masoud_ra

سایت 2 زبانه و منو

15 پست در این موضوع

سلام دوستان.

من الان طبق اموش های خود سایت جوملا سایت رو 2 زبانه کردم.

الان مشکلم با منو اینه که وقتی رو انگلیسی میره فقط اسمشون عوض میشه چپ چین نمیشه.

2 تا ماژول منو هم تعریف کردم یکی برای فارسی و یکی برای انگلیسی.

کسی می تونه کمک کنه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید ببینید قالبتون قابلیت دو زبانه شدن را داره یا نه؟؟

اگه نداشته باشه باید براش کد هاش را بنویسید. از چه قالبی استفاده می کنید؟؟؟

ببینید دو روش وجود داره اولی که زیاد استاندارد هم نیست اینه مثلا موقعیت منویی که درست کردین توی سمت چپش هم یه موقعیت قرار بدید.

د.کیم روش هم تعریف css برای زبان دیگه هست

ببینید دو روش وجود داره اولی که زیاد استاندارد هم نیست اینه مثلا موقعیت منویی که درست کردین توی سمت چپش هم یه موقعیت قرار بدید.

د.کیم روش هم تعریف css برای زبان دیگه هست

روش اول بنظرم جالب نیست ولی دومی قشنگ تره.

یه اموزشی چیزی بهم میدی ببینم

الان من حتی 2 تا css گذاشتم فقط مشکل اینجاست که بازم منو راست چین مونده !!!!!!

دو تا فالی css دارم من الان

1 - template.css

2 - template-rtl.css

سایت رو هم 2 زبانه کردم طبق اموزش سایت خود جوملا.

این کد هارم در index.php گذاشتم :

<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>

<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<?php else: ?>

<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" />

<?php endif; ?>

اینا طبق اموزش هایی بود که من تو نت خوندم.

حالا اگه جایی ایراد دارم بهم بگین.

یه چیز دیگه هم هست وقتی طول رو روی auto یا px میزارم درست میشه ولی کل صفحه نمیشه فقط به اندازه ایتم هایی میشه که من برای منو درست کردم.

اینم یه راه حل ابتکاری که اصولی نیست ولی کار راه اندازه.

ابتدا کد های css متناسب با زبان راست چین رو برای ماژول بنویسید.( به کدهای css خود ماژول کاری نداشته باشید و جدا کد بنویسید ) اگر تغییر نمایان نشد ، از دستور !important بعد از مقدار css استفاده کنید.

کد ها رو کپی کنید و در پوشش تگ <style> در ماژول Flexi custom code قرار بدین. به موقعیت و صفحه ها انتشابش میدید و ذخیره میکنید. نکته ای که هست زبان این ماژول رو باید روی فارسی یا هر زبان rtl دیگه قرار بدین تا اگر قالبتون راست چین بود این ماژول و در نتیجه کد های css اجرا بشن.

امیدوارم این روش مشکل شما رو حل کنه.

موفق باشید

اینم یه راه حل ابتکاری که اصولی نیست ولی کار راه اندازه.

ابتدا کد های css متناسب با زبان راست چین رو برای ماژول بنویسید.( به کدهای css خود ماژول کاری نداشته باشید و جدا کد بنویسید ) اگر تغییر نمایان نشد ، از دستور !important بعد از مقدار css استفاده کنید.

کد ها رو کپی کنید و در پوشش تگ <style> در ماژول Flexi custom code قرار بدین. به موقعیت و صفحه ها انتشابش میدید و ذخیره میکنید. نکته ای که هست زبان این ماژول رو باید روی فارسی یا هر زبان rtl دیگه قرار بدین تا اگر قالبتون راست چین بود این ماژول و در نتیجه کد های css اجرا بشن.

امیدوارم این روش مشکل شما رو حل کنه.

موفق باشید

شما میگی به خود css ماژول کاری نداشته باشم یعنی توی template.css و template-rtl.css بنویسم؟ ( اگه اینجا رو میگین که خیلی وقته نوشتم و نشده )

دستور !important هم گذاشتم کل منو رفت چرا رو نمیدونم.

کدوم کد ها رو کپی کنم ؟

همه راه ها رو تست کردیم و جواب نداد. میموند یه راه اونم راست چین کردن ماژول بود که بنده این کار رو انجام دادم.

دانلود ماژول Icemegamenu راست چین شده

بعد از نصب ماژول در بخش مدیریت ماژول گزینه rtl menu اضافه میشه که باید روی بله بزارید تا استایل rtl لود بشه. برای سایت های دو زبانه لازمه که دو تا از این ماژول رو اجرا کنید ، یکی فارسی و دیگری انگلیسی.

ضمنا فقط قالب default دارای فایل rtl هست و برای قالب های دیگر باید نام فایل css رو اینطوری بزارید ( در پوشه ی css در پوشه ی قالب مورد نظر در پوشه themes در پوشه ی ماژول :yeah:) :

نام قالب_icemegamenu-rtl.css

مثال : قالب پیشفرض اسمش default هست و فایل راست چین اون شده : default_icemegamenu-rtl.css.

موفق باشید :a2d3:

همه راه ها رو تست کردیم و جواب نداد. میموند یه راه اونم راست چین کردن ماژول بود که بنده این کار رو انجام دادم.

دانلود ماژول Icemegamenu راست چین شده

بعد از نصب ماژول در بخش مدیریت ماژول گزینه rtl menu اضافه میشه که باید روی بله بزارید تا استایل rtl لود بشه. برای سایت های دو زبانه لازمه که دو تا از این ماژول رو اجرا کنید ، یکی فارسی و دیگری انگلیسی.

ضمنا فقط قالب default دارای فایل rtl هست و برای قالب های دیگر باید نام فایل css رو اینطوری بزارید ( در پوشه ی css در پوشه ی قالب مورد نظر در پوشه themes در پوشه ی ماژول :yeah:) :

نام قالب_icemegamenu-rtl.css

مثال : قالب پیشفرض اسمش default هست و فایل راست چین اون شده : default_icemegamenu-rtl.css.

موفق باشید :a2d3:

داداش این که ارور میده!!!

modules\mod_icemegamenu\helper.php on line 313

داداش این که ارور میده!!!

modules\mod_icemegamenu\helper.php on line 313

ارور کاملش چیه ؟ من که تست کردم اروری نداد !

در اون خط این کد قرار داره :

if(is_file($css4)) {

که مشکلی نداره.

ارور کاملش چیه ؟ من که تست کردم اروری نداد !

در اون خط این کد قرار داره :

if(is_file($css4)) {

که مشکلی نداره.

Notice: Undefined variable: css4 in C:\xampp\htdocs\gomer\modules\mod_icemegamenu\helper.php on line 313

این ارور کاملشه.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری