ارسال شده در اسفند 93 سلام نیاز به لوگو، هدر و چند بنر دارم میخوام به این وبسایت هایی که انلاین سفارش میگیرن، سفارش بدم دنبال یه جایی هستم که معتبر و متعهد، با سلیقه و قیمتاش مناسب باشه کسی تجربه ای داره؟ ممنون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 تاپیک به قسمت درخواست های تجاری منتقل شد . عنوان ویرایش شد . لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید . متشکرم . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 تاپیک به قسمت درخواست های تجاری منتقل شد . عنوان ویرایش شد . لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید . متشکرم . راستش من میخواستم دوستان و اعضاء محترم، اگر سایتی میشناسن که تو این زمینه فعالیت حرفه ای داره و بهش سفارش دادن و راضی بودن رو معرفی کنن! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 مثال از غیب رسید :yeah: کاربر محترمی در بالا آدرس سایتشون رو گذاشتند . درج لینک تجاری در تالارهای بجز "درخواست های تجاری" ممنوع هست و به همین دلیل پست ایشون حذف میشد . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 مثال از غیب رسید :yeah: کاربر محترمی در بالا آدرس سایتشون رو گذاشتند . درج لینک تجاری در تالارهای بجز "درخواست های تجاری" ممنوع هست و به همین دلیل پست ایشون حذف میشد . فرمایش شما کاملا صحیح است مهندس آشوری عزیز ممنون از تذکر شما باسلام بنده بفرمایید sitetarah.ir لطفا نمونه کارها و تعرفه ها رو بفرمائید تو سایتتون چیزی نبود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 93 من این وب سایت رو میشناسم و بهش کار طراحی لوگو و کاتالوگ دادم و راضی بودم turandesign.com Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 گزارش تحویل دقیق و بازگشت هزینه و ... هم بماند! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ noor Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 94 با سلام ما یک مشتری داریم که در این زمینه فوق العاده قوی عمل کرده و شرکت معتبری است نام شرکت وبکده می باشد آدرس سایت: www.webcade.ir Share this post Link to post Share on other sites