ارسال شده در بهمن 93 با سلام ببخشید دوستان من کل اینترنت رو بهم ریختم ولی چیزی پیدا نکردم من دنبال یه بسته آموزشی هستم که آموزش کامل طراحی قالب جوملا را ارائه بده این آموزش باید شامل: آموزش طراحی قالب در فتوشاپ آموزش تبدیل فایل psd به html و css و jquery به صورت کامل آموزش تبدیل قالب html به قالب جوملا آموزش بهینه سازی قالب برای سئو آموزش ریسپانسیو کردن قالب آموزش تبدیل قالب html به قالب جوملا تحت فریمورک دوستان عزیز هزینه این بسته هرچقدر باشد پرداخت میکنم با سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 با سلام دوستان کسی نبود کمک کنه؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 با درود خدمت شما در حال حاظر چنین بسته ای که شما فرمایش کردین به صورت جامع وجود نداره Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 93 ممنون عزیز از پاسختون دوست عزیز حتی آموزشی هم باشه که از طراحی قالب در فتوشاپ تا تبدیل به جوملا را نیز باشه خوب هست سپاس Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 جسارتا نظر من این هست تبدیل psd به قالب خیلی جالب نیست. شما که در شروع راه طراحی هستید ، طراحی قالب رو با فریمورک یاد بگیرید . آموزش وارپ و هلیکس این دو مورد خاطرم هست از قوی ترین فریم ورک های طراحی قالب جوملا در انجمن هست . این لینک رو هم ببینید فیلمهای آموزشی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 جسارتا نظر من این هست تبدیل psd به قالب خیلی جالب نیست. شما که در شروع راه طراحی هستید ، طراحی قالب رو با فریمورک یاد بگیرید . آموزش وارپ و هلیکس این دو مورد خاطرم هست از قوی ترین فریم ورک های طراحی قالب جوملا در انجمن هست . این لینک رو هم ببینید فیلمهای آموزشی هزينه اين كلاس ها 90 هزار تومن است و همه را باهم دارن سئو و طراحی سایت - بهینه سازان وب ایران Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 هزينه اين كلاس ها 90 هزار تومن است و همه را باهم دارن سئو و طراحی سایت - بهینه سازان وب ایران با سلام اگر فایل های آموزشی آماده هست ممنون میشم اگر امکانش هست بسته آموزشی دوره را برایم پست کنید و هزینه را نیز پرداخت میکنم متن دوره را مطالعه کردم فرموده بودید هر هفته 3 تا 5 ویدئو آموزش اگر میشد کل آموزش های دوره را به صورت پکیج به من ارائه بدید سپاسگذار میشم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلاماگر فایل های آموزشی آماده هست ممنون میشم اگر امکانش هست بسته آموزشی دوره را برایم پست کنید و هزینه را نیز پرداخت میکنم متن دوره را مطالعه کردم فرموده بودید هر هفته 3 تا 5 ویدئو آموزش اگر میشد کل آموزش های دوره را به صورت پکیج به من ارائه بدید سپاسگذار میشم هنوز تکمیل نشده آموزشاش!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام آموزش ها در حال تکمیل شدن است و به گفته خوده آقای شهریاری(مدرس دوره)بعد از تمام شدن گرون تر هم میشه به نظر من ثبت نام کنید من خودم ثبت نام کردم و واقعا مفید هست و این قیمت جایی پیدا نمیکنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 سایت p30sazan هم سر بزنید من یه پکیج ازشون گرفتم اکثر مباحث داخل اون هست Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام آموزش ها در حال تکمیل شدن است و به گفته خوده آقای شهریاری(مدرس دوره)بعد از تمام شدن گرون تر هم میشه به نظر من ثبت نام کنید من خودم ثبت نام کردم و واقعا مفید هست و این قیمت جایی پیدا نمیکنید. شهریار قنبری از 12 سالگی جوملا کار میکرده. به گفته خودش 23 سالشه یعنی 11 ساله. دقت کنیو 2005 مامبو انتشار پیدا کرد. حالا چطور این داستان هست. خدا داند. به نظز من پکیج طراحی قالب ابولفضل طالبی رو تهیه کنید. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام آقای شهریاری واقعا دارن زحمت می کشن و من هم هیچ نصبتی با ایشون ندارم ولی بر خود واجب دونستم ازشون دفاع کنم چون تو آموزش هاشون واقعا زحمت میکشن و مفید درس میدن در ضمن ما منکر خوب بودن آموزش های آقای طالبی نیستیم که ایشون هم بسیار مفید درس میدن. آدم باید منصفانه قضاوت کنه نه ندیده و نشناخته Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 با سلام آقای شهریاری واقعا دارن زحمت می کشن و من هم هیچ نصبتی با ایشون ندارم ولی بر خود واجب دونستم ازشون دفاع کنم چون تو آموزش هاشون واقعا زحمت میکشن و مفید درس میدن در ضمن ما منکر خوب بودن آموزش های آقای طالبی نیستیم که ایشون هم بسیار مفید درس میدن. آدم باید منصفانه قضاوت کنه نه ندیده و نشناخته دوست عزیز من بدی کسی رو نگفتم. فقط اشاره به مطمین بودن منبع کردم. صحبت من رو به حساب تخریب کسی نذارید. ایشون صاحب نظر تو کارشون هستن حتما. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 بنده فقط میگم باید دنبال منبع خارجی بود و بس سایت Lynda بهترین مرجع آموزشی برای جوملاست به نظربنده،هرچیزی نیازداشته باشید رو داراست. Share this post Link to post Share on other sites