ارسال شده در مهر 93 [ATTACH=CONFIG]7222[/ATTACH]به مناسبت عید غدیرخم تصمیم گرفتم این قالب زیبا رو با 50 درصد تخفیف عرضه کنم ---------------------------------------------------------------- قالب طرح بندی شده به صورت 3 ستونه که کاملا مناسب ایجاد سایت مذهبی و هیئت ها میباشد ! این قالب با طراحی خوب و رنگ بندی عالی میتواند گزینه ای مناسب برای ایجاد سایت شما باشد .طرحی منحصربفرد که بسیاری از کاربران با استفاده از این طراحی سایتهای شیک و زیبا و با سرعت بسیار مناسب راه اندازی کرده اند . پیشنهاد می کنیم که حتما نمونه نمایشی قالب سلامت را مشاهده کنید . -------------------- >>>>>>> توضیحات قالب <<<<<<<<<<<<<< 1- قالبی شیک و ایرانی پسند 2- محصول : 1393 3- فرم ورک : ندارد 4- تعداد رنگ ها : تک رنگ 5- نسخه : جوملا 2.5 6- تعداد موقعيت ماژول : 16 موقعيت 7- دارای طرحی کاملا ایرانی پسند 8- طراحي شده براي جوملا 2.5 فارسي 9- كاربرد براي انواع سایت های مذهبی 10-طراح بندی 3 ستونه زیبا 11-دارای اسلایدشو حرفه ای 12-سرعت بارگذاری بالا 13-دارای ماژول های حرفه ای و زیبا 14-پشتیبانی از css منو 15-دارای ماژول های برای نمایش حرفه ای اخبار 16- طراحي براساس : Div 17- داراي توپوگرافي (Typography) 18- داری فونت های زیبای ایرانی 19- داراي بسته آسان نصب فارسي (QuickStart Package) 20- سازگار با مرورگر ها:IE 8+, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Chrome ----------------------------------------------------------------------- جهت تهیه این قالب به وب سایت ما مراجعه فرمائید ----------------------------------------------------------------------- Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 سلام دوست عزیزی که قالب های آقای بلوردی رو کپی میفرمائید و به اسم خودتون بزرگ میزنید طراحی بهتر نیست کمی صادقانه برخورد کنید ! روح الله بلوردی قالب منادی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 سلام دوست عزیزی که قالب های آقای بلوردی رو کپی میفرمائید و به اسم خودتون بزرگ میزنید طراحی بهتر نیست کمی صادقانه برخورد کنید !روح الله بلوردی قالب منادی تماس با ما دوست عزیز چی می گی چرا بچه ها رو سارق دزد و غیره صدا می زنید شما توی صفحه تماس با ما که قرار دادید لینک سایت دوستمون هست چرا بهش تهمت می زنید که قالب کپی نکنید [jojo][jojo][jojo]:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup[shamshir][shamshir] نکن آقا نکن shotupshotupshotupshotup Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز چی می گی چرا بچه ها رو سارق دزد و غیره صدا می زنید شما توی صفحه تماس با ما که قرار دادید لینک سایت دوستمون هست چرا بهش تهمت می زنید که قالب کپی نکنید [jojo][jojo][jojo]:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup[shamshir][shamshir] نکن آقا نکن shotupshotupshotupshotup دوست عزیز تهمت نیست لینک تماس با ما هم لینکی تماس با مای قالب ایشون هست که ظاهرا یادشون رفته تغییر بدن ! شما عوض دفاع کردن بهتره کمی واقع بین باشید ، اگر شما خودتون طراح این قالب می بودید آیا این طوری برخورد میکردید ؟ بنده قصدم تخریب نیست چندتا از قالب های دیگه ی ایشون هم این اتفاق براش افتاده ! من فقط عرض کردم با افراد انجمن و مشتریاتون صادق باشید همین ! موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 سلام دوست عزیزی که قالب های آقای بلوردی رو کپی میفرمائید و به اسم خودتون بزرگ میزنید طراحی بهتر نیست کمی صادقانه برخورد کنید !روح الله بلوردی قالب منادی درود من قالب منادی رو بررسی کردم ظاهرا متفاوته . اگه مدرکی دال بر طراحی این قالب توسط تیم دیگه ای دارید لطفا حتما ارائه کنید تا بررسی بشه تا یه وقت خدایی نکرده گروهی متضرر نشه البته این متن بنده به منظور متهم کردن دوست عزیزمون نیست صرفا بدلیل ادعایی هست که شما دارید یه وقت سوءتفاهم پیش نیاد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 درودمن قالب منادی رو بررسی کردم ظاهرا متفاوته . اگه مدرکی دال بر طراحی این قالب توسط تیم دیگه ای دارید لطفا حتما ارائه کنید تا بررسی بشه تا یه وقت خدایی نکرده گروهی متضرر نشه البته این متن بنده به منظور متهم کردن دوست عزیزمون نیست صرفا بدلیل ادعایی هست که شما دارید یه وقت سوءتفاهم پیش نیاد ضمن عرض سلام جناب صدیقی خوبید ایشاالله ؟ آقا یه ویو سورس از قالب استارتر بگیرید متوجه میشین حتی قالب رو تغییر نام ندادن ! 1 کاربر پسند دیده است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 شما بی زحمت یه مقدار در خصوص فریمورک دیما تحقیق کنید بعدا اظهار نظر کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 ضمن اینکه دوست عزیزمون زحمت کشیدند قالب را اختصاصی کردند یه سری ماژول و موقیعت بهش اضافه کردند. یه نمونه هم خودم با این فریم ورک طراحی کردم البته با ویرایش و تغییرات Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 من با شما همچنان مخالفم ولی بخاطر ترفندی که تو این بحث یاد گرفتم هم لایکتون می کنم هم امتیاز می دم :auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 93 ضمن عرض سلام جناب صدیقی خوبید ایشاالله ؟آقا یه ویو سورس از قالب استارتر بگیرید متوجه میشین حتی قالب رو تغییر نام ندادن ! درود از دیما استفاده شده ولی قالب کاملا شخصی سازی و ویرایش شده . Share this post Link to post Share on other sites