pouya0nline

ارسال ایمیل در قالب html

10 پست در این موضوع

سلام دوستان

یه قالب html برای ایمیل پیدا کردم

میخوام ایمیل هایی رو که میفرستم توی این قالب باشن

ولی نمیدونم چه جوری ایمیل هارو با این قالب ارسال کنم!

ایمیل هم ایمیل خود سایت هست و با outlook مدیریتش میکنم

لطفا کمک کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
باید از افزونه های مخصوص این کار مثل acy mailing استفاده کنید

من میخوام با برنامه outlook این کار رو بکنم

این افزونه آیا برای outlook هست؟

صفحه html (کدهاش نه ، صفحه ی آماده که در html که در مرورگر اجرا کردید) رو کپی کنید و در ویرایشگر نرم افزار paste کنید. احتمالا جواب میده ( با سیستم وب میل cpanel که این کار جواب داده. با outlook تست نکردم )

صفحه html (کدهاش نه ، صفحه ی آماده که در html که در مرورگر اجرا کردید) رو کپی کنید و در ویرایشگر نرم افزار paste کنید. احتمالا جواب میده ( با سیستم وب میل cpanel که این کار جواب داده. با outlook تست نکردم )

این کارو هم کردم ولی نشد!

کار دیگه ای به نظرت نمیرسه؟

ساختار html تون رو یه بار توی آوت لوک پیاده کنید. با همون آوت لوک بفرستید من همیشه همین کارو میکنم

ساختار html تون رو یه بار توی آوت لوک پیاده کنید. با همون آوت لوک بفرستید من همیشه همین کارو میکنم

منظورتون رو از ساختار متوجه نشدم

ولی اگه میگی کد هارو توی outlook بذارم کردم ولی میل که ارسال میشه فقط کد هارو نشون میده!

درود

اگه میخواید الگوهای html*زیبا بسازید برای خبرنامه یک نرم افزار هست به نام Newsletter Designer . می تونید توی اون قالبتون رو بسازید و از داخلش خودش توسط outlook ارسالش کنید نرم افزار گرافیکی هست و نیاز به دانش برنامه نویسی نداره .

با یه جستجوی ساده هم توی نت پیداش میکنید

موفق باشید

درود

اگه میخواید الگوهای html*زیبا بسازید برای خبرنامه یک نرم افزار هست به نام Newsletter Designer . می تونید توی اون قالبتون رو بسازید و از داخلش خودش توسط outlook ارسالش کنید نرم افزار گرافیکی هست و نیاز به دانش برنامه نویسی نداره .

با یه جستجوی ساده هم توی نت پیداش میکنید

موفق باشید

نه من میخوام که ایمیل هایی که ارسال میکنم با قالب ارسال بشن و نمیخوام که به صورت خبرنامه باشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری