maralweb

تغییر تنظیمات قالب برای نمایش

2 پست در این موضوع

با عرض سلام و ادب

1 - بنده وارد قسمت مدیریت قالب ها قسمت قسمت Settings بعد Styles انتخاب و coustumizer وارد شدم چون می خواست رنگ فونت آرو مشکی کنم این کارو کردم و خارج شدم دیگه فونت ها به صورت ساده نمایش داده می شوند؟؟؟؟

2 - وقتی از فایرباگ استفاده می کنم آدرس واقعی خطوط را نمایش نمی ده مثلا به صورت زیر نمایش می ده ؟

localhost/project/cashe/template/templatec96ds2154.css

برای تمام خطوط این اتفاق می افته ؟

من ی بار تو ی قالب دیگه این طوری بود در قسمت مدیریت قالب ها تیک CSS یا JavaScript بر می داشتم این مشکل حل می شد و لی این قالب ی خورده فرق می کنه ؟؟؟

نام قالب yoo_organic

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باید دقت داشته باشید که در قالب های جدید یوتم که از less استفاده میکنند ، برای اعمال تغییرات به جای فایل های css باید در فایل های less تغییرات ایجاد کنید. فایل های css در قالب های جدید یوتم ، موقتی هستند.

بعد از اعمال تغییرات در فایل های less هم باید compile less رو بزنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری