roozeabi

اشکال در دو زبانه کردن جوملا 2.5

19 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و تشکر از زحمتی که دوستان و استادان در پاسخگویی به مبتدیانی همچون من متحمل می شوند.

من قالب meembo-red-farsi را نصب کرده و بعد از طراحی ابتدایی بنا به درخواست مشتری تصمیم به دوزبانه کردن آن گرفتم. تمامی مراحل دوزبانه کردن را با توجه به آموزش های موجود انجام داده ام ولی مشکلی که با آن روبرو شده ام این است که وقتی زبان انگلیسی را انتخاب می کنم سایت همچنان rtl باقی می ماند. جستجویی هم در انجمن و اینترنت کردم ولی مطلبی که مشکل را حل کند نیافتم. از قالب کپی هم گرفتم و template.css آن را هم به ltr تغییر دادم ولی تغییری حاصل نشد. لطفا در صورت امکان کمک کنید.

http://www.caritongroup.com/

دوستان و استادان گرامی لطفا کمک کنید. تشکر

ویرایش شده در توسط roozeabi

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود بر شما

پیشنهاد من به شما این است که از 2 جوملای مستقل استفاده کنید

بهتر است اول سایت فارسی را راه اندازی و تکمیل کنید و بعدا از سایت فارسی یک بک آپ تهیه و در یک فولدر و دیتابیس جدید آنرا بارگذاری کنید و آنرابرای زبان دوم بهینه کنید

شاد باشید و شادی بخش دیگران

درود بر شما

پیشنهاد من به شما این است که از 2 جوملای مستقل استفاده کنید

بهتر است اول سایت فارسی را راه اندازی و تکمیل کنید و بعدا از سایت فارسی یک بک آپ تهیه و در یک فولدر و دیتابیس جدید آنرا بارگذاری کنید و آنرابرای زبان دوم بهینه کنید

شاد باشید و شادی بخش دیگران

سلام

این راهکاری شما دادین اصلا اصولی نیست و کاملا دچار مشکل میشه

و خیلی هم سخته:bala:

با عرض سلام و تشکر از زحمتی که دوستان و استادان در پاسخگویی به مبتدیانی همچون من متحمل می شوند.

من قالب meembo-red-farsi را نصب کرده و بعد از طراحی ابتدایی بنا به درخواست مشتری تصمیم به دوزبانه کردن آن گرفتم. تمامی مراحل دوزبانه کردن را با توجه به آموزش های موجود انجام داده ام ولی مشکلی که با آن روبرو شده ام این است که وقتی زبان انگلیسی را انتخاب می کنم سایت همچنان rtl باقی می ماند. جستجویی هم در انجمن و اینترنت کردم ولی مطلبی که مشکل را حل کند نیافتم. از قالب کپی هم گرفتم و template.css آن را هم به ltr تغییر دادم ولی تغییری حاصل نشد. لطفا در صورت امکان کمک کنید.

http://www.caritongroup.com/

دوستان و استادان گرامی لطفا کمک کنید. تشکر

سلام

دوست عزیز این قالبی که نصب کردین من شناختی روش ندارم ولی اگه امکان دوزبانه داشته باشه مشکل نباید داشته باشید

اگه هم که نداره شما باید یه فایل rtl.css طراحی کنید ویه css شرطی بنویسید سرچ کنید تو انجمن هست

واگر هم این کار براتون سخته متونید از قالبتون یه کپی بگیرید و قالب دوم ltr کنید فایل css قالب و نصب کنید قالب و برید تو تنظیمات قالب بر روی قالب فارسی کلیک کنید

تا باز بشه انتخاب زبان بر روی فارسی بزارید قالب فارسی تونو

و

قالب انگلیسی تونو کلیک کنید باز بشه و انتخاب زبانشو بر روی انگلیسی بزارید

و سیو کنید قالب هارو بعد

یه قالب پیشفرض جوملا رو که نصب هست شما پیش فرض کنید مشکلتون حل میشه

بازم اگه متوجه نشدید بنده در خدمتم

موفق باشید

بله سامان جان درست میگن و نصب دو جوملا در کنار هم مشکلات زیادی داره که یکیش حجمشه

راه حلی که من پیشنهاد میکنم اینه که از دو قالب یکی برای زبان فارسی و دومی برای زبان انگلیسی استفاده کنید. این یعنی اینکه قالبتون رو روی لوکال نصب و توسط فایرباگ ویرایش و کدها رو در فایل های قالب جایگزین کنید تا به استایل ltr برسید.بعد نام قالب رو تغییر بدین و روی سایتتون نصب کنید.با این کار شما دوتا قالب دارید که یکی rtl و دیگری ltr هست.حالا شما میتونید با تنظیمات مربوط به تخصیص به منو در مدیریت استایل ها تعیین کنید که کدوم قالب برای کدوم صفحه باشه.

امیدوارم منظور من رو فهمیده باشید

موفق باشید

سلام

دوست عزیز این قالبی که نصب کردین من شناختی روش ندارم ولی اگه امکان دوزبانه داشته باشه مشکل نباید داشته باشید

اگه هم که نداره شما باید یه فایل rtl.css طراحی کنید ویه css شرطی بنویسید سرچ کنید تو انجمن هست

واگر هم این کار براتون سخته متونید از قالبتون یه کپی بگیرید و قالب دوم ltr کنید فایل css قالب و نصب کنید قالب و برید تو تنظیمات قالب بر روی قالب فارسی کلیک کنید

تا باز بشه انتخاب زبان بر روی فارسی بزارید قالب فارسی تونو

و

قالب انگلیسی تونو کلیک کنید باز بشه و انتخاب زبانشو بر روی انگلیسی بزارید

و سیو کنید قالب هارو بعد

یه قالب پیشفرض جوملا رو که نصب هست شما پیش فرض کنید مشکلتون حل میشه

بازم اگه متوجه نشدید بنده در خدمتم

موفق باشید

سلام و تشکر از راهنمایی تون

قسمت اول توضیحی رو که دادین انجام داده ام یعنی از قالب کپی گرفتم و فایل template.css اون رو ltr کردم. ولی مشکل اینه که سایت بر اساس css قالب فارسی بالا میاد و قالب انگلیسی هم راست چین می شه. فکر می کنم که اصلا فایل template.css قالب انگلیسی رو نمی خونه. بقیه توضیحتون رو هم چون مبتدی هستم متوجه نشدم. اگر بیشتر توضیح بدید ممنون می شم.

بله سامان جان درست میگن و نصب دو جوملا در کنار هم مشکلات زیادی داره که یکیش حجمشه

راه حلی که من پیشنهاد میکنم اینه که از دو قالب یکی برای زبان فارسی و دومی برای زبان انگلیسی استفاده کنید. این یعنی اینکه قالبتون رو روی لوکال نصب و توسط فایرباگ ویرایش و کدها رو در فایل های قالب جایگزین کنید تا به استایل ltr برسید.بعد نام قالب رو تغییر بدین و روی سایتتون نصب کنید.با این کار شما دوتا قالب دارید که یکی rtl و دیگری ltr هست.حالا شما میتونید با تنظیمات مربوط به تخصیص به منو در مدیریت استایل ها تعیین کنید که کدوم قالب برای کدوم صفحه باشه.

امیدوارم منظور من رو فهمیده باشید

موفق باشید

چون مبتدی هستم این سئوال را می پرسم آیا برای قالب دوم نیاز به نصب جوملا نیست؟ اگر هست که دوباره باید دو جوملا در هاست داشته باشم. برای سایت دوم باید روی هاست دیتابیس تعریف کنم؟

برای قالب دوم نیازی به نصب جوملا ندارید. فقط همون قالب اولی را که بهینه و ltr کردین را نامش را تغییر بدین و دوباره اونو توی همون جوملا نصب کنید.

بدین صورت شما دو تا قالب خواهید داشت

حالا برای بخش هایی که می خواین rtl باشند قالب اول و برای بعضی بخش ها هم که ltr هستند قالب دوم را بهشون اختصاص میدین

برای قالب دوم نیازی به نصب جوملا ندارید. فقط همون قالب اولی را که بهینه و ltr کردین را نامش را تغییر بدین و دوباره اونو توی همون جوملا نصب کنید.

بدین صورت شما دو تا قالب خواهید داشت

حالا برای بخش هایی که می خواین rtl باشند قالب اول و برای بعضی بخش ها هم که ltr هستند قالب دوم را بهشون اختصاص میدین

با سلام و تشکر از محبت شما.

من همین کار را کردم. قالب دوم را هم تغییر نام دادم (با استفاده از آموزش های موجود در انجمن) ولی وقتی قالب دوم را می خواهم نصب کنم پیام خطا می دهد و نصب نمی شود. حالا چکار کنم؟؟

باز هم از قبول زحمت شما دوستان تشکر می کنم.

من همین کار را کردم. قالب دوم را هم تغییر نام دادم (با استفاده از آموزش های موجود در انجمن) ولی وقتی قالب دوم را می خواهم نصب کنم پیام خطا می دهد و نصب نمی شود. حالا چکار کنم؟؟

با سللام دوست گرامی.

متن خطای خودتون رو درج کنید. تا بشه راهنمایی تون کرد.

موفق باشید و سربلند

با سلام و تشکر از محبت شما.

باز هم از قبول زحمت شما دوستان تشکر می کنم.

دوست عزیز این تغییر نام پس از تغییر نام پوشه به نام دلخواهتان باید با تغییر تگ name از فایل templateDetails همراه باشه یعنی تگ زیر را بیابید و آن را با نام پوشه ایی که اختصاص دادید تغییر دهید حتما قال نصب میشه

<name>نام پوشه مورد نظر </name>

با سللام دوست گرامی.

موفق باشید و سربلند

سلام و تشکر بسیار از محبت شما

پیام این است:

JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید

هشدار: انتقال ناموفق فایل!

دوست عزیز این تغییر نام پس از تغییر نام پوشه به نام دلخواهتان باید با تغییر تگ name از فایل templateDetails همراه باشه یعنی تگ زیر را بیابید و آن را با نام پوشه ایی که اختصاص دادید تغییر دهید حتما قال نصب میشه

سلام و ممنون از حسن نظر شما

استاد گرامی من همین کار را کرده ام. در واقع در کل فایل های موجود در قالب هر جا که (چه با ربط و چه بی ربط) نامی از نام قبلی بوده است به نام جدید تغییر داده ام ولی باز هم پیام خطا داده می شود.

پیام این است:

سلام مجدد و تشکر

فرمایش شما درست. بنده تمام این کارها را انجام داده ام ولی باز هم پیام خطا می دهد. پیام زیر:

با سللام دوست گرامی.

موفق باشید و سربلند

پیام این است:

با سللام دوست گرامی.

موفق باشید و سربلند

پیام این است:

سلام مجدد و تشکر

فرمایش شما درست. بنده تمام این کارها را انجام داده ام ولی باز هم پیام خطا می دهد. پیام زیر:

به قسمت پیکربندی جوملا برید و تنظیمات ftp رو انجام بدید مشکل شما رفع خواهد شد... در این خصوص بارها در انجمن توضیح داده شده ..

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری