emperor69

کامپوننت فرهنگ لغت آنلاین Eglossary *پارسی*

6 پست در این موضوع

سلام به همه

مدتی است سرم شلوغه و امتحانات هجوم آوردن! اینه که خیلی نمیتونم کارهای سنگین آماده کنم.

کامپوننتی که ملاحظه میکنید یک فرهنگ لغت اینترنتی است. نسخه 1.2 آن ویژه جوملا 1.5 است.

کامپوننت فرهنگ لغت آنلاین Eglossary *پارسی* - اختصاصی انجمن جوملای ایران

امکانات :

• درج لغت
  • درج معنی
  • ثبت مشخصات کاربر ثبت کننده لغت
  • امکان ثبت لغت توسط کاربران سایت
  • امکان درج عکس، لینک، فیلم و... در معنی کلمات (بسته به نوع ویرایشگر شما)
  • مجزا کردن کلمات به ترتیب حروف الفبا
  • قابلیت جستجوی اختصاصی بین کلمات
  • ساده ولی کارآمد !

- دموی آنلاین

- لینک در جوملا جهانی

- سایت سازنده

یاحق

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام به همه

مدتی است سرم شلوغه و امتحانات هجوم آوردن! اینه که خیلی نمیتونم کارهای سنگین آماده کنم.

کامپوننتی که ملاحظه میکنید یک فرهنگ لغت اینترنتی است. نسخه 1.2 آن ویژه جوملا 1.5 است.

کامپوننت فرهنگ لغت آنلاین eglossary *پارسی* - اختصاصی انجمن جوملای ایران

امکانات :

• درج لغت
  • درج معنی
  • ثبت مشخصات کاربر ثبت کننده لغت
  • امکان ثبت لغت توسط کاربران سایت
  • امکان درج عکس، لینک، فیلم و... در معنی کلمات (بسته به نوع ویرایشگر شما)
  • مجزا کردن کلمات به ترتیب حروف الفبا
  • قابلیت جستجوی اختصاصی بین کلمات
  • ساده ولی کارآمد !

- دموی آنلاین

- لینک در جوملا جهانی

- سایت سازنده

یاحق

مرسی امپرورجان، ایشالا همین طور کارهای جدیدترت رو ببینم.

دقیقا دنبال یه همچنین چیزی بودم که البته امکانات خیلی بیشتری واسش می خوام، با توجه به این که mvc هست راحت می تونم گسترشش بدم.

امتحانات هم که بلهههههه! منو که داره از یه طرف درو میکنه!

خواهش میکنم سهیل خان

البته Glossword هم هست که یه امکاناتی بیشتر داره اما عیبش اینه که html برای معانی قبول نمیکنه و این کار رو خیلی مشکل میکنه. البته از ویکی کد پشتیبانی میکنه و ضمنا برای هر لغت، یک صفحه مجزا در نظر میگیره.

من مدتی باهاش کار کردم ولی نیاز مبرم به html !! باعث شد تا به این افزونه مهاجرت کنم.

خواهش میکنم سهیل خان

البته Glossword هم هست که یه امکاناتی بیشتر داره اما عیبش اینه که html برای معانی قبول نمیکنه و این کار رو خیلی مشکل میکنه. البته از ویکی کد پشتیبانی میکنه و ضمنا برای هر لغت، یک صفحه مجزا در نظر میگیره.

من مدتی باهاش کار کردم ولی نیاز مبرم به html !! باعث شد تا به این افزونه مهاجرت کنم.

موردی نداره، اگه اون امکاناتش بیشتره، اون رو costumize می کنم، میدم بقیه هم استفاده کنند.

من فقط نتوستم دانلود کنم. وی پی ام وصل نمیشه، اگه امکانش بود فایل کاملش رو قرار بدید.

یا علی

اوه متاسفانه از این به نتیجه نرسیدیم. این یه اسکریپت php هست که یکی اومده یه راهکار جوملا بهش داده. یعنی عملا از MVC استفاده نکرده و گسترشش بسیار سخت و فرسایشی هسا. حالا چون شما خودشم دیدید بهتر می دونید، چه ویژگی های برتری در glossword وجود داره که در Eglossary نیست و کلا چه امکاناتی می تونه داشته باشه که تو هیچ کدوم نیست؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری