irmacfa

چگونگی استفاده از بوت استرپ در جوملا

7 پست در این موضوع

سلام وقت بخیر خدمت اساتید و دوستان

در خصوص بوت استرپ سوال داشتم اصلا کلا چطوری میشه باهاش قالب برای جوملا درست کرد

هر چی گشتم همش انگلیسی بود ، فارسی چیزی نبود

کلا چطوری میشه باهاش یه قالب جوملا درست کرد

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تیم جوملافارسی قبلا آموزشی برای این امر منتشر کردند. :

ایجاد قالبهای کنشگرای جوملا با فریم ورک Twitter Bootstrap

بطور خلاصه باید بگم که : فریم ورک بوت استرپ به صورت فایل های css (یا less) و js ارائه میشوند و شما باید این فایل ها رو به قالبتون اضافه کنید تا در حین لود وبسایت اجرا بشن. از اون پس میتونید از ویژگی های این فریم ورک استفاده کنید.

تیم جوملافارسی قبلا آموزشی برای این امر منتشر کردند. :

ایجاد قالبهای کنشگرای جوملا با فریم ورک Twitter Bootstrap

بطور خلاصه باید بگم که : فریم ورک بوت استرپ به صورت فایل های css (یا less) و js ارائه میشوند و شما باید این فایل ها رو به قالبتون اضافه کنید تا در حین لود وبسایت اجرا بشن. از اون پس میتونید از ویژگی های این فریم ورک استفاده کنید.

قالب هایی امده وجود دارند که بصورت آنلاین دید که با این فریم ورک ساخته شده اند ؟

Sent from my Nexus 5

وجود دارند. اما الان یادم نیست دقیق کدام قالب ها بودند.(قالبی که مشخص باشه)

با ابزار wappalayzer که روی موزیلا نصب میشه ، میشه فهمید که سایتی که درحال مشاهده از اون هستید از بوت استرپ استفاده میکند یا خیر.

اگر میخواهید با این فریم ورک بیشتر آشنا بشید این لینک رو ببینید : Bootstrap

ضمنا فکر میکنم شما این فریم ورک را با فریم ورک طراحی قالب جوملا (مثل گنتری و وارپ و هلیکس و...) اشتباه گرفتید.بوت استرپ یک فریم ورک جاوااسکریپتی برای استفاده از یک سری امکانات مثل تولتیپ و پاپ آپ در سایت ها هست. UIkit هم مشابه این فریم ورک هست که شرکت یوتم توسعه دهندش هست.

uikit روی قالب های وارپ 7 یوتم سوار شده است.

بنده یک آموزش طراحی قالب بوسیله بوت استرپ در انجمن طراحان وب ایران منتشر کردم که لینکش رو هم چند وقت پیش در بخش بازارچه همین انجمن منتشر کردم

بگردید اگر پیدا نکردید تو پ.خ به من بگید تا براتون ارسال کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری