ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) بقیه عکس ها رو میذارم ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar . Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) صابر و امیر طالبی داخل غرفه اینترنت غرفه توسط استاد دلجو:4d564ad6: ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar درج نام دوستان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) این هم تصاویری از دوربین من..... مصطفی باغبانی-پویان افضلی -محمد دلجو - حجت مردانه زاده - بهرام پورعلی - ؟؟!!؟؟ حجت و مجموعه رابین پویان افضلی -امیر طالبی - محمد دلجو ویرایش شده در آذر 91 توسط bahrambaba درج نام دوستان Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 ممنون دوستان عزیز فقط بهتر بود خودتون رو هم تو عکس معرفی کنید اینطوری دیگر دوستان می شناختنتون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 منم موافقم بگید تو هر عکسس چه دوستانی حضور دارند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 نام دوستان رو تو تصاویر ارسالی خودم نوشتم.... فقط یک نفر بود که اسمشون یادم رفت...!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 دوستان به همگی دوباره تبریک میگم ولی بازم حییییییییییییییف شد درست الکامپ با برنامه امتحانات نیمه اول تداخل داره و اصلا نمی زاره و نمی تونستم بیام ولی اینبار بازم صابر جان رو به نمایندگی فرستادیم راستی بعضی ها مارو زود فراموش کردنا :oom: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 عزیز همه رو گفتی پس خودت کدومشی؟:33: نام دوستان رو تو تصاویر ارسالی خودم نوشتم.... فقط یک نفر بود که اسمشون یادم رفت...!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) دوستان سلام مرسی از اطلاع رسانیتون خیلی کیف داد | بچه ها جمع بودن زنده باد ایران | زنده باد جوملا ایران (جوملا فروم) عکسی از ما ندارین ؟؟ ویرایش شده در آذر 91 توسط baharloo75 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 دوستان به همگی دوباره تبریک میگم ولی بازم حییییییییییییییف شد درست الکامپ با برنامه امتحانات نیمه اول تداخل داره و اصلا نمی زاره و نمی تونستم بیام ولی اینبار بازم صابر جان رو به نمایندگی فرستادیم راستی بعضی ها مارو زود فراموش کردنا :oom: امین چی بگم که همدریم:dadad4: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) عکس فرزاد نجفی ویرایش شده در آذر 91 توسط sornagostar Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 امروز هم غرفه شلوغ تر بوده و هم اینکه انگار دکوراسیون عوض کردین..... حدود ساعت 3 و اینا میام غرفه.... منتظر باشین..... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 ما كه نمي تونيم بيايم لطفاً دوستان همه روزه عكسهاي بيشتر و جذابي از نمايشگاه در سايت آپلود و درج كنند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) منم امروز(روز دوم) نمایشگاه بودم تعدادی عکس گرفتم که چند تایی رو اینجا قرار می دم اگر اشتباه نکنم نفر اول از سمت راست : امیر طالبی ، نفر دوم خودم ، نفر سوم که اسمشون رو هم فراموش کردم pcmarkaz ، نفر چهارم فرزاد نجفی ویرایش شده در آذر 91 توسط blazhel Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) آقا دستتون درد نکنه،از دیدن و آشنا شدن با بچه ها خیلی خوشحال شدیم :a2d3::a2d3: ویرایش شده در آذر 91 توسط farzad.najafi88 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 آقا دستتون درد نکنه،از دیدن و آشنا شدن با بچه ها خیلی خوشحال شدیم :a2d3::a2d3: اهان حالا کامل شناختمت فرزاد جان با این عکس انجمن،منم خوشحال شدم از دیدنت، دوست داشتم بیشتر اونجا باشم اما شرمنده دم امتحاناته ما هم دانشجو.... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 آقا خیلی حال داد دوستان رو زیارت کردیم ممنون از تمامی شما Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 آقا بسيار بسيار ممنون كه عكسهاي جديد و بروز مي گذاريد لطفاً لطفاً در ذيل هر عكس بچه هاي داخل عكس ها رو معرفي كنيد يك گزارش از نحوه برپايي نمايشگاه و اخبار و هياهوها و..... هم بديد Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در آذر 91 آقا خیلی حال داد دوستان رو زیارت کردیمممنون از تمامی شما درود دوست عزیز شما کدوم بودی؟ ما همدیگه رو دیدیم؟ Share this post Link to post Share on other sites