ارسال شده در آذر 93 با سلام خدمت کاربران عزیز ومحترم جوملا فروم سایت ghaleb.us به مناسبت هفتمین سال تاسیس شرکت تا آخر سال 93 فقط برای کاربران joomlaforum جهت خرید اشتراک تخفیف ویژه 40 درصدی در نظر گرفته است کد تخفیف : joomlaforum سایت صفحه اصلی | مرجع طراحان وب ایران | قالب | بسته نصبی | افزونه | اسکریپت Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 دوتا تایپیک با دوتا عنوان مختلف ، اما دارای مطالب یکسان ! لطفا دقت کنید تخفیف ویژه 40 درصدی برای کاربران joomlaforum Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز شما که دیگه کاربر جدید نیستید!!! (اینجا و این انجمنی که داخلش تاپیک ارسال کردید)، چه ارتباطی به تاپیک شما داره!؟ تاپیک به بازارچه منتقل شد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 سلام عذرخواهی میکنم آیتم رو اشتباهی وارد کردم راستی عزیز برای این دوتایی شد که زمان ارسال خطا داد فکر کردم ارسال نشده سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 حجت جان اگه توجه کنید ایشون دوتا تایپیک زدن عنوان هاش فرق داره اما محتواش یکیه قانون رو هم رعایت نکردن و در بازارچه تایپیک نزدن منظورت رو فک کنم اشتباهی به من رسوندید من لینک تایپیک دیگه ی ایشون رو قرار دادم تا مدیران ببینن یکی رو حذف کنن یکی رو هم به بازارچه انتقال بدن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 93 حجت جان اگه توجه کنیدایشون دوتا تایپیک زدن عنوان هاش فرق داره اما محتواش یکیه قانون رو هم رعایت نکردن و در بازارچه تایپیک نزدن منظورت رو فک کنم اشتباهی به من رسوندید من لینک تایپیک دیگه ی ایشون رو قرار دادم تا مدیران ببینن یکی رو حذف کنن یکی رو هم به بازارچه انتقال بدن سلام عذرخواهی میکنم آیتم رو اشتباهی وارد کردم راستی عزیز برای این دوتایی شد که زمان ارسال خطا داد فکر کردم ارسال نشده سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در دی 93 سلام بسته های نصبی جدید اضافه شد Share this post Link to post Share on other sites