ارسال شده در فروردین 95 سلام دوستان من یک فروشگاه ساز تجاری خریدم مبلغ زیادی هم پرداخت کردم ولی متاسفانه واکنشگرا نیست اگه کسی هست که میتونه با دریافت هزینه قالب رو واکنشگرا کنه ریپلای کنه ممنون سلفا - خوش آمدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 با سلام درخواست شما به انجمن درخواست های تجاری ونیازمندیها منتقل شد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 درود بر شما انجام میشه، پیام خصوصی شد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 در صورت نیاز انجام میشه جوملا 2000 | مرجع طراحی قالب جوملا | طراحی سایت جوملا | قالب جوملا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 95 سلام من هم همین مشکل رو دارم . قیمت و بگید میشه یا نه؟ فایل تو دانلود Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 95 درود با قیمت 170 تومان قابل انجام است. موفق باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 95 درود با پشتیبانی آنلاین الکساهاست در تماس باشین براتون با قیمت مناسب انجام میشه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 95 منم یه قالب دارم میخوام ریسپانسیو باشه منتها قالب الان برای وردپرس موجود هست، ولی خوب من هم برای جولا میخوام ترجمه و ریسپانسیو بشه و هم برای وردپرس ریسپانسیو بشه کسی هست انجام بده؟ لینک قالب جوملا رو قرار بدید Share this post Link to post Share on other sites