرس بار دقت کنید به .php ختم بشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 تو پست قبلی تصویر رو فرستادم اصلا تو همون مرحله نصب پیغام خطا میده. تو موقعیت لوکال اینها رو نصب میکنم . ورژن xampp منم xampp-win32-1.7.3 اینه. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 [ATTACH=CONFIG]6595[/ATTACH] این پیوسته Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در تیر 93 [ATTACH=CONFIG]6595[/ATTACH]این پیوسته آخر آدرستون رو به index.php تغییر بدین مشکلتون حل میشه و میتونید براحتی نصب کنید. درپناه حق Share this post Link to post Share on other sites