ارسال شده در مرداد 93 با جوملا آشنايي ندارم و قصد راه اندازي سريع فروشگاه لباس به نشاني طراحی وب سایت | P30template.com را دارم . اين قالب را تازه خريداري کردم ولي براي تغير محتواي ان و اضافه کردن محصولات ساخت منوهاي زير مجموعه محصولات و در کل مديريت سايت نياز به کمک و همکاري و راهنمايي دارم . مبلغ منصفانه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 با جوملا آشنايي ندارم و قصد راه اندازي سريع فروشگاه لباس به نشاني طراحی وب سایت | P30template.com را دارم . اين قالب را تازه خريداري کردم ولي براي تغير محتواي ان و اضافه کردن محصولات ساخت منوهاي زير مجموعه محصولات و در کل مديريت سايت نياز به کمک و همکاري و راهنمايي دارم . مبلغ منصفانه من مرادی هستم آماده هستم با منصفانه ترین قیمت با شما دوست عزیز همکاری کنم . آخرین پروژه های بنده : sehre .net esmt.ir tooristsair.ir ایمیل بنده : moohandesrayan@gmail.com همراه : 09363124894 مرادی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 پیغام خصوصیتون رو چک کنید راهنمایی هایی رو فرستادم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مرداد 93 سلام من هم میتونم کمکتون کنم در کار کردن با جوملا وارد هستم میتونید نمونه کار های من رو در آخرین تایپیکم تو انجمن مشاهده کنید منتظر تماستون هستم اخرین تایپیک من تو انجمن Share this post Link to post Share on other sites