ارسال شده در آبان 94 سلام دوستان به قالبی شبیه پرتال های خبری احتیاج دارم رایگان و پولی فرقی نمیکنه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 سلام تو این هفته یه بسته حرفه ای خبرگزاری به صورت تجاری منتشر میشه قالب زیر را هم بررسی کنید آگهی ویژه قالب خبری، اطلاع رسانی صبا منتشر شد تاپیک به بازارچه منتقل میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 لطفا یه اسکرین شات از قالب بزاری فعلا چیزی که مدنظر دارم شبیه ناب نیوز یا اخبار جهان 2 باشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 لطفا یه اسکرین شات از قالب بزاریفعلا چیزی که مدنظر دارم شبیه ناب نیوز یا اخبار جهان 2 باشه قالب خبری مزایا را دارم. مستقیما از تم فارست خریدم و خودم بیخیال راه اندازی سایته شدم! با توجه به اینکه از rtl ساپورت میکنهو نیازی به راستچین سازی نداره و زبان جوملا را فارسی بذارید حله. این مشخصات: Mazaya Responsive Joomla News, Multipurpose Theme - CMS Themes | ThemeForest یا علی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 متشکرم مزایا رو دارم به قالبی برای سایتای خبری که جنبه رسمی دارن احتیاج دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 فکر کنم این به کارتون بیاد بسنه نصبی کاملی هم داره Joomla Templates, Joomla Extensions, Magento Extensions, Magento Themes | SmartAddons.Com Demo Site خواستید پیام بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آبان 94 ممنون سایت با همین قالب راه اندازی شده مدنظر کاربران نبود و پیشنهاد دادن که به صورت پرتال باشه Share this post Link to post Share on other sites